SOS!! Συνεχόμενοι εμετοί!!

NikolasG7

Νεοφερμένο μέλος

Ο NikolasG7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Καλησπερα.
Κατι επαθε ο γάτος μου σήμερα και κάνει συνέχεια εμετό.Περπατάει πολύ βαριεστημένα ή είναι ξάπλα και πίνει μονο νερό και μετά το βγάζει.Εχει ξεράσει 6-7 φορές και νιαουρίζει παραπονεμένα!
Τα κτηνιατρεία ανοίγουν σε κανα 3ωρο και περιμένω να περάσει η ώρα.
Τι μπορεί να τον πείραξε ρε παιδιά? Αποκλείω το ενδεχόμενο της φόλας αφού στο χώρο του δεν έχει κανείς πρόσβαση.
Λέτε να έπαθε θερμοπληξία?? Δεν μπορω να καταλάβω γιατι....ελπίζω να μην είναι σοβαρό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: SOS!! Συνεχόμενοι εμετοι!!

καλησπερα...πρεπει να τον πας σε κτηνιατρο μπορει να εχει καταπιει κατι και να εχει φραξει.που μενεις? υπαρχουν κλινικες για επειγοντα. ξερω μια στο αιγαλεω το τηλ.ειναι 6932831591 κσι το σταθερο 2105315768

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα τον πάω σε μια κλινική εδω δίπλα που ανοίγει τωρα σε μισή ώρα.Για κακή μου τύχη εχει κλείσει και το κτηνιατρειο που τον πάω συνήθως.
Τουλάχιστον σταμάτησε να κάνει εμετο.
Ευχαριστώ Μαρία.

ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο...πες μας μετα τι ειχε τελικα

Μια χαρά είναι ευτιχώς! Προφανώς κάτι έφαγε που δεν έπρεπε και τον πείραξε.Του πάτησε 2 ενέσεις ο γιατρός και ηρέμησε.Εχει λιώσει στον ύπνο τώρα.

μπραβο....τωρα ηρεμησατε και οι 2 :)

περαστικά σας...

Τον είχα έξω χθες το βράδυ και ο κακομοιρης πήδηξε μέσα στο δωματιο μου απο το παράθυρο το πρωί και τα έβγαζε δίπλα απο το κρεβάτι μου για να μου δείξει οτι δεν ήταν καλά.
Το θέμα είναι οτι βρήκα και μια ψόφια κατσαρίδα και τον είχα δει να την κυνηγάει και νομίζω οτι μπορεί να την έπαθε και απο αυτό.Αν όντος φταίει αυτό είναι πολύ πιθανό να την ξαναπάθει...πιστευετε εσείς οτι κυνδινεύουν οι γάτες απο τέτοια έντομα?

Κινδυνεύουν, αν τα έντομα έχουν ψεκαστεί ή έχουν φάει δηλητήριο προηγουμένως...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back