SOS! Πυροβολημένο γατάκι ζητά φιλοξενία/υιοθεσία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Επείγουσα αγγελία από το facebook

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.343704775659985.81253.100000613971766&type=1

Παιδιά SOS SOS SOS!:/:

Σας παρακαλώ πάρα πολύ αυτό το γατάκι το βρήκα πυροβολημένο, είναι αμαρτία να είναι σε κλουβί γιατί είναι μέσα σε 4 σκυλιά. Κάτω έχω άγρια ζώα, δεν μπορώ να τον κρατήσω και τον έχω σε κλούβα. Από το σοκ δεν περπατά στα πίσω ποδαράκια του, του δίνω φάρμακα τα έχω αναλάβει όλα, δεν με πειράζει αυτό αλλά επειδή φωνάζουν τα σκυλιά δεν ξέρω πού να τον πάω. Παρακαλώ βοηθείστε 6939807054

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• pyrovolimeno.jpg
    pyrovolimeno.jpg
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 69
Ελπίζω να πάει καλά η ψυχούλα!!
Να μας κρατάς ενήμερους!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα γίνει καλά κι αυτό, δεν γίνεται αλλιώς! Τώρα τελευταία όλα τα καταπονημένα γατόνια φαίνεται να τους έχει ανοίξει η τύχη κ όλα πάνε καλά! Ελπίζω να συνεχιστεί το ρεύμα θετικής ενέργειας...:D

Θα συνεχιστεί, εννοείται! :clapup: :clapup:

Τελικά τι έγινε με το γατάκι?? :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, κι εγώ αγωνιώ! Δεν έχω δει κανένα νεότερο στο Facebook, κι έχω ζητήσει ενημέρωση από την κυρία που είχε βάλει την αγγελία. Ό,τι μάθω θα σας πω φυσικά, ελπίζω να πηγαίνει καλύτερα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ίδιο κι εγώ!

Το καημένο είναι ακόμη στο κλουβάκι! Δεν τολμάνε να το βγάλουν έξω, θα τον κατασπαράξουν οι σκύλουδοι :mad::no:

Το γατάκι παραμένει στο κλουβάκι. Από το σοκ δεν περπατάει με τα πίσω πόδια, όλα τα φάρμακα κλπ τα αναλαμβάνει η κυρία που το βρήκε κ το έχει τώρα 6939807054

Συνημμένα

• pyrovolimeno1.jpg
    pyrovolimeno1.jpg
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • pyrovolimeno2.jpg
    pyrovolimeno2.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 61
Δυστυχώς ο γατούλης δεν άντεξε, και μας άφησε για να πάει σε καλύτερο μέρος...στον γατοπαράδεισο. :cry_x:
Κλειδώστε παρακαλώ :bye:

Γατάκι όμορφο... Εύχομαι να σε περιμένει καλύτερη τύχη εκεί που πας...
Να'σαι καλά, Fideloudi, έκανες μία πολύ καλή πράξη. Χαίρομαι που το γατάκι αυτό έζησε τις τελευταίες του μέρες στην προστασία σας, κι ένιωσε την αγάπη σας...

Γιδούλα μου με τη θεϊκή γάτα, ευχαριστώ αλλά τα εύσημα δεν αξίζουν σε μένα! Άλλη κυρία τον φρόντιζε, εγώ απλά είχα έρθει σ'επαφή μαζί της και διακινούσα την αγγελία για να τη βοηθήσω. Τουλάχιστον ο γατούλης ένιωσε αγάπη κ φροντίδα πριν φύγει, ενώ άλλα γατιά φεύγουν μόνα κι αβοήθητα. Τέλος πάντων, όλα είναι μέρος της ζωής

Όπως τα λες. Εννοείται ότι είναι απίστευτα αποκαρδιωτικό, να χάνεται έτσι μία ζωούλα.. και με πλημμυρίζει το μίσος για τους ... μην-πω-τι, που έχουν την καρδιά να κάνουν τέτοια πράγματα στα ζωάκια... :(
Αλλά και οι γατούλες έχουν άλλο τρόπο να αντιλαμβάνονται τον πόνο, και πραγματικά νομίζω ότι σε τέτοιες συνθήκες υπερτερεί η αίσθηση αποδοχής και αγάπης από τον άνθρωπο που τα φροντίζει. Ζωή στα δικά μας, και μακάρι να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο πια...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back