SOS - Υπάρχει κάποιος κτηνίατρος να με βοηθήσει;

Μπραβο!!!
:up: :up: :up:
Να πανε ολα καλα. Τωρα που βρηκε και μαμα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για αντιβίωση το βλέπω σίγουρα γιατί πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τη ρινοτραχεϊτιδα.Ξέρει κανείς πόσο σοβαρή ασθένεια είναι;Θα έχει προβλήματα σε όλη τη ζωή του;

Κάποιοι γνωστοί μου (γάτοι, εννοώ!) είχαν κολλήσει από τη μάνα τους όταν ήταν μωρά. Έκαναν θεραπεία και έζησαν ως τα βαθιά γατογεράματα. Μόνο προς το τέλος της ζωής του ο 18χρονος πλέον Ρήγας (έτσι λεγόταν) είχε γίνει ολίγον τι μυξιάρης... Αλλά τίποτα το φοβερό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήγα σήμερα το πρωί και το είδα το μανάρι μου..Έχει μια τομή
Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!!!:cry: Τρόμαξα όταν την είδα.Ξεκινάει κάτω από το πωπουδάκι του και φτάνει ως τα πλευρά.Έχει αφαιρεθεί όλο το πόδι από πάνω και δέρμα από την κοιλίτσα του (γιατί είχε μολυνθεί).Το έχουν ξυρίσει κιόλας σ' αυτό το σημείο και φαίνεται τρομακτικό το τραύμα.Κατά τα άλλα είναι ευδιάθετο,σηκώνεται και τρώει πολύ,απ' ό,τι μου είπαν.Μου είπαν ότι αφού άντεξε μια τόσο δύσκολη επέμβαση σε τόσο μικρή ηλικία, σίγουρα έχει άστρο!!!Μου τηλεφώνησαν πριν καμιά ώρα ότι μπορώ να το πάρω σήμερα αλλά λέω να το αφήσω κι απόψε για ασφάλεια.Έχω άγχος και για μετά..Το τραύμα είναι τέτοιο που δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να ανοίξει ανά πάσα στιγμή...

Αχ το καημενούλι! Περαστικά εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση!Ελπίζω τουλάχιστον να μην πονάει!
Μην αγχώνεσαι, θα σου πουν τι πρέπει να κάνεις και με τη σωστή φροντίδα όλα θα πάνε καλά!

Αφού πήγε καλά η εγχείρηση όλα θα πάνε καλα! Καλή αναρρωση εύχομαι!

Περαστικα σας!
Μακαρι ολα να πανε καλα απο εδω και περα!:)

Εύχομαι σε λίγο καιρό αυτά να είναι περασμένα-ξεχασμένα. Όλα καλά να σας πάνε!

Η γατουλα έχει σίγουρ άστρο διότι σε βρήκε!!!
Εύχομαι μόνο ευχάριστα από εδώ και πέρα! Συγχαρητήρια που έμεινες δίπλα της σε τόσο δύσκολες στιγμές!

μην σε αχωνει τιποτα ειναι πολυ τυχερη που σε επελεξε για να σε εχει για παρεουλα

Δε με επέλεξε ακριβώς...Την έβγαλα με το ζόρι από κάτω από ένα αυτοκίνητο.Αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς..Στο πόδι της ήταν...;:)

Μη σε τρομαζει η τομη. Σε λιγο καιρο θα περασει. Το σημαντικο ειναι πως το γατακι σωθηκε. Περαστικα και γρηγορα!!!! Λιγη φροντιδα θελει τωρα και συτομα ολα θα ειναι μια χαρα!!!
Μπραβο!!!

Η τομή από μια χειρουργική επέμβαση δε δίνει την εντύπωση ότι είναι έτοιμη να ανοίξει;Εγώ (που δεν έχω κάνει εγχείριση ποτέ) τη βλέπω και τρέμω...Κι επειδή πρέπει να φύγω το Σ/Κ και δεν έχω άνθρωπο να το κρατήσει όλες τις μέρες,λέω να το αφήσω στο νοσοκομείο.Είναι υψηλό το κόστος,αλλά τουλάχιστον θα είμαι πιο ήρεμη...

Περαστικά εύχομαι :) .Σου είπαν αν πονάει και αν του δίνουν κάτι για αυτό? Αν είναι να φύγεις το ΣΚ καλύτερα να μείνει μέσα γιατί σίγουρα θα παίρνει φάρμακα ;)

Αν λειψεις, ορθα το σκεφτηκες να την αφησεις για το Σ/Κ καθως μαλλον θα χρειαστει να χορηγηγσεις και αντιβιωση. Εξαλλου ειναι πρωτες ημερες ακομη και καλυτερα μη μεινει μοναχουλι
:) :) :)

Καλημέρα σε όλους!Χθες πήγα πάλι και το είδα το μικρούλι μου.Θα το αφήσω μέχρι τη Δευτέρα,τελικά.(το κόστος είναι πολύ μικρότερο από αυτό που φανταζόμουν)Είδα ότι της κάνουν ακόμη ενέσεις,οπότε καλύτερα να μείνει γιατί εγώ ή σε σιρόπι ή σε χάπι θα μπορούσα να της δώσω τα φάρμακα.Ούτε άμμο δεν έχει για να μη μολυνθεί η τομή.Δε φαίνεται να πονάει γιατί σηκώνεται κανονικά κι αν πέσει ξανασηκώνεται αμέσως.Χθες της πήγα μια πετσέτα που την είχα τρίψει πάνω μου για να πάρει τη μυρωδιά μου και να την έχει για παρέα.Μόλις της έβαλα την πετσέτα,τρελάθηκε!Τη δάγκωνε,έπαιζε,την τραβούσε με τα νύχια της,κηνυγούσε την ουρά της!Αν πονούσε,δε θα τα έκανε όλα αυτά,φαντάζομαι...Θηριάκι το μικρό μου!Αν τα βρούνε και με τον Οδυσσέα αργότερα,θα νιώθω σα να είμαι σε πεδίο βολής!!!:hmm: :lol: :lol: :lol:

Δόξα τω Θεώ είναι μια χαρά το γατούλι!:up: :up: :up:
Από τη στιγμή που έχει τόση ενέργεια μετά από τέτοια επέμβαση και με τρια ποδαράκια φατνάζομαι τι έχει να γίνει όταν θα είναι εντελώς καλά!!! καλό κουράγιο...:rolleyes: :lol: :lol: :lol:

Μπράβο!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ!!!! Με το καλό να την πάρεις στο σπίτι!

Πολύ ωραία τα νέα, μπράβο!

Χθες της πήγα μια πετσέτα που την είχα τρίψει πάνω μου για να πάρει τη μυρωδιά μου και να την έχει για παρέα.Μόλις της έβαλα την πετσέτα,τρελάθηκε!
Έκανες την τέλεια κίνηση...

Μπράβο!!! :up: Άντε, με το καλό να το πάρεις και σπίτι το μωράκι... :baby: :inlove:

Ποιο μωράκι;;;Δε λέμε καλύτερα το θηριάκι;Αυτά θα με φάνε!!!!:lol:
Έχει απίστευτη δύναμη αυτό το πλάσμα...Το θαυμάζω!Περιμένω να έρθει στο σπίτι να αντλήσω λίγη δύναμη από αυτό γιατί είμαι σε φάση κατάρρευσης...:/:
Πάντως,σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον...Με σκλαβώσατε...:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back