λιναστελιος
Νεοφερμένο μέλος
Η λιναστελιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
14-02-11
16:18
καλησπερα, εχω βρει εδω και λιγες μερες ενα αρρωστο γατακι το οποιο χρειαζετε φροντιδα που δυστηχως δεν μπορω να του την παρεχω. Εχει διαροια , τα ματακια του ειναι συνεχως κλειστα ενω τα καθαριζω εχει μυξουλες, και τα κανει πανω της... το πηγα σε κτηνιατρο την 2η μερα και μου ειπε οτι θα ειναι καλυτερα σε 2-3 μερες αλλα δεν εχω δει καποια διαφορα
. δεν μπορω να την κρατησω αλλο λογω γονιων και 2ης γατας .. Αν υπαρχει καποιος που να μπορει να της χαρισει ενα σπιτι και να την φροντισει ας επικοινωνισει.. τηλ:6949019385 και mail:linoumpi@hotmail.com
. δεν μπορω να την κρατησω αλλο λογω γονιων και 2ης γατας .. Αν υπαρχει καποιος που να μπορει να της χαρισει ενα σπιτι και να την φροντισει ας επικοινωνισει.. τηλ:6949019385 και mail:linoumpi@hotmail.comΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
14-02-11
17:18
Απάντηση: Χαρίζεται γατάκι που χρειάζεται φροντίδα sos
Αν μπορεις, βαλε καποιες φωτογραφιες, βοηθουν παρα πολυ
Μακαρι να βρει γρηγορα ενα σπιτακι
Το γατακι χανει βαρος καθημερινα; Τρωει;
Αν μπορεις, βαλε καποιες φωτογραφιες, βοηθουν παρα πολυ

Μακαρι να βρει γρηγορα ενα σπιτακι
Το γατακι χανει βαρος καθημερινα; Τρωει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λιναστελιος
Νεοφερμένο μέλος
Η λιναστελιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
14-02-11
18:00
Απάντηση: Χαρίζεται γατάκι που χρειάζεται φροντίδα sos
οχι τις περισσοτερες φορες τρωει κανονικα. μονο σημερα εφαγε πολυ λιγο.. θα βαλω συντομα φωτογραφιες!
οχι τις περισσοτερες φορες τρωει κανονικα. μονο σημερα εφαγε πολυ λιγο.. θα βαλω συντομα φωτογραφιες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
14-02-11
20:13
καλησπερα και απο μενα...
Ο γιατρος δεν σου εδωσε καποιο φαρμακο να του δωσεις???
για την διαρροια μπορεις να του δωσεις λιγο ερσεφουριλ σιροπακι...
ποσο μηνων ειναι το γατακι???
Ο γιατρος δεν σου εδωσε καποιο φαρμακο να του δωσεις???
για την διαρροια μπορεις να του δωσεις λιγο ερσεφουριλ σιροπακι...
ποσο μηνων ειναι το γατακι???
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum