SOS!! Χαρίζονται 5 γατάκια (ράτσας?)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπράβο Παναγιώτη, είσαι τυχερός που θα έχεις έναν τέτοιο κούκλο! :inlove: Να τον χαίρεσαι :clapup:

Με τα υπόλοιπα τι γίνεται αλήθεια; έχει πάρει κανείς άλλος κάποιο από τα μωράκια; :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο "Τσέ" βρήκε σπίτι λοιπόν...:)
Περιμένουμε κι άλλες ωραίες φωτό απο τον μικρουλη μας!!:P:P
Για τα υπόλοιπα 4 μικρούλια δεν έχει πάρει κανείς ακόμη τηλέφωνο...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζητω για το γατουνι που βρηκε οικογενεια!!!!!! Καλη τυχη στα υπολοιπα γατουνακια!!!!!!

Δηλ. δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς ακόμη για τα ασπρουλάκια;;; περίεργο!!! είναι τόσο όμορφα τα άτιμα :inlove: Πιστεύω θα βρεθεί κάτι :)

Πολύ όμορφα! Θα ήθελα να πάρω ένα θηλικό λευκό με γαλανα μάτια.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν πηγαίνουν στην άμο, γιατι μέχρι το καλόκαίρι θα το έχουμε στο σπίτι που δεν έχουμε αυλή.

Πολύ όμορφα! Θα ήθελα να πάρω ένα θηλικό λευκό με γαλανα μάτια.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν πηγαίνουν στην άμο, γιατι μέχρι το καλόκαίρι θα το έχουμε στο σπίτι που δεν έχουμε αυλή.

Πηγαίνουν κανονικά στην άμμο!
Για περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις πάρε στο τηλέφωνο .. ;)

Δυστυχώς έχω έρθει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στους γονείς μου καθώς ήρθε κι ο σκύλος μας απο το χωριό..
Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να τα πάρει και να τους παρέχει την απαραίτητη φροντίδα μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλοι "γονείς" για τα μικρά?

Υπάρχει πίεση να τα δώσω γρήγορα , αλλά δεν βρίσκεται κάποιος να τα πάρει .. δεν υπάρχει και πολύς χώρος για 4 μικρά , έναν μεγάλο γάτο και έναν υπερήλικα σκύλο.. Να τα αφήσω στον κήπο ελεύθερα δεν παίζει - θα τα κατασπαράξουν τα αγριόγατα που παίζουν ..

Δεν ξέρω τι να κάνω.. :/:

Αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με βοηθήσει - εξυπηρετήσει , παρακαλώ πολύ ας επικοινωνήσει μαζί μου ..

Ευχαριστώ πολύ για την όλη μέχρι τώρα βοήθεια..

Φαίη

Μόλις μου πήραν τον μαυρούκο μου...
Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι λίγο ανήσυχη,αλλά θα κρατήσω επαφή έτσι ώστε να μαθαίνω νέα απο τον μικρό "Πέρση"!!;);)

Επομένως μείνανε τρία λευκά.. 1 αρσενικό και 2 θηλυκά.. :redface::D

Κανένα νεο ακομη για τα ασπρακια μας....:(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ελπιζω να βρουν γρηγορα σπιτι και αυτα τα 3 γατακια!!!

Καλη τυχη και στα υπολοιπα γατουνια!!!!

Προσφατες φωτογραφιες εχουμε ?:worry:

Πραγματι αν μπορεις ανεβασε και αλλες φωτο απο τα γατσουλακια!!!!

Κανενα νεο απο τα γατακια?

Χθες μία κυρία πήρε την "καλλονή" μου..
Η καλλονή ήταν η κάτασπρη με τα γαλάζια ματάκια...:inlove::inlove::inlove::inlove:

Σύντομα θα ανεβάσω φώτος καινούριες από τα 2 μικρούλια που έμειναν...:)

Αχ..στο' πα εγώ, σίγουρα θα τα βουτήξουν τέτοια κουκλάκια και σιγά μην δεν έδινες την ασπρούλα καλλονή :inlove: Δηλ. τώρα σου έχουν μείνει δύο ασπράκια; θυμάμαι ήταν πολλά τα ασπρουλίνια :)

Μπραβο πολυ χαιρομαι που βρηκε και αλλο ενα γατουνακι σπιτι!!!!:clapup:

Τελεια!!!! Ελπιζω και τα αλλα 2 γατακια να βρουν συντομα σπιτακι!!! Περιμενουμε φωτο συντομα!:)

Καλημερα!!!

Όπως ξέρουμε,από τα 5 γατάκια, τα 3 έχουν βρεί ένα ζεστό σπιτικό και γονείς γεμάτο αγάπη να τα φροντίσουν...:)

Το ευχάριστο είναι πως έχω κρατήσει πολύ καλή επικοινωνία με τους υπέροχους γατογονείς και μαθαίνω τα νέα τους...!:clapup:
Ο ένας απο αυτούς,μάλιστα,(και ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ!!!) είναι ο Poco από το forum, ο οποίος υιοθέτησε το κανελι ψιψίνι...
Τα άλλα 2 έχουν βρει κι αυτά γονεις απο αγγελία που έβαλα στο αγγελιόπολις και είναι εξίσου καλά....

Οπότε έχουν μείνει 2 μκρά άσπρα γατάκια..Το ένα ειναι αρσενικό και το άλλο με τη μικρή μαύρη βουλίτσα στο κεφάλι,θηλυκό!

Κάνω πολλές προσπάθειες να τα κρατήσω στο σπίτι μου,αλλά δυστυχώς τσακώνομαι με τους γονείς μου που ακόμη δεν τα έχω δώσει όλα!Μου είναι πολύ δυσκολό να τα φιλοξενώ για πολύ ακόμη...Αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να βρούμε γατογονεις (ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ και με πείρα στα γατιά)..ή έστω κάποιον που να μπορεί να τα φιλοξενήσει μέχρι να βρούν το σπιτικό που τους αξίζει θα με βοηθούσε πολύ!!:redface:

Ευχαριστώ...

Καποιες νέες φωτός:
Στην πρώτη και τα 2 μαζί,οπου η θηλυκιά καθαρίζει τον αρσενικούλη...
Στην δεύτερη είναι ο αρσενικούλης..
Και στις άλλες 2 η θηλυκιά γατούλα..:D:P

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 50
  • 02.jpg
    02.jpg
    927,1 KB · Εμφανίσεις: 50
  • 03.jpg
    03.jpg
    631,5 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 04.jpg
    04.jpg
    585,6 KB · Εμφανίσεις: 50
Έρωτας και τα δύο!!!!!!!!!!!!!!!!! :inlove: :inlove:

Μακάρι να βρεθεί κάτι! Μα είναι τόσο όμορφα :inlove: και στρουμπουλά στρουμπουλά :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back