jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
Η jeannie1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
01-05-11
14:10
Η Ανδρομεδα εφυγε απο το σπιτι την τεταρτη 27/04 το πρωι και δεν εχει γυρισει ακομα
Βγαινει απο το σπιτι αλλα ποτε δεν αργει τοσο να γυρισει, συνηθως γυρναει σε λιγες ωρες. Ειναι ασπρομαυρη με μακρυ απαλο τριχωμα [πιθανοτατα ημιαιμη περσικη] εχει κιτρινα ματια και οταν χαθηκε φορουσε μπλε περιλαιμιο με κουδουνακι. Γενικα ειναι λιγο αντικοινωνικη και φοβαται ευκολα, δυσκολα θα πλησιαζε εναν ξενο. χαθηκε στη Ν.Χαλκηδονα, στα συνορα με Ανω Πατησια, Αγ.Ελευθεριο και Αγ.Αναργυρους οποτε ενδεχεται να βρισκεται και σε αυτες τις περιοχες. Μας λειπει πολυ
Αν καποιος γνωριζει κατι παρακαλω ας επικοινωνησει στο τηλ. 6997090094
Βγαινει απο το σπιτι αλλα ποτε δεν αργει τοσο να γυρισει, συνηθως γυρναει σε λιγες ωρες. Ειναι ασπρομαυρη με μακρυ απαλο τριχωμα [πιθανοτατα ημιαιμη περσικη] εχει κιτρινα ματια και οταν χαθηκε φορουσε μπλε περιλαιμιο με κουδουνακι. Γενικα ειναι λιγο αντικοινωνικη και φοβαται ευκολα, δυσκολα θα πλησιαζε εναν ξενο. χαθηκε στη Ν.Χαλκηδονα, στα συνορα με Ανω Πατησια, Αγ.Ελευθεριο και Αγ.Αναργυρους οποτε ενδεχεται να βρισκεται και σε αυτες τις περιοχες. Μας λειπει πολυ
Αν καποιος γνωριζει κατι παρακαλω ας επικοινωνησει στο τηλ. 6997090094Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
01-05-11
14:20
Καλησπερα.Αν δεν εχετε βαλει αφισες στην περιοχη,βαλτε..γιατι βοηθανε παρα πολυ.Ελπιζω να τη βρειτε συντομα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
Η jeannie1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
01-05-11
14:33
Εχω βαλει αλλα δεν εχω καμια προσφατη φωτογραφια και ολοι μου λενε πως χωρις φωτογραφια ειναι δυσκολο
Ευχαριστω 
Ευχαριστω 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum