SOS αναζήτηση νέου κτηνίατρου

• Thread starter Thread starter Elrik
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η Νταίζη απομονώνεται κλαψ λυγμ!

Πήγα την Νταίζη στον κτηνίατρο το Σάββατο, όπου μου είπε ότι δεν παρατηρεί καμία βελτίωση. Σε μια ακόμη ακτινογραφία που της κάναμε ήταν φανερό ότι δύο σπόνδυλοι αγγίζουν από τη μία πλευρά, προφανώς από το πόδι που παρέλυσε. Οπότε, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την αναπηρία είπε ο κτηνίατρος. Το κακό είναι ότι η Νταιζούλα έχει αλλάξει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, το μόνο που θέλει είναι να την αφήνουμε στην ησυχία της, και είναι σαν να φοβάται, κάθε φορά που πάω να τη σηκώσω η καρδούλα της χτυπάει πολύ δυνατά. Φαντάζομαι ότι έχει απηυδήσει με όλες τις εγχειρίσεις και τις επισκέψεις στον κτηνίατρο… Λυπάμαι όμως να τη βλέπω να ταλαιπωρείται κ να κοιμάται μόνη της κάτω στο πάτωμα (ούτε στη φωλίτσα της δεν μπαίνει πια). Όσες φορές όμως πήγα να τη βάλω στο κρεβάτι, ήθελε να φύγει πανικόβλητη. Γιατί άραγε; Λέτε να την αφήσω στην ησυχία της ή να συνεχίσω τις προσπάθειες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή Silmoril να σου ευχυθώ καλό κουράγιο και υπομονή. Είναι δύσκολο να βλέπεις το μωρό σου να υποφέρει έτσι και ξέρω ότι μερικές φορές αισθάνεσαι ανήμπορη να την βοηθήσεις. Δεν μπορώ να σου δώσω επιστημονική γνώμη για το θέμα της αγκαλιάς και για την συμπεριφορά της.:(
Το μόνο που μορώ να σου πώ είναι ότι φαντάζομαι ότι θα ήθελε να την χαιδεύεις, να της ψιθιρίζεις γλυκόλογα και να την κάνεις να νιώσει ότι καταλαβαίνεις τον πόνο της. ίσως να φαίρεται έτσι επειδή ακριβώς είναι τώρα έτσι ενώ κάποτε δεν ήταν. Μπορεί να νιώθει και η Νταιζούλα άσχημα ψυχολογικά.
Ελπίζω στο καλύτερο για την Νταιζούλα και για σένα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θελέι να τις δωσεις ολη σου την προσοχη να τις δειχνεις την αγαπη σου με ηρεμια κ με λιχουδιες κανε οτι της αρεσει ειναι φυσικο να θελει να απομωνοθει νιωθει την αλλαγη στο σωματακι της ..τεσπα θελει υπομονη κ πολυ πολυ αγαπη

Aγάπη και υπομονή :inlove: Aυτή ξέρει... να είσαι σίγουρη. ;) Tελικά, στα δύσκολα φαίνεται αν είμαστε άνθρωποι. Έτσι;
Nα της δώσεις ένα φιλάκι από μένα. Eστω και στον αέρα αν δεν θέλει κανονικό. :kiss:

Εμετοί κ διάρροια!!!

Τα πράγματα χειροτερεύουν, από χθες η Νταίζη ό,τι φάει κ ό,τι πιεί το βγάζει σχεδόν άμεσα με εμετούς κ διάρροια. Χθες ο κτηνίατρος(που ήταν κ αυτός το ίδιο αδιάφορος κ ασαφής) μού είπε να της δώσω πρώτα Malox κ μετά βλέπαμε για τη διάρροια. Σήμερα κ για το τριήμερο λείπει κ δεν μπορώ να τον βρω. Η Νταίζη εν τω μεταξύ πεινάει πολύ, έλεγα να μην της βάλω φαί παρά μόνο νερό, αλλά άρχισε να τρώει κάτι χαρτιά. Της δίνω κοτόπουλο με ρύζι. Αναρωτιέμαι μήπως είναι καρκίνος στα έντερα, δεν μου φαίνεται κάτι απλό. Κ αρκετά συχνά έχει κάτι σπασμούς σαν να θέλει να ενεργηθεί. Επίσης κ τα δύο πόδια της παράλυσαν πλέον, αλλά ακόμα κινείται για να κάνει την ανάγκη της αλλού εκτός από το μέρος που κάθεται.
Εχει κανείς ιδέα από διάρροιες κ αν μπορεί ο crestfallen ας μου δώσει κάποια συμβουλή, τα χω παίξει τελείως!

