SOS-Χάθηκε ο σκύλος μας

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κι αν είδαν ότι το ζώο πεθαίνει και δεν το κοίταξαν;
Κι αν μου έλεγε βλακείες και δεν ήξερε αυτή πού μίλησα;
Κι αν κι αν κι αν........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω, πω αγωνία...Κωνσταντίνα μου, έχεις δίκιο, τί να σου πω ψέμματα; Αν είδαν το σκυλί ετοιμοθάνατο, χωρίς λουράκι, σιγά μην έψαχναν για τσιπάκι, αλλά, μην απελπίζεσαι...Το θέμα είναι να σιγουρευτείτε ότι δεν ήταν η Λώρα το σκυλάκι αυτό, για να συνεχίσετε το ψάξιμο:/:Αχ, αχ :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ti εγινε? πως παει με αυτο το σκυλακι? ευχομαι να μην ειναι αυτο που βρηκαν νεκρο

μακαρι να μην ειναι η λωρα η λυκοσκυλινα που πεθανε...:(:(:(
εχεις σκασει απο στενοχωρια ε? γμτ

θα γυρισειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σιγουρα θα γυρισειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:up::up:

Tι έγινε βρε Κωνσταντίνα υπήρξε κάνα νεότερο πες μας. Μοίρασε αύριο αφισάκια σε όλους τους κτηνίατρους της περιοχής και της ευρύτερης περιοχής. Δεν μπορεί να άνοιξε η γη. και πάνω από όλα μην σκέφτεσαι αρνητικά.

Τίποτα παιδιά δυστυχώς:(.
Την ψάξαμε και εχτές, την έψαξα και σήμερα, άφαντη η Λώρα. Έχω κολλήσει αφισάκια και σε κοντινούς κτηνίατρους άφησα.
Ξαναμίλησα εχτές με το Πικέρμι και τους ρώτησα για το τσιπ και μου ξαναείπαν ότι το ζώο που τους πήγαν δεν είχε. Ρώτησα να πάω από εκεί να δω το ζώο και μου είπαν ότι τα στέλνουν για ομαδική ταφή.
Τους έστειλα μία φωτό της με e-mail και μου είπαν θα την δείξουν στα άτομα που ασχολήθηκαν να μου πουν αν έμοιαζε. Επίσης τους ζήτησα να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο που πήγε το σκυλί από την συγγρού μέχρι το πικέρμι και πλήρωσε κι όλας(να' ναι καλά ο άνθρωπος όποιο και να ήταν το σκυλί) και μου είπαν ότι πρέπει πρώτα να τον ρωτήσουν αν θέλει και μετά να μου δώσουν το τηλέφωνο του.
Από το σημείο που μας είπαν ότι την είδαν η Συγγρού είναι ούτε 100μέτρα. Δυστυχώς φοβάμαι ότι ήταν αυτή και απλώς την είδαν χωρίς λουρί και δεν έλεγξαν για τσιπ.:(

Μην παει το μυαλο σου στο κακο...ελπιζω να βρεις μια ακρη.

Κωνσταντίνα μου, όλο το ΣΚ είδηση δεν πήρα... Τι να πω, εύχομαι ειλικρινά να βρεθεί ζωντανό και καλά το σκυλάκι σας... Τι αγωνία να μην ξέρεις αν ήταν το δικό σου που βρέθηκε...:(

Μακάρι βρε Στέλλα, δεν ξέρω τί να πιστέψω πια.
Απ'την μία λέω αφού δεν είχε τσιπ δεν ήταν αυτό, απ'την άλλη όμως είναι πολλές οι συμπτώσεις:/:

Mε την φιλοζωϊκή Καισαριανής που μίλησα μου είπαν ότι τώρα τελευταία κλέβουν ζωάκια ράτσας και τα πηγαίνουν στο παζάρι στο Σχιστό. Δεν ρίχνεις μια ματιά και εκεί? Έχει αυξηθεί λέει πολύ το φαινόμενο αυτό

Mε την φιλοζωϊκή Καισαριανής που μίλησα μου είπαν ότι τώρα τελευταία κλέβουν ζωάκια ράτσας και τα πηγαίνουν στο παζάρι στο Σχιστό. Δεν ρίχνεις μια ματιά και εκεί? Έχει αυξηθεί λέει πολύ το φαινόμενο αυτό

να τα κανουν τι ρανια ? να τα πουλησουν ? :(:(:(

να στειλεις mail στο site για τα απολεσθεντα ζωακια , www.himaira.gr,
θα το προωθησουν στις φιλοζωικες που ειναι κοντα και θα βγαλουν και αφισα,εγω ετσι βρηκα ενα σκυλακι που ειχα δωσει για υιοθεσια και το ειχαν χασει,καλη τυχη.

να τα κανουν τι ρανια ? να τα πουλησουν ? :(:(:(

Nαι Ιωάννα μου έτσι μου είπαν. Δεν τους νοιάζει ηλικία τίποτα αρκεί να είναι ράτσας. Εντάξει δεν είπαμε ότι έγινε έτσι με την Κωνσταντίνα απλά το ανέφερα κι αυτό για να τσεκάρει κι αυτή την εκδοχή

Μωρέ Ράνια δεν ήταν καθαρόαιμο λυκόσκυλο, απλώς του έφερνε πολύ. Θα κοιτάξω κι εκεί:/:

Βρε βάλε καμμιά φ'ωτο να την δούμε.

έχει βάλει φωτό στις αγγελίες.

Έχει ανοίξει η Κλειάννα αγγελία, μήπως θα έπρεπε να συγχωνευθούν;

κωνσταντινα χαλια εισαι ? :(
εστειλες τα μεηλ με τη φωτο της λωρας? απαντησαν αν ειναι εκεινη ? :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back