SOS Πληγή ή σκουλήκια ;;;

banned

Νεοφερμένο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Καλημέρα σας ,
πριν από μερικές μέρες βρήκα 2 γατάκια μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών . Για να τα βγάλω άδιασα ολόκληρο τον κάδο καθώς ήταν στο πάτο και ο κάδος γεμάτος . Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε ότι ήταν περίπου 15 ημερών . Επειδή ήταν πολύ μικρά μας είπε καλύτερ να δώσουμε φάρμακο για το σκουλήκι μετά από λίγες μέρες . Δυστηχώς το ένα δεν τα κατάφερε και μετά από 2 μέρες μας άφησε . Το 2ο τώρα ενώ μέχρι και το βράδυ που το τάισε η γυναίκα μου δεν έιχε τίποτα τώρα έχει στην δεξια μεριά της κοιλιάς του κάτι σαν τρύπα περίπου 2-3 χιλιοστά διάμετρο και βγαίνει ένα άσπρο υγρό η γυναίκα μου λέει ότι μοιάζει με πύον έμένα μου θυμίζει γάλα . Αιμοραγία δεν έιδα μόνο ελάχιστο αίμα που έμοιαζε και λιγάκι ξεραμένο . Το γατάκι είναι ζωηρό και μου έβγαλε την πίστη μέχρι να το καθαρίσω με betadin και μετά να βάλω ένα pad με betadin και να το δέσω με ένα επίδεσμο .
Η γυναίκα μου φοβάται για σκουλήκια εγώ σκέφτομαι επειδή είδα λίγο αίμα σε ένα του νύχι μην του επιτέθηκε κάποια από τις 3 μας μόνιμες γάτες . Εννοείτε ότι θα μιλήσουμε με τον κτηνίατρο αργότερα αλλά τί να κάνουμε ; Δεν θέλουμε να πεθάνει και αυτό . . . Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι ;;;

Ευχαριστώ ,

Παναγιώτης .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!!!!!!..Αν ηταν σκουλικια,θα εβγαιναν απο το πωπακι του και δεν θα ανοιγαν τρυπα στη κοιλια του.Μηπως η τρυπα που λες,ειναι μια απο τις θηλες του ,που λογω του μικρου της ηλικιας του δεν ειναι καλοσχηματισμενη ακομα και μοιαζει με τρυπα;και πολυ πιθανο να βγαλει λιγο γαλα απο κει.
Το μπεταντιν ηταν καλη σκεψη σαν πρωτη βοηθεια,αλλα τον επιδεσμο καλο ειναι να του τον βγαλεις,για να παιρνει αερα το σημειο εκεινο και να επουλωθει πιο γρηγορα αν ειναι πληγη,αλλα και να βλεπεις την εξεληξη της.

Το καλυτερο ειναι να το δει γιατρος ,για να σου πει με βεβαιοτητα τι ειναι και πως να το αντιμετωπισεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έγινε με το γατάκι σας? Όλα καλά?

ναι, τι έγινε με το γατάκι; είναι καλά;

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας .
Πήγαμε στον γιατρό και μας είπε ότι ήταν από χτύπημα ή δάγκωμα λίγων ημερών που εξελήχθηκε σε φλεγμονή .
`Ενοχος μάλλον ο Spidy που όλο πήγαινε να το καθαρίσει και να παίξει μαζί του αλλά είναι και πολύ ατσούμπαλος .
Δώθηκε φαρμακευτική αγωγή από τον κτηνίατρο και ενώ η πληγη πήγαινε πολύ καλύτερα μάλλον η Σαρδέλα μας βαρέθηκε
και αποφάσισε να πάει να βρεί το αδερφάκι της .
Δεν είμασταν και στην καλύτερη κατάσταση και γι αυτό δεν έγραψα πιο νωρίς . Εγινε την Κυριακή . Ενώ το πρωί ήταν όλα καλά
και έφαγε έτρεξε γκρίνιαξε κλπ ξαφνικά το μεσημέρι άρχισε να παραπονιέτε και σε μια ώρα δυστηχώς πέθανε :( .
Δε μπορώ να καταλάβω ρε γαμώτο ένώ πήγαιναν καλά τα πράγματα και έτρωγε και έπαιζε και τουαλέτα πήγαινε τί έγινε ;;;
Πιθανολογώ να είχαν κολλήσει κάποιο μικρόβιο και τα 2 από τον κάδο απλά η Σαρδέλα να το πάλεψε λίγο περισσότερο . Τί λίγο
δηλαδή 15-20 μέρες περίπου το είχαμε . . . μέχρι πιθανό σπίτι είχαμε βρεί αν και η γυναίκα μου είχε δεθεί πολύ και έξίσου πιθανόν ήταν
οι γάτες μας από 3 να γίνονταν 4 .
Δε ξέρω ρε παιδιά από την μία λέω δεν έπρεπε να τα μαζέψω γιατί στεναχωρήθηκε πάρα πολύ η γυναίκα μπυ που είναι έγγυος από την άλλη λέω
ότι τουλάχιστον έστω και για λίγο ένιωσαν λίγη στοργή . `Εχω νευριάσει κι όλας γιατί στην περιοχή που βρήκα τα γατάκια πεταμένα είδα και είχαν αναρτήσει ταμπέλα στον δρόμο ότι έδιναν αμοιβη για πληροφορίες για κάποιον που είχε ρίξει φόλα για γάτες . `Εντάξει να μην τα συμπαθείς , εντάξει να μην τα ταίζεις - φροντίζεις αλλά όχι και να τα σκοτώνεις . . . μακάρι να τον βρούνε και να του ταίσουν την φόλα που έριξε .
Λέτε να είχε φάει και η μαμά από τα γατάκια που βρήκα και να τους πέρασε στο γάλα και γι αυτό να πέθαναν ;;;
Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά ήθελα κάπου να τα πώ να ξεσκάσω λίγο

Ευχαριστώ και πάλι για όλα ,

Παναγιώτης .

Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα! Αλλά, παιδιά, μπράβο σας, είστε αξιέπαινοι και μακροπρόθεσμα θα νιώθετε καλύτερα που προσπαθήσατε, παρά αν τα είχατε αφήσει στον κάδο να πεθάνουν! Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι...

Είναι λογικό να στεναχωριέστε αλλά κατά τη γνώμη μου τους δώσατε την ευκαιρία στη ζωή, αυτήν την ευκαιρία που τους στέρησε κάποιο κακό είδος ανθρώπινου πλάσματος πετώντας τα στον κάδο. Ξέρω ότι σας στεναχωρεί που δεν καταφέρατε να τα σώσετε (σε όλους μας έχει συμβεί) αλλά άνθρωποι ήμαστε όχι θεοί! Δεν 'εφυγαν φοβισμένα και σαν "σκουπίδια". Δυο μικρές ψυχούλες τόσο αθώες σαν άγγελοι που κάναν μια βολτίτσα από τη Γη αλλά σαν ελαφριές ψυχές που ήταν "ανεβηκαν" γρήγορα ψηλά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back