SOS, αδέσποτα γατάκια σε άστεγη κυρία

Ρε παιδιά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα, προσπάθησα έμμεσα μια φορά να σας πωκάτι παρόμοιο και έγιναν παρεξηγήσεις. Τότε για τους φιλόζωους που είχε γίνει μια μανούρα! Μπορεί να λέμε οι άνθρωποι είναι ελεοινοί πλέον,αλλά ο καθένας έχει την δικιά του φιλοσοφία, όπως τον μεγάλωσε ο πατέρας του έτσι θα είναι! Εγώ λοιπόν ρωτάω πάνω στο θέμα, αυτή η γυναίκα τι έχει απογίνει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν το ξέρω αυτό, δεν μένω στην περιοχή.
Οταν ειχα επικοινωνήσει με τη Σαρδελα για να μάθουμε τι πράγματα μπορεί να χρειάζεται να της πάμε, μου ειπε οτι αυτη είπε οτι δεν ήθελε πράγματα γιατι της τα κλέβουν.

Εσύ τι θα πρότεινες να γίνει με την κυρία αυτή δηλαδή; Ο καθένας έχει δικαίωμα να παίρνει τις δικές του αποφάσεις στην τελική, μέχρι ενος σημείου μπορείς να του επιβάλεις πράγματα.

Έγώ προσωπικά έχω βαρεθεί το κλασικο ποιηματάκι οτι οι φιλοζωοι δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους... Οι μη φιλόζωοι νοιάζονται δηλαδή; Μην τρελαθούμε κιολας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γυναικα αυτη ζει και κοιμαται στο δρομο.
Της προσεφερα ρουχα και κουβερτες, αλλα δεν τα δεχτηκε.

Το αστεγη κυρια του τιτλου, το εβαλα για να τονιστει η αναγκη για βοηθεια.
Πολλοι ανθρωποι μπορουν βα βρουν αδεσποτα και να τα περιθαλψουν ή να τα πανε σε καποια φιλοζωικη.
Εγω μιλησα με την κυρια, η φιλοζωικη δεν τα δεχτηκε(ετσι μου ειπε), και η ιδια δεν ειχε την δυνατοτητα να τα μεγαλωσει, γιατι φοβοταν να μην της τα φανε οι σκυλοι την ωρα που κοιμαται το βραδυ.
Της πηγα μια γατοφορο, τα εβαλε μεσα για 3-4 βραδια και μετα τα ανελαβε η φιλοζωικη της περιοχης μου. Την γατοφορο δεν την πηρα πισω, ηταν η μονη βοηθεια που δεχτηκε κια αυτη οχι για την ιδια αλλα για τα γατακια.

Για να ληξει το θεμα εδω, η κυρια απλα δεν θελει καποιος να την βοηθισει. Ξερω οτι της εχουν προσφερει στεγη, την οποια χρησιμοποιει μονο οταν υπαρχει αναγκη(οπως τωρα με τα χιονια).

Την κυρία -είναι γνωστή στο Χαλάνδρι- την συνάντησα χθες έξω από την εφορία. Προσπαθώ πάντα να της μιλήσω, αλλα δεν είναι ιδιαίτερα "ανοιχτή".

Νομίζω πάντως ότι - με τον δικό της τρόπο - έχει φτιάξει την δική της ζωή & αυτό οφείλουμε όλοι να το σεβαστούμε

Νομίζω ότι είναι καλύτερο να κλείσουμε το θέμα εδώ. Η άστεγη κυρία έχει διαλέξει τον δικό της τρόπο ζωής, τα γατάκια που ζούσαν μαζί της τα πήρε υπό την προστασία τους η Φιλοζωική Χαλανδρίου.
Πάντως βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη ευθιξία απ' την πλευρά όλων μας... Βρε τι κάνει το απρόσωπο διαδίκτυο. Διαρκώς παρεξηγούμαστε, ενώ όλοι έχουμε καλή πρόθεση. :(

συμφωνοι,αλλα καλο δεν θα ηταν να μην αναφερθει καθολου η ιδιοτητα της κυριας για να μην σκανδαλιστει το κοινο?
μπορουσε να πει "μια κυρια η οποια δεν μπορει να τα μεγαλωσει"
οι αστεγοι,οι ναρκωμανεις,οι "αρρωστοι"...ολοι αυτοι κατα βαθος θελετε να πειτε(κ εγω ο ιδιος το πιστευω)οτι φταινε που καταντησανε ετσι,διοτι οι ιδιοι το επιλεξανε!!!

:blink::blink::blink:

Σε παρακαλώ να μην γενικεύεις.:mad:

συμφωνοι,αλλα καλο δεν θα ηταν να μην αναφερθει καθολου η ιδιοτητα της κυριας για να μην σκανδαλιστει το κοινο?
μπορουσε να πειθ "μια κυρια η οποια δεν μπορει να τα μεγαλωσει"
οι αστεγοι,οι ναρκωμανεις,οι "αρρωστοι"...ολοι αυτοι κατα βαθος θελετε να πειτε(κ εγω ο ιδιος το πιστευω)οτι φταινε που καταντησανε ετσι,διοτι οι ιδιοι το επιλεξανε!απλα εκει που πιστευω θα φανει η ανθρωπια!!
το να βοηθησεις καποιον που ο ιδιος το επελεξε αλλα μπηκε σε αδιεξοδο!!
κ εγω πολλες φορες γινομαι σκληρος με ναρκωμανη πχ που μου ζηταει λεφτα γιατι σκεφτομαι οτι εγω δουλευω τοσα χρονια για να συντηρησω το εαυτο κ αυτος "δουλευει"εμενα για να παει να την πιει!αλλα μεσα μου ποναω γιατι δεν υπαρχει αλλος να τον βοηθησει,μονο εγω ερχομαι τετ α τετ μαζι του,ή μαλλον αυτος με επιλεγει,οπως η αστεγη επελεξε την κοπελα(γιατι αν δεν ειχε γατακια μαζι της δεν θα της εδινε σημασια)!!

τεσπα,δεν θα αλλαξω εγω τον κοσμο,απλα ας γινουμε τουλαχιστον λιγοοοο πιο διακριτικοι!!

χιλια συγνωμη για το οφ!!!!

Κοίτα να δεις κάτι εγώ θεωρώ ότι το άστεγη το είπε με πολλή τρυφερότητα και προσπάθησε να την βοηθήσει. Απλά ξέρεις κάτι? Υπάρχει ένα κράτος για αυτούς τους ανθρώπους που θα πρέπει να λειτουργεί και αυτό λέγεται "κοινωνικές υπηρεσίες". Οι άνθρωποι αυτοί εγώ θα πω άστεγοι ή ναρκωμανείς ή οτιδήποτε τους οποίους σέβομαι απεριόριστα γιατί όλα είναι πολύ κοντά μας όσο και μακριά μας έχουν μια ιδιαίτερη ψυχολογία που μόνο ειδικοί μπορούν να βοηθήσουν. Οπότε να μην βγάζουμε συμπεράσματα και κατηγορούμε τον κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να προσφέρει μια ζεστή κουβέρτα. Οπότε για τα ζωάκια της φρόντισε η φιλοζωϊκή για την κυρία θα φροντίσει η κοινωνική πρόνοια. Μην ισοπεδώνουμε λοιπόν τα πάντα και να μην γινόμαστε αυστηροί στις κριτικές μας. Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι παρόλη την αναλγησία του κράτους είμαστε πολύ ευαίσθητοι στον συνάνθρωπο. Τώρα αν αυτός αρνείται βοήθεια υπάρχουν οι ειδικοί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back