04-07-14
08:26
Μπράβο το μικράκι! Παντα τέτοια! Να μην ξαναφύγει εύχομαι από την αγκαλιά σας! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
04-07-14
09:28
Τι καλά!! 
Πάντα τέτοια νέα να ακούμε! Να μη σε βρει άλλη λαχτάρα εύχομαι.

Πάντα τέτοια νέα να ακούμε! Να μη σε βρει άλλη λαχτάρα εύχομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
04-07-14
09:33
Επιτέλους.Γυρισε το αλανι μου!! ‘Αλανι‘ ειναι το ονομα του αθλιου γατου, ετσι τον λεγαμε!! ας συνερθει κ κατω θα τονε πατησω τον μπουφο!! ναι, το πισω μπαλκονι θα.οχυρωθει σημερσ, μεχρι τοτε στο δωματιο. ειναι πολυ ανησυχος ακομα

Είδες; Συνήθως οι ευχές μου όταν αφορούν άλλους εκτός από τον εαυτό μου, πιάνουν. Το ίδιο είχε γίνει και τον χειμώνα με την γατούλα ενός φίλου που είχε χαθεί για λίγες μέρες.

Τεράστια προσοχή από εδώ και πέρα, αν και δεν νομίζω να ξανακάνει κάτι τέτοιο μετά την τρομάρα που πήρε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.
04-07-14
09:38
Αλάνι όνομα και πράγμα ο γατούλης σου, ε; Σταθήκατε πολύ τυχεροί και οι δυό σας, μπράβο! Αχ το ξέρω καλά αυτό το συναισθημα που θέλεις να τον "πατήσεις κάτω", όπως λες μετά από τέτοια λαχτάρα, αλλά το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τα πνίξουμε στα χάδια..Άντε καλή οχύρωση μπαλκονιού...χρειάζεται μια γερή κατασκευη η γι΄αυτόν τον αλανιάρη πριγκιπάκο 

dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η dimiandr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα.
04-07-14
13:23
Θα τον πατήσω κάτω τον άτιμο....αλλά..τωρα μου γεμιζει τα σεντόνια τρίχες ..και τον αφηνω!!!!

Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum