SOS!! Τραυματισμένο γατάκι ψάχνει σπόνσορα για την επεμβάση και ζεστό σπίτι...

stella1978

Νεοφερμένο μέλος

Η stella1978 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Καλησπέρα!! Εχω κατασκάσει με ενα γατακι της γειτονιας που εχει σπασμένο ποδαρακι και κινδυνευει ανα πάσα στιγμη στο δρόμο.υπαρχει βεβαιος κίνδυνος φόλας στη γειτονιά και επίσης κινδυνος ατυχήματος. δεν εχω τη δυνατοτητα να αναλαβω το κόστος μιας ενδεχόμενης επέμβασης αλλά ουτε και να το υιοθετησω. μεσα στο τελευταιο διαστημα εχω μαζέψει 2 γατες και ενα σκύλο και οικονομικα πλεον ζορίζομαι. έχει κάποιος να προτείνει κάτι;αναλαμβάνουν φιλοζωικές οργανώσεις έξοδα κτηνιατρου και ανευρεση στέγης; κάποιος από εσας; είναι επείγον, αφού κινδυνεύει καθημερινα και έρχεται και κρύο...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!! Εχω κατασκάσει με ενα γατακι της γειτονιας που εχει σπασμένο ποδαρακι και κινδυνευει ανα πάσα στιγμη στο δρόμο.υπαρχει βεβαιος κίνδυνος φόλας στη γειτονιά και επίσης κινδυνος ατυχήματος. δεν εχω τη δυνατοτητα να αναλαβω το κόστος μιας ενδεχόμενης επέμβασης αλλά ουτε και να το υιοθετησω. μεσα στο τελευταιο διαστημα εχω μαζέψει 2 γατες και ενα σκύλο και οικονομικα πλεον ζορίζομαι. έχει κάποιος να προτείνει κάτι;αναλαμβάνουν φιλοζωικές οργανώσεις έξοδα κτηνιατρου και ανευρεση στέγης; κάποιος από εσας; είναι επείγον, αφού κινδυνεύει καθημερινα και έρχεται και κρύο...:(
Σε ποιά περιοχή το βρήκες γιατί έχω χάσει το δικό μου κ είναι χτυπημένο στο πόδι;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Σε ποιά περιοχή το βρήκες γιατί έχω χάσει το δικό μου κ είναι χτυπημένο στο πόδι;;;

Είμαι στους Αγίους Αναργύρους, αλλα δεν νομίζω να είναι δικό σου..αυτό είναι 2-3 μηνών μονο..μπορείς βεβαια να το υιοθετήσεις:clapup:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: SOS!! Τραυματισμένο γατάκι ψάχνει σπόνσορα για την επεμβάση και ζεστό

Στέλλα καλησπέρα.Αν θέλεις μπορείς να βάλεις αγγελία στα "χαρίζονται"...εδώ..https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=162&type=,γιατί όποιος ψάχνει να υιοθετήσει γατάκι,δεν θα κοιτάξει στα προβλήματα υγείας ,αλλα στα "χαρίζονται":)

Φωτο?

Φωτογραφιες υπαρχουν? Βοηθουν παρα πολυ!

Το καημενάκι. Καλή τύχη του εύχομαι.

Καλη τυχη ευχομαι στο γατουνακι:)

Καλη τυχη στην γατουλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back