Αν και απο οτι βλεπω εισαι Ζωγραφου, εγω εχω μεινει τρομερα ευχαριστημενος απο το ενδιαφερον που δειχνει στα γατακια μου ο κτηνιατρος μου στο Π.Φαληρο. Ειναι το κτηνιατρειο "ΑΙΛΟΥΡΟΣ". Επειδη ειναι κλειστα αυτη την ωρα, σου δινω το κινητο του. 6932285363 Παναγιωτης Παναγιωτοπουλος. Ευχομαι βελτιωθει η υγεια της Νταιζουλας σου συντομα.

Σου γράφω και της δικιάς μου κτηνιάτρου το τηλέφωνο.
Λέγεται Μάγδα Βουδούρη, είναι στο Κουκάκι και τρομερά γατόφιλη.
Ιατρείο: 210 9222967 Νότη Μπότσαρη 3 Κουκάκι
Κιν: 6932243454

Πάντως πάρε τηλέφωνο σε όποιον νομίζεις. Μην αφήσεις την Νταίζη έτσι γιατί είναι και η αργία στη μέση... Τουλάχιστον θα ησυχάσεις αν μιλήσεις με κάποιον γιατρό.

Αγαπητη Silmoril
το γεγονος οτι η γατα εχει αρχισει εμετους και διαρροια μπορει να οφειλεται στην κορτιζονη που πηρε..παρατηρησε αν ο εμετος εχει μεσα κομματια σκουρα ή μοιαζει με κατακαθι του καφε...αν ο εμετος εχει κομματια τροφης απεπτα και αν παρατηρειται αμεσως μετα την ληψη της τροφης...δες αν η διαρροια ειναι πολτωδης ή υδαρης και τι χρωμα εχει..αν ειναι δηλαδη μελανή ή αν εχει αλλο χρωμα....αν ειναι πολτωσης ή αν ειναι νερο...Δυστυχως η κορτιζονη ειναι ενα σωτηριο φαρμακο αλλα δεν στερειται παρενεργειων..μια εξ αυτων ειναι οι γαστρεντερικες διαταραχες που εκδηλωνονται με εμετους και διαρροια...οποτε σε αυτη την περιπτωση πρεπει να μειωσεις την κορτιζονη σε συννενοηση με τον κτηνιατρο σου ή ακομα καλυτερα να την σταματησεις(δεν την παιρνει πολλες μερες οποτε δεν θα εχει προβληματα αν την διακοψεις αποτομα..τουλαχιστον οχι τοσα αν την εκοβες αποτομα μετα απο πολυμηνη χορηγηση...)...το γεγονος οτι δεν βλεπεις πλεον καμμια βελτιωση στο θεμα της παραλυσης των οπισθιων ακρων μαλλον ειναι ενδεικτικο οτι η βλαβη πλεον δεν ειναι ανταποκρισιμη στην κορτιζονη(δρα κυριως ως αποιδηματικο και αντιφλεγμωνωδες αλλα μετα πο μερικες μερες δεν εχει καμμια επιδραση μιας και το οιδημα υποχςρει μετα απο μερες...οιδημα=συμπτωμα οξειας βλαβης ή χρονιας βλαβης με οξεια εμφανιση)...το θεμα τωρα ομως που τιθεται ειναι αν η βλαβη αυτη στο πεπτικο σχετιζεται με την κορτιζονη ή οχι....δεν μπορω να ξερω δυστυχως αν σχετιζεται και ουτε υπαρχει άμεσως τροπος να το βρει κανεις...δεν θελω να σκεφτομαι την ιδεα οτι μπορει να ειναι δειγμα μεταστατικης νοσου στο εντερο ή στην κοιλιακη κοιλοτητα μιας και αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο αλλα θελει ειδικες απεικονιστικες εξετασεις για να αποκλειστει αυτο το ενδεχομενο(υπερηχος κοιλιας με επικεντρωση στο εντερο)...οποτε θα πρεπει να βρεις αμεσα κτηνιατρικη βοηθεια για να υποστηριχθει τουλαχιστον η γατα σε οτι αφορα τα συμπτωματα = εμετοι και διαρροιες με καποιες ενεσεις ή ακομα και χορηγηση ορου αν ειναι αφυδατωμενη..παντως το γεγονος οτι η γατουλα εχει ορεξη ειναι θετικο και σημαινει οτι μαλλον δεν πρεπει να εχει πυρετο...
Επι του παροντος μεχρι να την δει κτηνιατρος αν ανεχεται την τροφη το στομαχι της τοτε συνεχισε το κοτοπουλο(χωρις πετσα και λιπη) με ρυζι με μικρες μεριδες 3-4 φορες την ημερα...νερο μπορει να πινει αλλα οχι πολυ καθε φορα..αν διψαει και πιει αποτομα πολυ μπορει να το κανει και αυτο εμετο...
Ψαξε κτηνιατρικη βοηθεια και πες μας πως πηγε η γατα...παντως να εισαι σιγουρη οτι κανεις οτι μπορεις για το καλυτερο της και να εισαι περηφανη για αυτο...εχεις την εκτιμηση ολων μας..καλο κουραγιο για την συνεχεια..
Νικος Crestfallen

