SOS!!! Τέσσερα αδερφάκια ζητούν ζεστή αγκαλίτσα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sylvestraki

Νεοφερμένο μέλος

Η sylvestraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Πριν από περίπου δυο εβδομάδες βρήκα παρατημένα σ'ένα παλιοκιβώτιο δίπλα σε κάδο της γειτονιάς μου τέσσερα κουκλιά. Πρέπει μόλις να είχαν ανοίξει τα ματάκια τους. Δεν μπορούσαν να φάνε και τους πήραμε με τον φίλο μου γάλα για γατάκια και μπιμπερό και τα ταιζαμε με βάρδιες!Τώρα εχουν ξεκινήσει να τρώνε και ξήρή τροφή και πάνε στην αμμο τους κανονικά. Είναι δυο γκρι-μπλε αγορι κοριτσι και δυο ασπρομαυρα αγορι κοριτσι. Έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και είναι πανέξυπνα. Ο Smoky μου εχει πάθει πλάκα.!Πραγματικά αν μπορούσαμε να τα κρατήσουμε όλα θα το κάνεμε, αλλά είμαστε σε ένα διαμέρισμα 50 τμ 2 ανθρωποι, 4 γατακια, και ένας ο δικός μου 5!Κ εκτός αυτού 5 Αυγούστου παμε Κέρκυρα για ένα μήνα.Όποιος έχει να δώσει λίγη αγάπη σ'αυτά τα φατσόνια ας επικοινωνήσει μαζί μου. Σας ευχαριστώ θερμά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC03787.jpg
    DSC03787.jpg
    879,4 KB · Εμφανίσεις: 73
  • DSC03817.jpg
    DSC03817.jpg
    609 KB · Εμφανίσεις: 56
  • DSC03809.jpg
    DSC03809.jpg
    342,6 KB · Εμφανίσεις: 45
Μπλεδάκια και ασπρομαυράκια!!! Τα ψιψίνια είναι πολύ γλυκά φατσόνια... Καλή τύχη! Βάλτε αγγελίες και εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ!Έχω πάρει τηλεφωνο κάποιες φιλοζωικές αλλά είνια πλήρεις.Είναι η εποχή τέτοια!Πολλές γέννες.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back