h.k
Νεοφερμένο μέλος
Την Τρίτη το απόγευμα γυρίζοντας από την δουλειά και φτάνοντας στην καγκελόπορτα του σπιτιού μου βλέπω ένα τιγρέ πορτοκαλί γατάκι το οποίο ίσα που περπάταγε και δεν μου έδωσε καμία σημασία όταν το πλησίασα.Ανέβηκα πάνω στο σπίτι και προτού καλά-καλά αφήσω τα πράγματα μου βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω ότι το καημένο είχε μπει στο χώρο του πάρκινγκ της πολυκατοικίας και καθόταν ακίνητο.Κατεβαίνει γρήγορα η κοπέλα μου κάτω και το βάζει στον χώρο του κήπου για να μην το πατήσει κανένα αυτοκίνητο.Το γατάκι ήταν σε κακά χάλια, κυρίως τα μάτια του, μάλιστα δεν περπατούσε καν, σαν να ήταν στα τελευταία του

.Επίσης η ουρίτσα του ήταν πολύ κοντή σαν κομένη.Του κατεβάσαμε μια κονσέρβα και νεράκι και το κακόμοιρο πάσχισε να φάει(πρέπει να ήταν πολλές μέρες νηστικό).Εμεινε εκεί γιατί είχε δροσιά και περιμέναμε να δούμε σε τι κατάσταση θα ήταν την επόμενη μέρα που θα πηγαίναμε στην δουλειά.Το πρωί που κατεβήκαμε ήταν ακίνητο στη θέση του και κοιμόταν οπότε το αφήσαμε με τροφή και νερό για να δούμε πως θα είναι όταν θα γυρίζαμε.Η κοπέλα μου γύρισε πρώτη και το βρήκε λίγο πιο πέρα αλλά στα ίδια κακά χάλια.Γενικά η εκτίμηση μας ήταν ότι το κακόμοιρο δεν είχε και πολλή ζωή μέσα του και αφού με πήρε και μιλήσαμε αποφασίσαμε να το πάρει και να το πάει στην κτηνίατρο όπως και έγινε.Λοιπόν, ο μικρούλης δυστυχώς έχει χλαμύδια πράγμα που είχε σαν συνέπεια να έχει ήδη τυφλωθεί και από τα δύο του μάτια.Ήταν πολύ ταλαιπωρημένος από την αρρώστεια αλλά η ουρίτσα του είναι έτσι εκ γενετής(γεννήθηκε με πολύ μικρή ουρίτσα, σχεδόν κολοβό).Να φανταστείτε ότι ενώ από το μέγεθος του συμπεράναμε ότι ήταν 2,5-3 μηνών, τελικά η γιατρός μας είπε ότι είναι 7-8 μηνών (πράγμα που ούτε η ίδια δεν πίστευε), και έχει μείνει τόσο μικρόσωμο από την αρρώστεια και τις κακουχίες.Αναλάβαμε τα έξοδα της θεραπείας του και της φιλοξενίας του στο κτηνιατρείο, η οποία θεραπεία θα διαρκέσει σύμφωνα με την κτηνίατρο γύρω στις 25 ημέρες.Δυστυχώς όμως ακόμα και όταν αποκατασταθεί τελείως η υγεία του δεν θα πάψει να είναι ένα τυφλό γατάκι.
Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει εξαρχής ότι δεν θέλουμε ένα δεύτερο γατάκι γιατί ο Δίας είναι εξαιρετικά ζηλιάρης αφενός, αφετέρου γιατί έτσι όπως είναι η ζωή μας και το σπίτι στο οποίο ζούμε έχουμε αποφασίσει ότι δεν θα προβούμε στην υιοθεσία ενός δεύτερου γατιού.Οποιος όμως ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει θα αποκτήσει ένα γατάκι που έχει χάσει μεν την όραση του αλλά θα γίνει ένας πολύ πιστός και ευγνώμων σύντροφος.Ειλικρινά ελπίζουμε να βρεθεί ένας φίλος ή φίλη που θα ενδιαφερθούν για τον ταλαιπωρημένο φίλο μας γιατί το κόστος φιλοξενίας στην κτηνίατρο μετά την αποθεραπεία του είναι δυσβάσταχτο για εμάς λαμβανομένου υπόψιν ότι μέχρι τότε έχουμε κληθεί να καλύψουμε τόσο τα έξοδα της θεραπείας όσο και της φιλοξενίας του.Φωτογραφίες δεν έχω βγάλει ακόμα αλλά θα συνεννοηθώ με την γιατρό για αυτό το θέμα γιατί ο γατίνος είναι στο ιατρείο.Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να βρεθεί ένα σπίτι και για αυτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
h.k
Νεοφερμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Σε ποια περιοχή μένεις ?
h.k
Νεοφερμένο μέλος
h.k
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
h.k
Νεοφερμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
h.k
Νεοφερμένο μέλος
h.k
Νεοφερμένο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Μίλησα με την κτηνίατρο και μου ειπε ότι του έκανε την επέμβαση τελικά και έραψε τα βλέφαρα του ώστε να σταματήσει να πονάει και να υποφέρει.Παιδιά πραγματικά αν κάποιος γνωρίζει κάποιον που μπορεί να ενδιαφερθεί ας μου στείλει pm.Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Αν μπορείς ανέβασε μια φωτογραφία για να το ανεβάσω στο FB για να έχει ο μικρός περισσότερες πιθανότητες να βρει κάτι.

h.k
Νεοφερμένο μέλος

h.k
Νεοφερμένο μέλος
h.k
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

h.k
Νεοφερμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
h.k
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool