SOS! Το γατάκι μου είναι άρρωστο και δεν ξέρω τι έχει!

tiffgraf

Νεοφερμένο μέλος

Η tiffgraf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάλας (Ηλεία). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Χαιρετώ ολους τους φιλόζωους στο φορουμ εδώ ειχα ξαναγράψει άλλη μια φόρα εδώ οτάν το γατάκι μου αντιμετώπιζε κάποιο προβλημα υγείας και δυστυχώς απεβίωσε είχε τελικά αναιμία μας είπε ο γιατρός ...:(

το αδελφάκι του ειναι το μονο πουχει μείνει ζωντανό από τα τρία γατάκια που γεννήθηκαν στην οικογενειά μας ειναι μικρούλη αρσενικο περιπου 8 μηνών δεν το εχουμε ακομα εμβολιασει ομως και τωρα τελευταια εχεί τασεις υπνηλίας τρωει αλλα κοιμαται πολυ και φυσικα φτερνιζεται και εχει υγρακια η μυτουλα του οταν φτερνιζεται μερικες φορες ματώνει και εχω λιγες μερες που του δινω vibramicin το ενα τεταρτο του χαπιου καθε μερα του εχω δωσει εδω και 4 μερες και δεν ξερω τι αλλο να κανω το παιρνω μεσα στο σπιτι για να ειναι στα ζεστα ομως δεν ξερω τι ακριβως εχει
δεν θελω να πεθανει και να το χασω βοηθηστε με σας παρακαλω οποιος γνωριζει τι μπορει να εχει και θελω τις συμβουλες σας παντως ειδους δυστηχως δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα αυτη τη στιγμη για να το παω στο κτηνιατρο ...και στην πολη που μενω ειναι επαρχια και δεν νομιζω να υπαρχει κατι κοινοφελες για τα ζωα σας ευχαριστω ολους που με ακουσατε και περιμενω με ανυπομονησια τις συμβουλες σας :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τiffgraff, πολλές μπορεί να είναι οι αιτίες που είναι άρρωστο το γατάκι. Όμως το να του κάνεις γιατροσόφια με βάση παρόμοια συμπτώματα που είχαν άλλες γάτες γνωστών και φίλων είναι περίπου σαν τη ρώσικη ρουλέτα. Δεν μπορεί να μην υπάρχει ζωοφιλικό σωματείο στη Λαμία. Ίσως αν έπαιρνες κάνα τηλέφωνο σε κάποιο μεγάλο σωματείο της Αθήνας, ή ακόμα αν επικοινωνούσες με το www.stray.gr, να μπορούσαν να σου πουν πού να απευθυνθείς. Ψάξ' το λίγο και σίγουρα θα βρεις μια οικονομική λύση για να το πας σε κτηνίατρο. Βιάσου όμως.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρε τηλ την κλειαννα μαλαματινα στο stray 6945139859 η πηγαινε το αμεσως σ αυτη τη γιατρο που λενε εδω στους κτηνιατρους οτι τα βλεπει δωρεαν θα τη βρεις εκει που λεει κτηνιατρους στα links

tiffgraf υπαρχει σωματειο πηγαινε στη ζωοφιλια το πετ σοπ και ρωτα ειχαν βαλει μια αφισα τουσ πριν λιγο καιρο κανανε ενα τσιμπουσι.που εισαι στη λαμια επειδη σπουδαζω και εγω εκει να ρθω να το δω?Να τσονταρουμε ρε σι κατι να παμε σε κανα γιατρο να σωθει το ζωντανο.

Μην το αφήσεις το καημένο στη μοιρα του! Δοκίμασε να βρεις γιατρό όπως σου είπαν κι αν δεν τα καταφέρεις να βοηθήσουμε. Αλλά να πάει οποσδήποτε για να κάνει την απαραίτητη θεραπεία αναλογα με το τι έχει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back