υγ=καλο παντως ειναι καποια στιγμη να ελεχθουν και οι βιοχημικοι παραμετροι ηπατος και νεφρων μιας και αυτοι μπορει να δειξουν βλαβη στα οργανα που να δικαιολογει τους εμετους και τις διαρροιες....

Εμετοί κ διάρροια τέλος!

Τελικά από το βράδυ του Σαββάτου τα πράγματα άρχισαν να καλυτερεύουν, αρχικά σταμάτησαν οι εμετοί κ μετά σταδιακά η διάρροια. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ πιθανό να ευθύνεται κ η τροφή που της έδινα τις τελευταίες μέρες. Μάλλον δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η Νταίζη πλέον δεν είναι το ίδιο δυνατή όπως προ εγχειρίσεως κ θέλει ιδιαίτερη φροντίδα σε όλα. Εκεί που έτρωγε κοτόπουλο άπαχο κ Hills i/d όσο έπαιρνε την κορτιζόνη (που ήταν για 6 μέρες, αλλά έχει σταματήσει εδώ κ μία εβδομάδα), άρχισα να της δίνω λιχουδιές στυλ Sheba κ Gourmet, για να τρώει περισσότερο, όπως κ έκανε. Αλλά μάλλον της έπεσαν βαριά της καημενούλας. Από Σάββατο πρωί της δίνω κοτόπουλο-ρύζι σε πολύ μικρές δόσεις, κ τώρα ανακατεμένη κ λίγη κονσέρβα. Τρώει βέβαια πολύ λιγότερο, μία μεγάλη κουταλιά της σούπας το γεύμα, δεν ξέρω αν είναι αρκετό…
Είναι απίστευτο πώς άλλαξε η συμπεριφορά της τώρα που ήταν αρρωστούλα. Από εκεί που κρυβόταν, τώρα ήθελε να είναι πάντα μαζί μου, κ με κοίταγε στα μάτια σαν να ζητούσε βοήθεια :( Ώρες-ώρες, είναι πάρα πολύ δύσκολο, κάθεται στο καλαθάκι της με ένα ύφος πραγματικά απελπισμένο κ εγώ νιώθω τελείως ανήμπορη. Κ δυστυχώς οι άλλες δύο την αγνοούν πλήρως κ μάλλον την αποφεύγουν. Από εκεί που δεν είχε κάνει ποτέ μπάνιο στη ζωή της, τώρα πρέπει να κάνει καθημερινά κ πάλι δεν αρκεί, λερώνεται συνεχώς, αφού δεν μπορεί πλέον να σταθεί καθόλου στα πίσω πόδια. Το σπίτι έχει αποκτήσει μια όχι κ τόσο ευχάριστη μυρωδιά…:redface: Πάντως έχω ανακαλύψει πάνες, χαρτοβάμβακα κ.λπ. που βοηθούν αρκετά. Πού θα πάει, κάπως θα τη βρούμε την άκρη. ;)
Όσο για το θέμα του κτηνιάτρου είμαι σε μεγάλο δίλημμα :hmm: Τελικά είναι δύσκολο να είναι μακριά ο κτηνίατρος, αφού δεν έχω δικό μου μέσο αλλά εξαρτιέμαι από άλλους και τα οικονομικά μου δεν είναι καθόλου ανθηρά για να παίρνω συνεχώς ταξί. Από την άλλη, ο συγκεκριμένος γιατρός την έχει παρακολουθήσει, γνωρίζει κ το ιστορικό της, αν κ δεν έδειξε εν τέλει το ενδιαφέρον που περίμενα… Μάλλον θα προσπαθήσω ακόμα μια φορά στον ίδιο κ αποφασίζω αναλόγως της συμπεριφοράς του…
Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για τη βοήθεια κ τη συμπαράστασή σας, :up: σχεδόν σε κανέναν άλλο δεν μπορώ να εκφράσω ακριβώς τις ανησυχίες μου κ το πώς νιώθω γι’ αυτό που περνάει η Νταίζη, δείχνουν συγκατάβαση αλλά δεν με νιώθουν…

Οσον αφορα την συμπεριφορα της και ο δικος μου αλλαξε εντελως μετα την νεφρικη ανεπαρκεια και ειναι κατι που με ποναει πολυ,αλλα προσπαθω να προσαρμοστω στο ποτε αυτος εχει αναγκη για οτιδηποτε ακομη και για χαδια και αγαπες,υπομονη αγαπη και φροντιδα τι αλλο να κανουμε?οσο για τον κτηνιατρο ψαξε στην περιοχη σου μηπως βρεις και καποιον αλλο

Ax τι τις ηθελες τις λιχουδιες!!! δεν πρεπει να τις δινουμε σε ζωα τα οποια ειναι επιβεβαρυμενα και σε μεγαλη ηλικια...δεν λεω για το καλο της το εκανες..να της δωσεις κατι καλο για να ξεχασει τον πονο της..κατι για να την χαροποιησεις αλλα τα ειδες τα αποτελεσματα...αυτες οι λιχουδιες δεν ειναι για ευαισθητα εντερα και στομαχια μιας που ειχε ηδη ιστορικο προβληματων γαστρεντερικου και επαιρνε και ειδικη διαιτα με κοτοπουλο και i/d Hill's..τωρα τουλαχιστον ξερεις και δεν θα ξανακανεις τετοια σφαλματα ,να δινεις λιχουδιες και μπουκιτσες αναμεσα στην κανονικη τροφη που πρεπει να φαει...μικρα μικρα γευματα ...3-5 φορες την ημερα ειναι καλα για αυτην..συνεχισε ετσι και μετα προσπαθησε σταδιακα να την επαναφερεις στο κανονικο της φαγητο εκτος και αν σου εχει πει αλλο ο κτηνιατρος σου..ακολουθα τις οδηγιες του...τωρα θα μου πεις ποιου?του παλου ή του καινουργιου...?χμ..αυτο μαλλον θα το αποφασισεις εσυ..αν ο παλιος δεν σε ικανοποιησει τοτε πηγαινε στον νεο κτηνιατρο(αυτον με την κορτιζονη)...καλη καθαριοτητα για την γατουλα οπως ειχα αναφερει σε παλιοτερο μυνημα και κανε υπομονη και κουραγιο...
Νικος Crestfallen

