Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pipina
Νεοφερμένο μέλος
Μονο και μονο με τη σκεψη οτι και εγω καποτε θα χασω την γλυκια μου συντροφια που λεγεται Πιπινα ,τρελλαινομαι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό κουράγιο!
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Does that make me crazy? που λέει κ το τραγούδι
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας ευχαριστώ,
βοηθάτε ήδη που υπάρχετε κ μπορώ να εκφράζω την κάθε μου σκέψη, χωρίς να φοβάμαι ότι γίνομαι γελοία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβως ετσι ενοιωθα και γω.Δεν μπορουσα να ακουσω κανενα τραγουδι που ηταν λιγο μελαγχολικο, με επιαναν τα κλαματα.Σιγα σιγα ομως η ψυχουλα σου θα ηρεμησει απο τον πονο.Ο χρονος τα γιατρευει ολα.Θα δεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρασε μία εβδομάδα που λείπει το Νταιζάκι, το γλυκό μου ανθρωπόγατο, κ μένα μου φαίνεται ότι χάος χωρίζει το τότε από το τώρα. Τότε υπήρχε η γλυκιά κ ήρεμη παρουσία της, έστω κ αρρωστούλα κ αναπηρούλα, ενώ τώρα υπάρχει ένα τεράστιο κενό, που ακόμα αδυνατώ να συλλάβω. Οι ενοχές είναι τόσες που τις έχω θάψει στο βάθος του μυαλού μου κ τις βγάζω μία-μία για να μη με πνίξουν. Τα δύο τελευταία χρόνια που έλειπα πολύ από το σπίτι κ όταν βρισκόμουν εκεί ήμουν πάντα βιαστική κ κουρασμένη, ποτέ χρόνος για πολλά χάδια κ παιχνίδια. Κ αυτά ήταν τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ενώ είχε συνηθίσει σε απίστευτο κανάκεμα… Το ξέρω ότι δεν ωφελούν αυτές οι σκέψεις κ έτσι αποφάσισα να κάνω ό,τι καλύτερο για τις άλλες δύο, κ ιδιαίτερα για τη Λούσυ που είναι ήδη 14.
Κ κάτι που δεν περίμενα συνέβη, η Λούσυ κ η Sil έχουν πέσει σε μελαγχολία, ενώ ποτέ δεν έκαναν ιδιαίτερη παρέα με την Νταίζη. Η Sil κάπως παραπάνω, αλλά η Λούσυ, αν κ μάνα της, τη φοβόταν πολύ τα τελευταία χρόνια κ ούτε να τη βλέπει δεν ήθελε. Τους 2 μήνες που ήταν άρρωστη είχε ηρεμήσει βέβαια, αλλά ζήλευε που ασχολιόμουν συνέχεια με την Νταίζη. Τώρα η μία έχει καταλάβει το κουτί της Νταίζης κ η άλλη τη φωλίτσα της κ σχεδόν δεν κουνάνε από εκεί, ακόμα κ όταν είμαι στο σπίτι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει αυτό, να τους λείπει πράγματι;
ladycat
Διάσημο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
Αποφάσισαν να την πάμε τον Ιανουάριο αλλά ήταν αργά. Η γάτα ζύγιζε πλέον γύρω στο ένα κιλό. Την πήγαμε στον γιατρό, την είδε και την ξαναπήγαμε μετά από μερικές μέρες. Την αφήσαμε εκεί και μας ρώτησε αν θέλουμε να γίνει ευθανασία σε περίπτωση που χρειαστεί. Είπαμε ναι (και εγώ και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου) . Πήρα τον γιατρό τηλέφωνο μετά από μερικές ώρες και μου είπε ότι την άνοιξε, είχε καρκίνο στο έντερο και αναγκάστηκε να της κάνει ευθανασία. Από τότε με το παραμικρό που θα δω σε γάτα μου ή σε κάποιο από τα δύο σκυλιά μου, κατευθείαν στον γιατρό χωρίς να ρωτήσω κανέναν (τα γατιά κλουβί και επιτόπου ταξί ή λεωφορείο ή αν πρόκειται για τα σκυλιά έρχεται στο σπίτι. Έχω τώρα το ένα σκυλί σοβαρά άρρωστο (ήταν σαν κινούμενο πτώμα πριν μερικές μέρες αλλά τώρα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ) .EDIT
Ξέχασα να σας πω ότι η γάτα που πέθανε από καρκίνο ήταν μόνο 1,5 έτους. Την δικιά σου τουλάχιστον την χάρηκες πολλά χρόνια. Εγώ ακόμα (από το 1999 που της έκανε ο γιατρός ευθανασία) δεν το έχω ξεπεράσει πλήρως...
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

maxi2
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται, γιατί γίνεται αυτό, αλλά γίνεται....
Πάντως τώρα με τον ερχομο του Ζιζού, ο Ασπρούλης είναι τελείως διαφορετικός μαζί του, απ'οτι ήταν με τον Ξανθούλη όταν είχε πρωτοέρθει στο σπίτι...
ακόμα είναι αδιάφορος απέναντί του, του ρίχνει τις φάπες του και ακόμα δεν τον έχει αφήσει να ξαπλώσει πάνω του. Βέβαια και ο Ζιζού είναι πειραχτήρη και δεν τον αφήνει ήσυχο....
Πάντως θα ήθελα πολύ να ήξερα τι έχει στο μυαλό του...

Ismini
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από maxi2:Είναι όντως περίεργο έτσι;;;![]()
Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται, γιατί γίνεται αυτό, αλλά γίνεται....
Πάντως τώρα με τον ερχομο του Ζιζού, ο Ασπρούλης είναι τελείως διαφορετικός μαζί του, απ'οτι ήταν με τον Ξανθούλη όταν είχε πρωτοέρθει στο σπίτι...
ακόμα είναι αδιάφορος απέναντί του, του ρίχνει τις φάπες του και ακόμα δεν τον έχει αφήσει να ξαπλώσει πάνω του. Βέβαια και ο Ζιζού είναι πειραχτήρη και δεν τον αφήνει ήσυχο....
Πάντως θα ήθελα πολύ να ήξερα τι έχει στο μυαλό του...![]()
![]()
Ίσως ο Ασπρούλης μεγαλώνοντας έγινε λιγότερο ανεκτικός σε νέα πρόσωπα. Τα μικρότερα κοινωνικοποιούνται ευκολότερα. Οσο μεγαλώνουν αναπτύσουν περισσότερο το αίσθημα της ιδιοκτησίας (κάπως σαν τον άνθρωπο
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν ακούγονται άσχετα όλα αυτά, αλλά ήθελα έστω κ τυπικά να κλείσω αυτό το θέμα, κ να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν με τη συμπαράσταση κ τις συμβουλές τους στο να τη βγάλω «καθαρή» αυτή τη δύσκολη περίοδο. Η ύπαρξη κ μόνο του site κ των μελών του υπήρξε μια ανεκτίμητη συντροφιά κ παρηγοριά, ακόμα κι όταν παρέμενα σιωπηλή.
Ομολογώ ότι σκέφτηκα πως λόγω των γεγονότων αμέλησα να θρηνήσω όπως έπρεπε το Νταιζάκι. Βέβαια κατέληξα πως αυτή ήταν μια ανόητη σκέψη, η Νταίζη έχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και τίποτα δεν πρόκειται να σκιάσει αυτό το γεγονός. Η εμπειρία μου αυτή μ’ έχει κάνει πιο υπεύθυνη κ πιο ικανή να φροντίσω τα άλλα δύο γατιά μου, αλλά κ να βοηθήσω όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Άλλωστε, νομίζω ότι σημασία έχει να προχωράμε μπροστά κ να μαθαίνουμε από τα όσα προβλήματα μάς επιφυλάσσει η ζωή.
Ευχαριστώ κ πάλι!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

maxi2
Δραστήριο μέλος
Ο χαμός ενός αγαπημένου προσώπου, ενός λατρεμένου γατιού, ενας χωρισμός.....
'Ολο λέμε δεν θα το αντέξω... και να που στο τέλος αντέχουμε και προχωράμε.. Τι περίεργο πράγμα που είναι ο άνθρωπος....
Πιστεύω απο προσωπική εμπειρία ότι η καρδιά μας και η ψυχή μας έχει την αντοχή και το κουράγιο να "ξεπεράσει" (όχι να ξεχάσει) πολλά πράγματα και γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή μας..
Πρέπει να μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο σοφούς για το μέλλον που έρχεται.....
Καθετί καλό προέρχεται από το κακό.
Φ. Νίτσε
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool