ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
μηπως ειχε καλυκοιο και επαθε ουλιτιδα? απο τι την επαθε δεν σου ειπε ο γιατρος? γιατι ο καλυκοιος αν τον αφησεις και κανει ουλιτιδα στο τελος πονανε και δεν τρωνε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
επισης μηπως ηταν καλυτερα να παρεις και δευτερη γνωμη απο αλλον γιατρο?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παντως φαινεται καθαρα οτι ειναι απο τα σκουλικια η απωλεια βαρους...νομιζω οτι το αιμα ειναι επειδη τα σκουλικια αν δεν βρισκουν αρκετη τροφη,θρεφονται απο το εντερο του...
νομιζω,καπου το ειχα διαβασει..παντως δειχνει πολυ προχωρημενη η κατασταση του..δεν μπορω να καταλαβω πως γεμισε σκουλικια...βγαινει και εκτος σπιτιου ο γατουλης;;μηπως του δινεις ωμο κρεας;;
...το σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει αμεσα να αντιμετωπιστει το προβλημα..μια 2η γνωμη γιατρου δεν θα εβλαπτε..ευχομια περαστικα του..

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Φανταζομαι οτι για να τρεφονται απο το εντερο του δεν παιρνει αρκετη τροφη ο γατουλης, γιατι απο οτι γνωριζω η ταινια κολλαει στο εντερο και αποροφαει ολες τις θρεπτικες ουσιες τις τροφης. Ισως η αιμοραγια προκυπτει και απο την αποκολλησει των σκουλικιων
Υπαρχουν αρκετες κρεμες θρεπτικες για γατουλες, σαν συμπληρωματα διατροφης που δινονται σε αρρωστα γατακια, εγω θα του εδινα και a/d της hills κονσερβα ή recovery της royal canine που ειναι πολυ θρεπτικες και μυριζουν πολυ εντονα για να τρωνε πολυ τα γατακια. Νομιζω γινεται και μεταγγιση αιματος, ισως πρεπει να μπει και σε ορο ο γατουλης σου, δεν ξερω. Παντως μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση που του εδινες χαπι αποπαρασιτωσης και δεν επιασε την ταινια, που ειναι το νουμερο ενα παρασιτο που καταπολεμουν αυτα τα χαπια. Παντως εγω θα πηγαινα και σε αλλον γιατρο, δεν θα το αφηνα ετσι. Ειναι πολυ επικινδυνο ετσι που αιμοραγει συνεχεια! 
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αν δεν δεις αποτελεσμα,απλα θα πας και σε αλλον γιατρο...δεν μπορω να σου πω κατι αλλο...θελει παντως πολυ προσοχη και μην το αφησεις ετσι,γιατι καποιες φορες αποβαινει μοιραιο..καλη επυτιχια..

ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω πολυ να ειστε καλα

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
το αιμα που του πηραμε ηταν νερο και περιμενω τα αποτελεσματα να δω αν θα κανουμε μεταγγιση,βεβαια και εκεινος μου συνεστησε να την αποφυγουμε γιατι οι γατες μπορει να παθουν σοκ και να πεθανουν.Τωρα πρεπει για να παρει τα πανω του να περνει τα παντα ενδοφλεβια γιατι μου ειπε οτι ενδεχεται οτι περνει απο το στομα να μην απορροφαται.Ευτυχως που πηγα και αλλου ο πρωτος κτηνιατρος μου ειχε πει να περιμενω να αναπληρωσει μονος του,θα τον εχανα τον μικρουλι και δεν ειχε διαθεση να το παλεψουμε,παρα μονο να περνει 80αρες σε καθε επισκεψη,ενω ο κτηνιατρος που πηγα σημερα μαζι και με αιματολογικες εξετασεις και φιλοξενεια μου πηρε μονο 30 ευρω και του εχει ξεκινησει σοβαρη αγωγη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
να πανε ολα καλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
με τα σκουλικακια τον εμετο και την αιμοραγια θα κανει κατι η ειναι φυσιολογικο που αποβαλονται ετσι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
κατι αλλο πρεπει να συμβαινει τελικα αυτα που βγαζει δεν πρεπει να ειναι ταινια γιατι οταν ειπα του γιατρου οτι βγαινουν κοκκινα μου ειπε οτι τα σκουλικια ειναι λευκα και αυτα μαλλον πρεπει να ειναι βλεννες καναμε αμεσως ακτινογραφιες και φαινεται μεσα στο στομαχι μια σκια που δεν μπορουν να καταλαβουν τι ειναι...επεισης κοντα στο εντερο πιανουν εναν πολυ σκληρο γρομπο για καρκινο το απεκλεισαν το ενδεχομενο γιατι ειναι μικρος και τωρα εχουμε 2 επιλογες α)υπερυχο,β)να τον ανοιξουν.θα κανουμε το πρωτο γιατι αν παρει ναρκωση στα χαλια που ειναι μπορει να μην ξυπνησει...φοβαμαι μην εχει τρυπησει το στομαχι του απο την ησχυρη αντιβιωση που του ειχε δωσει ο πρωτος γιατρος,γιατι μετα την αντιβιωση ξεκινησαν οι αιμμοραγιες.αχχχχ....τι να εχει το μωρακι μου ?ποναει η ψυχη μου που τον βλεπω να υποφερει
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια ειμαι πολυ στεναχωρημενηκατι αλλο πρεπει να συμβαινει τελικα αυτα που βγαζει δεν πρεπει να ειναι ταινια γιατι οταν ειπα του γιατρου οτι βγαινουν κοκκινα μου ειπε οτι τα σκουλικια ειναι λευκα και αυτα μαλλον πρεπει να ειναι βλεννες καναμε αμεσως ακτινογραφιες και φαινεται μεσα στο στομαχι μια σκια που δεν μπορουν να καταλαβουν τι ειναι...επεισης κοντα στο εντερο πιανουν εναν πολυ σκληρο γρομπο για καρκινο το απεκλεισαν το ενδεχομενο γιατι ειναι μικρος και τωρα εχουμε 2 επιλογες α)υπερυχο,β)να τον ανοιξουν.θα κανουμε το πρωτο γιατι αν παρει ναρκωση στα χαλια που ειναι μπορει να μην ξυπνησει...φοβαμαι μην εχει τρυπησει το στομαχι του απο την ησχυρη αντιβιωση που του ειχε δωσει ο πρωτος γιατρος,γιατι μετα την αντιβιωση ξεκινησαν οι αιμμοραγιες.αχχχχ....τι να εχει το μωρακι μου ?ποναει η ψυχη μου που τον βλεπω να υποφερει
![]()
Aχ μωρε Μαρια, δεν σου προτεινε κανεις γιατρος να του πας ενα σκουλικι να το δει? Αν ειχε γινει καλλιεργεια κοπρανων εξ'αρχης θα γλιτωνε το γατακι τοση ταλαιπωρια. Πως μου την σπανε ρε γαμωτο μερικοι κτηνιατροι που δεν τους ενδιαφερει να κανουν σωστα την δουλεια τους
Ελπιζω και ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα! Κρατα μας ενημερους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος
ουτε την κοιλιτσα δεν του ψιλαφησε,ουτε μια αιματολογικη δεν εκανε και εχασα τοσο χρονο και θα ειναι για κλωτσες αν τελικα αυτο που του εδειξα δεν ειναι σκουλικιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool