NikolasG7
Νεοφερμένο μέλος
Κατι επαθε ο γάτος μου σήμερα και κάνει συνέχεια εμετό.Περπατάει πολύ βαριεστημένα ή είναι ξάπλα και πίνει μονο νερό και μετά το βγάζει.Εχει ξεράσει 6-7 φορές και νιαουρίζει παραπονεμένα!
Τα κτηνιατρεία ανοίγουν σε κανα 3ωρο και περιμένω να περάσει η ώρα.
Τι μπορεί να τον πείραξε ρε παιδιά? Αποκλείω το ενδεχόμενο της φόλας αφού στο χώρο του δεν έχει κανείς πρόσβαση.
Λέτε να έπαθε θερμοπληξία?? Δεν μπορω να καταλάβω γιατι....ελπίζω να μην είναι σοβαρό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα...πρεπει να τον πας σε κτηνιατρο μπορει να εχει καταπιει κατι και να εχει φραξει.που μενεις? υπαρχουν κλινικες για επειγοντα. ξερω μια στο αιγαλεω το τηλ.ειναι 6932831591 κσι το σταθερο 2105315768
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikolasG7
Νεοφερμένο μέλος
Θα τον πάω σε μια κλινική εδω δίπλα που ανοίγει τωρα σε μισή ώρα.Για κακή μου τύχη εχει κλείσει και το κτηνιατρειο που τον πάω συνήθως.
Τουλάχιστον σταμάτησε να κάνει εμετο.
Ευχαριστώ Μαρία.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο...πες μας μετα τι ειχε τελικα
NikolasG7
Νεοφερμένο μέλος
Μια χαρά είναι ευτιχώς! Προφανώς κάτι έφαγε που δεν έπρεπε και τον πείραξε.Του πάτησε 2 ενέσεις ο γιατρός και ηρέμησε.Εχει λιώσει στον ύπνο τώρα.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
μπραβο....τωρα ηρεμησατε και οι 2

kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
περαστικά σας...
NikolasG7
Νεοφερμένο μέλος
Τον είχα έξω χθες το βράδυ και ο κακομοιρης πήδηξε μέσα στο δωματιο μου απο το παράθυρο το πρωί και τα έβγαζε δίπλα απο το κρεβάτι μου για να μου δείξει οτι δεν ήταν καλά.
Το θέμα είναι οτι βρήκα και μια ψόφια κατσαρίδα και τον είχα δει να την κυνηγάει και νομίζω οτι μπορεί να την έπαθε και απο αυτό.Αν όντος φταίει αυτό είναι πολύ πιθανό να την ξαναπάθει...πιστευετε εσείς οτι κυνδινεύουν οι γάτες απο τέτοια έντομα?
aretha
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool