SOS! Χάθηκε γάτος στειρωμένος - περιοχή Χαριλάου, Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter aba
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπράβο το μικράκι! Παντα τέτοια! Να μην ξαναφύγει εύχομαι από την αγκαλιά σας! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι καλά!! :clapup:
Πάντα τέτοια νέα να ακούμε! Να μη σε βρει άλλη λαχτάρα εύχομαι. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γυρισε το αλανι μου!! ‘Αλανι‘ ειναι το ονομα του αθλιου γατου, ετσι τον λεγαμε!! ας συνερθει κ κατω θα τονε πατησω τον μπουφο!! ναι, το πισω μπαλκονι θα.οχυρωθει σημερσ, μεχρι τοτε στο δωματιο. ειναι πολυ ανησυχος ακομα
Επιτέλους.:clapup::clapup::clapup:
Είδες; Συνήθως οι ευχές μου όταν αφορούν άλλους εκτός από τον εαυτό μου, πιάνουν. Το ίδιο είχε γίνει και τον χειμώνα με την γατούλα ενός φίλου που είχε χαθεί για λίγες μέρες.;)
Τεράστια προσοχή από εδώ και πέρα, αν και δεν νομίζω να ξανακάνει κάτι τέτοιο μετά την τρομάρα που πήρε.

Αλάνι όνομα και πράγμα ο γατούλης σου, ε; Σταθήκατε πολύ τυχεροί και οι δυό σας, μπράβο! Αχ το ξέρω καλά αυτό το συναισθημα που θέλεις να τον "πατήσεις κάτω", όπως λες μετά από τέτοια λαχτάρα, αλλά το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τα πνίξουμε στα χάδια..Άντε καλή οχύρωση μπαλκονιού...χρειάζεται μια γερή κατασκευη η γι΄αυτόν τον αλανιάρη πριγκιπάκο ;)

Θα τον πατήσω κάτω τον άτιμο....αλλά..τωρα μου γεμιζει τα σεντόνια τρίχες ..και τον αφηνω!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:

Συνημμένα

• 10510148_10152509846304410_1187098780_n.jpg
    10510148_10152509846304410_1187098780_n.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 32
Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back