Ioanna82
Νεοφερμένο μέλος
Το γατάκι θέλει σίγουρα γιατρό αλλά δεν βρίσκω. Υπάρχει μία πιθανότητα να βρω γιατρό σε ένα κοντινό χωριό αύριο το πρωί, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένω μέχρι Τρίτη που θα το φέρω Αθήνα.

Του ρίχνω κάθε τόσο χαμομηλάκι και σταγόνες tobrex. Επίσης του έβαλα λίγο vibramycin στο φαγητό του γιατί μάλλον έχει λίγο πυρετό από την μόλυνση. Είναι μικρούλι, θηλάζει ακόμη, αλλά ευτυχώς τρώει και μόνο του. Έχει σχετικά όρεξη, το κακό είναι ότι η μαμά του δεν πιάνεται για να την έβαζα λίγο μαζί του να θηλάσει.
Να συνεχίσω το tobrex ή υπάρχει περίπτωση να του κάνει κακό? Να προσπαθήσω να καθαρίσω περισσότερο το μάτι?
Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος σύντομα γιατί έχω έρθει σε internet cafe.
Γμτ, ούτε στην Κυπαρισσία δεν βρήκα γιατρό, μάλιστα δεν υπάρχει ούτε pet shop (ένα είχε και έκλεισε!) για να έπαιρνα γάλα για γατάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanna82
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης, vibramycin να του δώσω και αύριο? Επειδή είναι πολύ μικρούλι φοβάμαι μήπως του κάνω κακό αντί για καλό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω εγώ είναι να δοκιμάσεις να πάρεις τηλέφωνο κάποιον από τους προτεινόμενους κτηνιάτρους, που θα βρεις εδώ. Υποθέτω ότι θα είναι διστακτικοί να δώσουν θεραπεία από τηλεφώνου, αλλά όλο και κάτι θα μπορούν να σου πουν. (Δες κι εδώ, θα βρεις κτηνιάτρους εξειδικευμένους στα οφθαλμολογικά).
Ioanna82
Νεοφερμένο μέλος

Μάλλον θα συνεχίσω με σταγόνες tobrex, απλώς έλεγα αν ξέρει κάποιος κατά πόσο μπορεί να βλάψει αν δεν είναι η κατάλληλη θεραπεία.
Τέλος πάντων, ελπίζω αύριο να καταφέρω να βρω γιατρό.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ioanna82
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς το ματάκι το είχε χάσει
, αλλά αφαιρέθηκε ένα μέρος (το γατούλη είναι πολύ μικρό για επέμβαση και δεν μπορούσε να αφαιρεθεί όλο). Το καημένο ταλαιπωρήθηκε πολύ, μόνο ηρεμιστική μπορούσε να του κάνει ο γιατρός, αλλά ήδη σήμερα έχει ξεπρηστεί πάρα πολύ και το μικρό είναι ζωηρότατο.
Αύριο ταξιδεύουμε για Αθήνα και σύντομα θα βάλω φωτογραφίες. Ο μικρός είναι αρσενικός πορτοκαλόγατος υπέροχος, ονομάστηκε Μπιζέλης και αν όλα πάνε καλά αναζητά σπίτι!
Ioanna82
Νεοφερμένο μέλος
Ioanna82
Νεοφερμένο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Έτσι ήταν ο μικρούλης όταν τον βρήκα![]()
Πώς είναι το μικρούλι?
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Μπράβο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanna82
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ioanna82
Νεοφερμένο μέλος

Για να τον πιάσω το χέρι μου έγινε κόκκινο από τις γρατζουνιές και μέσα σε μια μέρα εμπιστεύτηκε τόσο πολύ τους ανθρώπους που δεν έβγαλε νύχια ούτε στο γιατρό, που το καημένο πονούσε πάρα πολύ (δεν γινόταν να του κάνουμε αναισθησία). Τώρα απαιτεί χάδια και αγκαλιές και περιφέρομαι μέσα στο σπίτι με το γατί κολλημένο πάνω μου!

Ο γιατρός που το πήγαμε ονομάζεται Μακρής, το ιατρείο του είναι στην Αγίου Γεωργίου στην Καλαμάτα (δεν θυμάμαι νούμερο) και τα τηλέφωνά του είναι 2721089887 και 6946504367.
Το αναφέρω επειδή μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, έκανε θαύματα με τον μικρούλη και χωρίς να με ξέρει επειδή του είπα ότι είναι επείγον δέχθηκε να μας περιμένει στο ιατρείο του μία ώρα περίπου μέχρι να φτάσουμε Καλαμάτα Σάββατο αργά το απόγευμα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool