CATfairy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να τον χαίρεσαι 
Με τα υπόλοιπα τι γίνεται αλήθεια; έχει πάρει κανείς άλλος κάποιο από τα μωράκια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος

Περιμένουμε κι άλλες ωραίες φωτό απο τον μικρουλη μας!!

Για τα υπόλοιπα 4 μικρούλια δεν έχει πάρει κανείς ακόμη τηλέφωνο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
CATfairy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεύω θα βρεθεί κάτι 
handrika
Νεοφερμένο μέλος
Θα ήθελα να ρωτήσω αν πηγαίνουν στην άμο, γιατι μέχρι το καλόκαίρι θα το έχουμε στο σπίτι που δεν έχουμε αυλή.
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ όμορφα! Θα ήθελα να πάρω ένα θηλικό λευκό με γαλανα μάτια.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν πηγαίνουν στην άμο, γιατι μέχρι το καλόκαίρι θα το έχουμε στο σπίτι που δεν έχουμε αυλή.
Πηγαίνουν κανονικά στην άμμο!
Για περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις πάρε στο τηλέφωνο ..

NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να τα πάρει και να τους παρέχει την απαραίτητη φροντίδα μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλοι "γονείς" για τα μικρά?
Υπάρχει πίεση να τα δώσω γρήγορα , αλλά δεν βρίσκεται κάποιος να τα πάρει .. δεν υπάρχει και πολύς χώρος για 4 μικρά , έναν μεγάλο γάτο και έναν υπερήλικα σκύλο.. Να τα αφήσω στον κήπο ελεύθερα δεν παίζει - θα τα κατασπαράξουν τα αγριόγατα που παίζουν ..
Δεν ξέρω τι να κάνω..

Αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με βοηθήσει - εξυπηρετήσει , παρακαλώ πολύ ας επικοινωνήσει μαζί μου ..
Ευχαριστώ πολύ για την όλη μέχρι τώρα βοήθεια..
Φαίη
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι λίγο ανήσυχη,αλλά θα κρατήσω επαφή έτσι ώστε να μαθαίνω νέα απο τον μικρό "Πέρση"!!

Επομένως μείνανε τρία λευκά.. 1 αρσενικό και 2 θηλυκά..

NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
speri
Διάσημο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος

speri
Διάσημο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Η καλλονή ήταν η κάτασπρη με τα γαλάζια ματάκια...

Σύντομα θα ανεβάσω φώτος καινούριες από τα 2 μικρούλια που έμειναν...

CATfairy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλ. τώρα σου έχουν μείνει δύο ασπράκια; θυμάμαι ήταν πολλά τα ασπρουλίνια 
speri
Διάσημο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Όπως ξέρουμε,από τα 5 γατάκια, τα 3 έχουν βρεί ένα ζεστό σπιτικό και γονείς γεμάτο αγάπη να τα φροντίσουν...

Το ευχάριστο είναι πως έχω κρατήσει πολύ καλή επικοινωνία με τους υπέροχους γατογονείς και μαθαίνω τα νέα τους...!

Ο ένας απο αυτούς,μάλιστα,(και ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ!!!) είναι ο Poco από το forum, ο οποίος υιοθέτησε το κανελι ψιψίνι...
Τα άλλα 2 έχουν βρει κι αυτά γονεις απο αγγελία που έβαλα στο αγγελιόπολις και είναι εξίσου καλά....
Οπότε έχουν μείνει 2 μκρά άσπρα γατάκια..Το ένα ειναι αρσενικό και το άλλο με τη μικρή μαύρη βουλίτσα στο κεφάλι,θηλυκό!
Κάνω πολλές προσπάθειες να τα κρατήσω στο σπίτι μου,αλλά δυστυχώς τσακώνομαι με τους γονείς μου που ακόμη δεν τα έχω δώσει όλα!Μου είναι πολύ δυσκολό να τα φιλοξενώ για πολύ ακόμη...Αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να βρούμε γατογονεις (ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ και με πείρα στα γατιά)..ή έστω κάποιον που να μπορεί να τα φιλοξενήσει μέχρι να βρούν το σπιτικό που τους αξίζει θα με βοηθούσε πολύ!!

Ευχαριστώ...
Καποιες νέες φωτός:
Στην πρώτη και τα 2 μαζί,οπου η θηλυκιά καθαρίζει τον αρσενικούλη...
Στην δεύτερη είναι ο αρσενικούλης..
Και στις άλλες 2 η θηλυκιά γατούλα..

Συνημμένα
CATfairy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μακάρι να βρεθεί κάτι! Μα είναι τόσο όμορφα
και στρουμπουλά στρουμπουλά 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool