SOS - Σπασμένη γνάθος

PINKY

Νεοφερμένο μέλος

Ο PINKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
καλημέρα
η ομορφη μου γατουλα χτυπήθηκε απο καποιον απαραδεκτο "ανθρωπο".
εχει σπασει την κατω γνάθο της και το μπροστινό της δοντάκι!!η κτηνιατροσ της εβγαλε το το σπασμενο δόντι και μου εδωσε παυσίπονα, αντιβίωση και ηρεμιστικα!
η μικρη μου ομως μετα απο μια εβδομαδα επίμονη,διοτι την ταιζα με το ζορι,της δημιουργήθηκε αναπνευστικό πρόβλημα.η κτηνιατρος μου είπε που την ξαναειδε οτι η γναυος της εδεσε στραβα και χρειαζεται χειρουργειο αλλα επειδη ειναι αρκετα αφυδατωμενη δεν θα αντεξει την ναρκωση!!!και τωρα την εχω στην αποθηκη ειναι βρωμικη γιατι δεν μπορει να πλυθει,δεν τρωει και πιθανον υποφερει....:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες.
Μηπως να επαιρνες μια δευτερη γνωμη;Τι ηλικια εχει η γατουλα σου;Μπορεις να δεις τους προτεινομενους κτηνιατρους του φορουμ για να την πας σε καποιον "δοκιμασμενο".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σου πρότεινα να τηλεφωνήσεις στο 210 -6845323. Είναι πολύ οργανωμένη κλινική & με έχουν βοηθήσει σε πολλά περιστατικά.
Περαστικά της πάντως

σοσ

πρεπει να την μεταφερω,να την παω εγω σε καποιο αλλο κτηνιατρειο...τη λυπαμαι, ειναι πολυ αδυναμη!διαβασα σε ενα αλλο site οτι με το σπασιμο της κατω γναθου οι γατες παραμενουν ετσι και οτι πλεον μπορουν να φανε νερωμενη τροφη.και οτι η αναπνοη τους μετατρεπεται σε ενα συνεχεσ γουργουρητο. η μικρη μου ομως εχει μαθει να ζει ελευθερη στην αυλη και οχι κλεισμενη στο σπιτι!φοβαμαι να την κανουν χειρουργειο..

Θα σου πρότεινα να τηλεφωνήσεις στο 210 -6845323. Είναι πολύ οργανωμένη κλινική & με έχουν βοηθήσει σε πολλά περιστατικά.
Περαστικά της πάντως

1000 ευχαριστω

να τηλεφωνησω για να μου δωσουν οδηγίες η για να την παω απο εκει να την δουν;;

Μην αγχώνεσαι, έχω δεί γατάκια να γιατρεύονται μια χαρά!!! Και να τρώνε κανονικά. Απλά το μόνο που θέλει είναι νοσηλεία κάπου, και πολύ αγάπη απο σένα, και όλα θα πάνε καλά!!!
Περαστικά εύχομαι.:)

Η Μικρή σου, στην αυλή, κινδυνεύει πολύ περισσότερο, να πάθει πολύ χειρότερα απο αυτό.... στην θέση σου θα δοκίμαζα να την βάλω σπίτι ή να προφυλάξω την αυλή, να μην βγαίνει έξω, ούτε να μπαίνει μέσα τίποτα άλλο....:)

ευχαριστώ!!1

σε ευχαριστώ παρα πολύ!!
την εχω στην αποθηκη του σπιτιού μου,της έχω φτιάξει το χώρο της για να έχει ζεστασιά και της κάνω παρέα για να φάει....γνωρίζεισ καποια κλινική που θα μπορούσα να την πάω;;;
είναι πολυ εξυπνη και μέχρι τώρα χρειαζοταν κτηνίατρο μόνο για τα εμβολια της και για την στειρωση...:)
γιαυτο και υποθέτω οτι δεν χτυπηθηκε απο αυτοκινητο αλλα απο "ανθρωπινο" χερι:mad::mad:

Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ :) ειναι Κτηνιατρεία και κλινικές προτεινόμενες απο τα μέλη.

Πω πω. Την χτυπήσανε στην γνάθο; Ξέρεις ποιος το έκανε;

δεν εχω ιδεα ποιος την χτυπησε ουτε θα ηθελα να μαθω......:mad::mad:
ποιος θα μπορουσε να χτυπησει τοσο πολυ ενα χαδιαρικο γατι???

Πάαααρρρααααα πολλοί!!!!:mad:

Υπάρχουν ΠΟΛΥ χειρότερα, που μπορεί να κάνει ένας άρρωστος σε ένα γατάκι..
Αν δεν θέλεις να κοιμηθείς ρίξε μια ματιά στα θέματα που είναι στις Καταγγελίες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back