SOS! Υπερδραστήρια γάτα!

antonia1

Νεοφερμένο μέλος

Ο antonia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Η γατούλα μου είναι 1 έτους και 2 μηνών. Είναι εξαιρετικά ζωηρή και... δαγκώνει συνεχώς !!! Γενικά προκαλεί απίστευτες ζημιές στο σπίτι και τελευταία νιώθω ότι το μικρό 2άρι στο οποίο μένουμε δεν της είναι αρκετό..! Η μόνη περίοδος που είχε ηρεμήσει κάπως ήταν όταν γέννησε τα τέσσερα γατάκια της και καθʼ όλη την περίοδο του θηλασμού. Όμως όταν σταμάτησε να τα θηλάζει και έδωσα τα γατάκια άρχισε πάλι τα γνωστά δαγκώματα..! Δεν την έχω στειρώσει ακόμα γιατί περίμενα να συνέλθει λίγο από την εγκυημοσύνη. Πιστεύετε πως η στείρωση θα την «μαλάκωνε» λίγο; Ή θα ήταν καλύτερα για εκείνη να μείνει σʼ ένα μεγαλύτερο σπίτι ή ένα σπίτι με αυλή ώστε να μπορεί να έχει μεγαλύτερη δραστηριότητα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η στειρωση θα την ηρεμισει λιγο...επεισης δικιμασε οποτε τη βλεπεις υπερδραστηρια να ασχολισε μαζι της στα διαφορα παιχνιδια της.Τα ζωα ειναι σα τα μωρα παιδια...θελλουν να ειναι στο επικεντρο του ενδιαφεροντως μας, να ασχολουμαστε μαζι τους συνεχεια. Ξεκατινιασε την λιγο στο παιχνιδι και θα ηρεμισει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται πως παίζω συνέχεια μαζί της..! Τί άλλο θα μπορούσα να κάνω, αφού έρχεται κατά πάνω μου ζητώντας να παίξει;! Όμως τότε είναι που γίνεται ακόμα πιο ζωηρή και τα δαγκώματα έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ επίπονα..! Πάντως δεν πιστεύεις πως είναι θέμα χώρου; Γιατί όταν πηγαίνουμε στους δικούς μου που έχουν μεγάλη αυλή, ασχολείται με τα διάφορα ζωύφια και τα φυτά του κήπου και σε μένα είναι μετά όλο γλύκες.. ενώ εδώ... Τί να πώ.. Και το πρόβλημα είναι πως θα φύγω μέσα Ιουνίου για καμιά βδομάδα και έχω μεγάλους ενδοιασμούς για το πού να την αφήσω, γιατί θα φανεί σίγουρα ανυπόφορη σε κάποιον τρίτο...

χμμμ...τωρα αλλαζει το πραμμα. Μου λες οτι στους γονεις σου που εχει απλετο χωρο στην αυλη ειναι μελι γαλα ενω στο διαμερισμα γινεται αγριμη...:hmm:Λογικο δεν εχει που να διοχετευσει την ενεργεια της...βεραντα εχετε?

Ένα μικρό μπαλκονάκι μόνο...

Απλα εχεισ ενα υπερκινητικο γατι που δεν ξερει ποθ να διοχετευσει την ενεργεια του και ξεσπαει απανω σου . Οταν παει να σε δαγκωσει μαλωσε την αυστηρα και σταματα το παιχνιδι αμεσως...

Τότε είναι που με δαγκώνει χειρότερα..! μάλλον επειδή μένει χωρίς παιχνίδι..! πραγματικά έχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους να ηρεμήσει, αλλά δεν ξέρω τί άλλο να κάνω... άλλωστε γιʼ αυτό την άφησα και να γεννήσει, μήπως ηρεμούσε κάπως, παρʼ όλο που ήταν δύσκολο να βρω σπίτι για τα γατάκια...

και το δικό μου γατόνι είναι υπερδραστήριο, αλλά το χαιρόμστε:lol::up:

Όταν ήταν μικράκι ήταν διαφορετικά... Κι εγώ τότε το χαιρόμουνα, γιατί παίζαμε, δεν με δάγκωνε...

ΩΧ καταλαβα τι εχω να περασω...:(

Μικρο γατακι μικρα δοντακια μεγαλο γατακι μεγαλυτερα δοντακια:D...Αν μπορεις να της περιορισεις τις δαγκωματιες της τωρα που ειναι μικρη καντο τωρα που ειναι καιρος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back