Κι εκεί που για μια δυο μέρες όλα πήγαιναν καλά…

Το πρόβλημα των «κακών» :redface: κ πάλι στο προσκήνιο… Μετά τη διάρροια είχαμε δύο νορμάλ μέρες κ τώρα, εδώ κ δύο μέρες, η Νταίζη δυσκολεύεται να κοπρίσει… Πέφτει στο πλάι (γιατί έτσι μόνο βολεύεται τώρα) κ σφίγγεται, αλλά καταφέρνει μόνο να λερώνεται ελαφρώς. Εν τω μεταξύ, τρώει ακόμα λιγότερο κ είναι ιδιαίτερα κακόκεφη, αν και περισσότερο η γάτα πού ήταν προ εγχειρίσεως (ήταν κάπως στριμμενούλα ώρες-ώρες). Προχθές το απόγευμα δεν έφαγε τίποτα, προς το βράδυ της έδωσα ελάχιστη κονσέρβα Gourmet πατέ κοτόπουλο κ έφαγε καμιά κουταλιά. Έχω την εντύπωση ότι έχει σιχαθεί :mpliaks: το βραστό κοτόπουλο κ τις i/d, αλλά φοβάμαι να της δώσω πολύ απ’ τις άλλες. Χθες έφαγε ελάχιστα το πρωί κ το απόγευμα, αλλά με μεγάλη μου χαρά κ ανακούφιση είδα ότι οι προσπάθειές της απέδωσαν (συγνώμη για τη γλώσσα :P ) ένα μικρό κουραδάκι. Δυστυχώς, αύριο πληρώνομαι κ μπορώ να πάω στο γιατρό. Πιστεύεις Νίκο ότι είναι επείγουσα η κατάσταση; Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι συμβαίνει με την αφόδευση στην περίπτωση μιας τέτοιας παράλυσης; Έχω μπερδευτεί πολύ με το θέμα κ αποτελεί το μόνιμό μου άγχος. Η ουρά της πάντως κινείται κανονικά κ ενοχλείται όταν την καθαρίζω στο σημείο αυτό, αν αποτελεί κάποια ένδειξη αυτό. Σε χιλιοευχαριστώ για μία ακόμα φορά :up:

Aγαπητη Silmoril
με συγχωρεις για την καθυστερημενη μου απαντηση αλλα εχω καλη δικαιολογια..θα την διαβασεις στα αρθρα για τις νεες γατες στο σπιτι...οσον αφορα το προβλημα με την γατα σου...δεν νομιζω οτι εχει καποια σχεση η παραλυση των ακρων με το παχυ εντερο γιατι οταν εχει χτυπησει ο νωτιαιος μυελος(οπως εχει συμβει εδω μιας που τα ακρα της εχουν παραλυσει) τοτε ισχυει το αναποδο δηλαδη εχεις ακρατεια κοπρανων και οχι κοπροσταση ή κατακρατηση...τοτε τις φευγουν συνεχεια και απροειδοποιητα χωρις προσπαθεια.εκτος και αν εχεις προσεξει καποια διογκωση της κοιλιας απο συνγκεντρωση κοπρανων αλλα μαλλον αυτο δεν πρεπει να συμβαινει γιατι θα το ειχες αναφερει..εχεις δει καμμια αλλαγη στο σχημα της λεκανης της???...το μονο που μπορω να σου πω(περα για μια επανεξεταση στον κτηνιατρο) ειναι να συνεχισεις να της δινεις μαλακη τροφη για να διευκολυνεις την διοδο των κοπρανων απο το εντερο..οποτε μαλλον θα πρεπει να συνεχισεις με την τροφη που σου συνεστησε ο κτηνιατρος σου..δυστυχως με ιστορικο διαρροιας δεν εχει την πολυτελεια να τρωει αλλη τροφη ουτε τις λιχουδιες που ειμαι σιγουρος οτι της αρεσουν.Τωρα το γεγονος οτι η ουρα κουνιεται και την κουνα οταν την καθαριζεις ειναι σημειο οτι η νευρωση της δεν εχει διαταραχθει(τουλαχιστον σημαντικα) ..γεγονος που ισως να εξηγει και την μη παρουσια ακρατειας ουρων 'η κοπρανων..ειναι πιθανον η βλαβη να ηταν μονο τοπικη στα σημεια εκφυσεως των νευρων για τα οπισθια ακρα και η ιππουριδα (ομαδα των νευρων πισω απο τον νωτιαιο μυελο που νευρωνει ουρά και απευθυσμενο)να εχει μεινει λειτουργικη..εξαρταται απο το πιο μερος του μυελου επληγει,πια νευρα εχουν προσβληθει,αν η βλαβη επηρεασε ολο το παχος του μυελου και ολα τα τμηματα του κατα παχος(εδω δεν εχει επηρεασει ολο το παχος μιας και υπαρχει ακομα ελεγχος της αφοδευσης απο τον εγκεφαλο αφου δεν εχει ακρατεια)...ειναι δυσκολο το περιστατικο σου και η γατουλα σου ταλαιπωρειται αλλα τι αλλο να κανεις απο το να την φροντιζεις και να της δινεις αυτα που σου προτεινει ο κτηνιατρος σου..κανε κουραγιο και υπομονη
Νικος Crestfallen

Νέος όγκος!

Κανένα πρόβλημα για την καθυστέρηση κ χαίρομαι πολύ για το λόγο που την προκάλεσε.:up: Τελικά τα κατάφερα να πάω στον κτηνίατρο την Παρασκευή, ενώ η Νταίζη από εκείνο το απόγευμα μέχρι κ τώρα τρώει αρκετά καλά κ ενεργείται. Όμως, εκεί ανακάλυψε έναν μεγάλο όγκο στην κοιλιακή χώρα, που δεν υπήρχε στην προηγούμενη εξέταση, πριν 12 μέρες περίπου, κ τον εξέπληξε η τόσο γρήγορη εξέλιξή του. Ίσως, μου είπε, να καθυστέρησε εκείνες τις μέρες η εξέλιξή του λόγω κορτιζόνης. Μάλλον κ γι’ αυτό το λόγο είχε η Νταίζη δυσκολίες στο να ενεργηθεί σε συνδυασμό με τη δίαιτα από βραστό κοτόπουλο (γιατί το i/d το τρώει ελάχιστα). Σήμερα πήρα τη βιοψία από το χειρούργο που είναι δυστυχώς δυσμενής, κ ο οποίος μου συνέστησε να την κοιμίσω :( όταν θ’ αρχίσει να έχει προβλήματα στο φαγητό κ.λπ. Σήμερα την έστειλα κ στον νέο μου κτηνίατρο για να μου πει αν μπορούμε να κάνουμε κάποια χημειοθεραπεία ή κορτιζόνη κ αναμένω απάντηση…
Προς το παρόν, αν κ είναι αρκετά κακόκεφη κ κάθεται σε μια γωνιά χωρίς να πολυκινείται, τρώει αρκετά καλά σε σχέση με όλο αυτό το μήνα, κ κάνει τις ανάγκες της σχεδόν κανονικά. Για κάνα δυο μέρες έπινε πάρα πολύ νερό ενώ της έδινα μόνο κονσέρβα, αλλά τώρα γύρισε στα φυσιολογικά. Δεν της έλειπαν όλα αυτά κόλλησε κ ψύλλους, μάλλον από την κλινική που έμεινε, κ εγώ η χαζή νόμιζα ότι τα περιττώματά τους που έβρισκα στο κρεβατάκι ήταν ξεραμένο αίμα, πάλι καλά που το ανέφερα στο γιατρό…
Δυστυχώς, όχι κ τόσο ευχάριστα νέα, το παλεύουμε όμως ακόμη…;)

Το κεφάλι ψηλά και να έχετε πολλές ελπίδες για το καλύτερο! Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά!;)

μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να περασουν ολα γρηγορα κ ανωδυνα η σκεψη κ των 9 εδω ειναι μαζι σας

Δεν έχω πολλά να πω. Mόνο καλή τύχη και στις δυό σας, σε οτι προκύψει σ αυτή την «Oδύσσεια» που περνάτε και μέσα απο την ψυχή μου, καλή ανάρωση. ;)

Ευχομαι ολα να πανε καλα,για την Νταιζουλα σου και να βγει νικητρια απο ολη αυτη την περιπετεια!

Ευχαριστώ όλες σας για τη συμπαράσταση κ τις ευχές :up: Η Νταίζη τις δύο τελευταίες μέρες είναι σε γενικές γραμμές καλά κ έχει γίνει πολύ γλυκούλα κ καλούλα. Ζητάει χάδια κ επιτέλους, μετά από κάνα μήνα σχεδόν, ακούμε κ τη φωνούλα της :)

Τα καλυτερα ερχονται αντε να ηρεμισετε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back