Giota156
Νεοφερμένο μέλος
Η Giota156 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
09-06-10
23:43
Την Λίζα,μια πορτοκαλογκρί κουκλίτσα, την μάζεψα πρόσφατα από τον δρόμο και ήταν σε άσχημη κατάσταση,κοκκαλιασμένη και αδύναμη,αλλά την πήγα στον κτηνίατρο, κάναμε ο,τι χρειαζόταν και τώρα είναι καλά!Μόνο που δεν μπορεί να δει από το ένα το ματάκι..αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα τα γατάκια, αφού παίζει,χουρχουρίζει και θέλει χάδια συνέχεια!Είναι λίγο μικρότερη του ενός έτους.Επείγει η υιοθεσία της γιατί εγώ έχω ήδη δυο ζωάκια και δεν μπορώ να την κρατήσω ή τουλάχιστον να κρατηθεί προσωρινά(τα έξοδα για ο,τι χρειαστεί, καλυμένα από εμένα) μέχρι να βρεθεί κάποιος να την πάρει..Θα δωθεί εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
10-06-10
14:22
Καλή τύχη στη μικρούλα , θα βοηθούσε μια φωτογραφία , ίσως δυσκολευτείτε να τη δώσετε όχι τόσο για το ματάκι της αλλά για την ηλικία της. Με λίγη υπομονή και πολύ καλή προώθηση δε θα αργήσει να βρει μια υπέροχη οικογένεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giota156
Νεοφερμένο μέλος
Η Giota156 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
10-06-10
14:50
Το ελπίζω!όσο για φωτογραφία, θα βάλω σύντομα μια..Θέλω οπωσδήποτε να βρεθεί κάποιος να την πάρει..Είναι πολύ κρίμα..Δε θα την άφηνα στο δρόμο για κανένα λογο..
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
10-06-10
15:44
Είναι στειρωμένη ? Αν όχι, μήπως να σκεφτόσουν και το θέμα της στείρωσης ?
Giota156
Νεοφερμένο μέλος
10-06-10
18:22
Δεν είναι στειρωμένη αλλά εννοείται πως θα την στειρώσω..Αν βρεθεί κάποιος να την πάρει θα του την δώσω εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum