SOS Την βοήθειά σας - Κλειστά ματάκια

• Thread starter Thread starter stavkom
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

stavkom

Νεοφερμένο μέλος

Ο stavkom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Είμαι καινούργιος στο site και θα ήθελα την βοήθεια σας ..πριν από 10 ημέρες γέννησε η Κορινα μου και έχω ένα πρόβλημα με τα μικρά ..τα 2 από τα 3 που έκανε έχουν μόνο το ένα ματάκι ανοικτό και το άλλο είναι κλειστό ..προσπάθησα με το χέρι να το ανοίξω και άνοιξαν κανονικά μόνο που στην αρχή είχε ένα υγρό σαν πύων και μετά [FONT=&quot]δεν είχαν πρόβλημα [/FONT] [FONT=&quot]είχαν και τα 2 ματάκια ανοιχτά [/FONT]..ώμος το απόγεμα που πήγα και τα ξαναείδα είχαν πάλη το ίδιο πρόβλημα ..σας είπα είμαι καινούργιος και δεν ξερό πως να το αντιμετωπίσω και κάθε πληροφορία για εμένα θα ήταν πολύτιμη ..σας ευχαριστώ προκαταβολικά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00390.jpg
    DSC00390.jpg
    144,7 KB · Εμφανίσεις: 64
γεια σου και καλως όρισες. Δυστυχως αυτό ειναι ενα πρόβλημα που έχουν τα περισσότερα γατάκια. Θα πρεπει να το κανεις για αρκετό καιρό κάθε μέρα, με φυσιολογικό ορό και ένα καθαρό πανάκι/χαρτάκι ή γάζα. Ρώτα και τον κτηνιατρό σου μήπως χρειάζονται και σταγονίτσες αλλα νομίζω ότι ειναι πολύ μικρά για κάτι τέτοιο. Το θέμα ειναι να ανοιγουν καθε μερα τα ματακια τους και να μην μαζεύεται πυον, τσίμπλες ή οτι...Πεσμας νεότερα. Παντως επειδή εμείς γιατροι δεν είμαστε σου επαναλαμβάνω να ρωτήσεις τι έξτρα μπορείς να κάνεις εκτός απο το καθημερινό καθάρισμα των ματιών:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O μεσαίος είναι ίδιος ο mogga!! :D

μην ανησυχεις και τοσο:) τα μικρα ανοιγουν τα ματια σε αυτη την περιοδο και ειναι λογικο να μην τα ανοιγουν ταυτοχρονο, αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τα παρακολουθεις και σε μια εβδομαδα θα τα εχουν ανοιξει αν δεις οτι επιμενει η τσιμπλα τοτε να το κοιταξεις περισσοτερο, προς το παρον μπορεις να τα καθαριζεις με μια βρεγμενη γαζουλα σε λιγο χλιαρο νερο:)

γεια σου και καλως όρισες. Δυστυχως αυτό ειναι ενα πρόβλημα που έχουν τα περισσότερα γατάκια. Θα πρεπει να το κανεις για αρκετό καιρό κάθε μέρα, με φυσιολογικό ορό και ένα καθαρό πανάκι/χαρτάκι ή γάζα. Ρώτα και τον κτηνιατρό σου μήπως χρειάζονται και σταγονίτσες αλλα νομίζω ότι ειναι πολύ μικρά για κάτι τέτοιο. Το θέμα ειναι να ανοιγουν καθε μερα τα ματακια τους και να μην μαζεύεται πυον, τσίμπλες ή οτι...Πεσμας νεότερα. Παντως επειδή εμείς γιατροι δεν είμαστε σου επαναλαμβάνω να ρωτήσεις τι έξτρα μπορείς να κάνεις εκτός απο το καθημερινό καθάρισμα των ματιών:)

συμφωνω..και καν'το γρηγορα αυτο γιατι ο δικος μου ο γατος εχει τυφλωθει τελειως επειδη οταν ηταν μικρος ειχε πολλες τσιμπλες..

Πώς είναι τα μωρούλια??? Ελπίζω να βρέθηκε άκρη:)

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας όλους ..ανέβασα και 2 ακόμη Φώτο από τα μικρά που μας έχουν πάρει τα μυαλά ..

Συνημμένα

• DSC00437.jpg
    DSC00437.jpg
    115 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSC00432.jpg
    DSC00432.jpg
    114,4 KB · Εμφανίσεις: 37
Τι όμορφες φατσούλες...Να σας ζήσουν!Θα τα κρατησετε ή θα τα χαρίσετε;

Εννοείτε ότι θα τα κρατήσουμε είναι τα πρώτα μικρούλια που έχουμε.

Ωραία,να μας βάζετε φωτογραφίες τους καθώς μεγαλώνουν να τα χαιρόμαστε κι εμείς!Μόνο να έχετε το νου σας μην ζευγαρώσουν μεταξύ τους μεγαλώνοντας επειδή υπάρχουν πιθανα καρδιολογικά προβλήματα.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back