SOS - Υπάρχει κάποιος κτηνίατρος να με βοηθήσει;

• Thread starter Thread starter Gina1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Παιδιά σήμερα πήγα στον Αίλουρο αλλά δυστυχώς ο κος Πάνος δε μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα γιατί ήταν ήδη προχωρημένη η κατάσταση...Οπότε,ανάμεσα στις λύσεις ήταν να πάω στο Πικέρμι στο Νοσοκομείο Ζώων Αθηνών.Μόλις μπήκα στο σπίτι και σας φέρνω τα νεότερα.Το γατάκι το άφησα εκεί για να γίνει η επέμβαση ακρωτηριασμού απόψε κι έχω πάρα πολύ άγχος γιατί είναι πολύ μικρό και υπάρχει φόβος να μην αντέξει την αναισθησία...Βέβαια,οι γιατροί στο νοσοκομείο ήταν καθησυχαστικοί αλλά αν δεν το δω να επιστρέφει σπίτι δε θα ησυχάσω.Κάντε μια προσευχούλα να πάνε όλα καλά.....
Υ.Γ.:Ο κος Πάνος είναι εξαιρετικός και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος!Σας ευχαριστώ πολύ που μου τον συστήσατε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω κι εγω γατακι με ενα ποδι και δεν ειναι προβλημα...μια χαρα ζει....μακαρι να πανε ολα καλα και στο δικο σου....εγω ρε γαμωτο μενω πατρα και δεν μπορω να παω στον αιλουρο...μακαρι να μπορουσα γιατι εδω οι γιατοι δεν ειναι και τοσο ανθρωποι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη νομίζεις ότι κι εγώ μπορώ να πηγαίνω τακτικά στον Αίλουρο..Είναι πολύ μακριά από την περιοχή μου.Αλλά μπορώ να τα πηγαίνω κάθε τόσο για ένα τσεκ-απ κι ας κάνουν τα εμβόλια στη γιατρό που πάω τον Οδυσσέα.Ελπίζω να έχω 2 γατάκια τώρα....

:( Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα στην αγκαλιά σου, για να ξεχάσει την ταλαιπωρία του. Σου είπαν πότε θα μπορέσεις να το πάρεις;

Αν πάνε όλα καλά,θα μείνει 2 ημέρες μέσα.

Υπομονή gina και περαστικά στον γατούλι σου! Όλα να πάνε καλά:)

Σ' ευχαριστώ...Μακάρι...

:) :) :) gina περαστικά στο γατουλίνι σου και γρήγορα στην αγκαλιά σου:cat: :cat: :cat: :greycat: :greycat: :inlove:

Gina μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με το γατάκι σου. Τα ζώα προσαρμόζονται εύκολα στην αναπηρία, μακάρι να μεγαλώσει και αυτό θα είναι το λιγότερο.
Τώρα για το betadine, παρότι και ο δικός μου κτηνίατρος μου το συστήνει ενίοτε, πρέπει να σου πω ότι η αδερφή μου, που σπουδάζει κτηνίατρος, είναι πολύ αρνητική. Αν χρειάζεται να το χρησιμοποιείς είναι καλύτερα αραιωμένο αλλά γενικά λέει ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιείς εναλλακτικές μεθόδους απολύμανσης.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά:)

Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το γατάκι...

περαστικα ευχομαι.:) Αν θες δες και εδω
https://messybeast.com/disabled.htm#amputee

Ειλικρινά νιώθω ότι πρέπει να σε συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνεις αλλά και την δύναμη που έχεις

Περαστικα!:)

Πρεπει να ηταν πολυ ασχημα το γατακι!

Ειλικρινά δεν έχω καθόλου δύναμη κι αυτό το κατάλαβα αυτές τις μέρες...Δε μπορώ να φάω (και λόγω της μυρωδιάς από το ποδαράκι που νιώθω ότι έχει ποτίσει το σύμπαν και λόγω άγχους και κακής διάθεσης) και μου ερχόταν πολύ συχνά να βάλω τα κλάματα που το έβλεπα έτσι.Άσε που της έβαλα και τις φωνές γιατί δεν έτρωγε,λες κι έφταιγε το καημενάκι...Όλα αυτά δεν έπρεπε να τα νιώθω και κυρίως δεν έπρεπε να τα δείχνω γιατί της κατέστρεφα την ψυχολογία.Αν ήμουν σε άσχημη θέση και αντιλαμβανόμουν τέτοιες αντιδράσεις από το περιβάλλον μου,θα είχα παραδώσει τα όπλα.Δυστυχώς,δε μπορείς να βοηθήσεις κάποιον αν δεν έχεις ο ίδιος ψυχικά αποθέματα...Κι εγώ,ειδικά το βράδυ που έγραψα στο forum,κόντεψα να σαλτάρω!Πάντως ευχαριστώ για τα καλά λογια και για τη συμπαράσταση κι ευχαριστώ που νοιάζεστε για τη μικρούλα Μίου...Σε λίγο θα πάρω τηλέφωνο να δω τι έγινε γιατί κατά τις 8:30 ήταν στο χειρουργείο.
Υ.Γ.:Η Σαρδέλα είναι καλά;

Καλό κουράγιο και κράτα μας ενήμερους!!!

Υ.Γ.:Η Σαρδέλα είναι καλά;

Η σαρδελα ειναι μια χαρα!:happy:
Ειχα παει για ενα αλλο γατακι που βρηκα στο δρομο.:(

Και μου ειπε η κυρια Μιλλυ για το δικο σου, οτι ηταν πολυ ασχημα!

Το κατάλαβα πως ήσουν εσύ όταν άκουσα το όνομα.
Μου είπαν ότι τελείωσε η επέμβαση και η Μίου ξύπνησε και μπορώ αύριο να πάω να τη δω!
Το ξέρω ότι γίνομαι παρανοϊκή, αλλά λέτε να μου λένε αλήθεια;Μήπως έγινε κάτι κακό και δε μου το λένε;

Δεν νομίζω να λένε ψέματα! Δεν είναι αστεία αυτά! Μπράβο το γατάκι... Μακάρι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους!

Το ξέρω ότι είμαι υπερβολική,αλλά αν δεν το δω να επιστρέφει,δε θα ηρεμήσω...

εύχομαι να έχουμε ευχάριστα νέα σύντομα από το γατάκι...ενημέρωσέ μας..

Άντε βρε! Γιατί να σου πουν ψέματα?

Είδες που ανησυχούσες? Όλα πήγαν καλά

:up: :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back