aristrougi
Νεοφερμένο μέλος
Η aristrougi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
11-11-08
16:48
Ο κτηνίατρος μου είπε ότι δυστυχώς ίσως να μην αντέξει πάνω από 2-3 χρόνια παρά τη μηνιαία θαραπεία με ενέσεις.Όμως ελπίζω να τον διαψεύσει η φροντίδα της μαμάς μου και η δική μου που ως τώρα έχουν διαψεύσει πολλούς γιατρούς που μας έλεγαν ότι τα γατάκια μας δεν είχαν μέλλον...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
11-11-08
19:11
Ελπιζω να πανε ολα καλα...Προς το παρον να τη χαιρεστε,να την φορτωνετε με χαδια,και να θυμαστε οτι κανενας γιατρος ή ανθρωπος γενικοτερα δεν ξερει τι προκειται να συμβει σιγουρα στο μελλον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aristrougi
Νεοφερμένο μέλος
Η aristrougi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
15-11-08
18:10
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!!Καλά χουρχουρητά!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum