SOS - Χαρίζεται γατάκι που χρειάζεται φροντίδα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

λιναστελιος

Νεοφερμένο μέλος

Η λιναστελιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
καλησπερα, εχω βρει εδω και λιγες μερες ενα αρρωστο γατακι το οποιο χρειαζετε φροντιδα που δυστηχως δεν μπορω να του την παρεχω. Εχει διαροια , τα ματακια του ειναι συνεχως κλειστα ενω τα καθαριζω εχει μυξουλες, και τα κανει πανω της... το πηγα σε κτηνιατρο την 2η μερα και μου ειπε οτι θα ειναι καλυτερα σε 2-3 μερες αλλα δεν εχω δει καποια διαφορα:(. δεν μπορω να την κρατησω αλλο λογω γονιων και 2ης γατας .. Αν υπαρχει καποιος που να μπορει να της χαρισει ενα σπιτι και να την φροντισει ας επικοινωνισει.. τηλ:6949019385 και mail:linoumpi@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται γατάκι που χρειάζεται φροντίδα sos

Αν μπορεις, βαλε καποιες φωτογραφιες, βοηθουν παρα πολυ:)

Μακαρι να βρει γρηγορα ενα σπιτακι:)

Το γατακι χανει βαρος καθημερινα; Τρωει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται γατάκι που χρειάζεται φροντίδα sos

οχι τις περισσοτερες φορες τρωει κανονικα. μονο σημερα εφαγε πολυ λιγο.. θα βαλω συντομα φωτογραφιες! :)

καλησπερα και απο μενα...
Ο γιατρος δεν σου εδωσε καποιο φαρμακο να του δωσεις???
για την διαρροια μπορεις να του δωσεις λιγο ερσεφουριλ σιροπακι...
ποσο μηνων ειναι το γατακι???

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back