SOS γατάκι στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

marycat

Νεοφερμένο μέλος

Η marycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Κατ'αρχήν συγγνώμη για τα greeklish αλλά δεν έχω ελληνικά στο pc μου αυτή τη στιγμή.
Είμαι φοιτήτρια στο ΤΕΙ και εδώ και ένα μήνα περίπου βλέπω στον κεντρικό διάδρομο της σχολής ένα μικρό γατάκι απέναντι από ένα κυλικείο. Σήμερα ρώτησα την κοπέλα που δουλεύει στο κυλικείο αν το προσέχει κάποιος, αν το ταΐζουν και τι γίνεται όταν κλείνει το ΤΕΙ το βράδυ. Μου είπε πως δεν ξέρει και έχω την εντύπωση πως τα βράδια μένει μέσα κλειδωμένο. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι σχεδόν πάντα στο ίδιο σημείο, στο διάδρομο και δεν νομίζω να βγαίνει έξω. Είναι φοβισμένο και δεν πλησιάζει ανθρώπους, σε μένα με το ζόρι ήρθε κοντά μου γιατί το τάισα.
Μου έχουν πει ότι αν το γράψω εδώ θα το φροντίσετε το θέμα.
Μπορώ να σας δείξω πού είναι το γατάκι, το κινητό μου είναι 6946353071 για να επικοινωνήσετε.
Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καταρχήν συγγνώμη για τα greeklish αλλα δεν έχω ελληνικά στο pc μου αυτή τι στιγμή.
Είμαι φοιτήτρια στο τει, και εδώ και ένα μηνα περίπου βλέπω στον κεντρικό διάδρομο τις σχολης ένα μικρό γατάκι απέναντι από ένα κυλικείο. Σήμερα ρώτησα την κοπέλα που δουλεύει στο κυλικείο αν το προσέχει κάποιος, αν το ταΐζουν, και τι γίνετε όταν κλείνει το τει το βραδυ. Μου είπε πως δεν ξέρει, και έχω την εντύπωση πως τα βραδια μένει μέσα κλειδωμένο. Σε όλη τι διάρκεια τις ημέρας είναι σχεδόν πάντα στο ίδιο σημείο, στον διάδρομο, και δε νομίζω να βγαίνει έξω. Είναι φοβισμένο και δε πλησιάζει ανθρώπους, σε μένα με το ζόρι ήρθε κοντά μου, γιατί το τάισα.
Μου έχουν πει ότι αν το γράψω εδώ θα το φροντίσετε το θέμα.
Μπορώ να σας δείξω που είναι το γατάκι, το κινητό μου είναι 6946353071 για να επικοινωνήσετε.
Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
Μπορείς να επικοινωνήσεις με την γατομάδα της θεσσαλονίκης στο 6979780445 (14-16.00μμ) μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν να το πιάσεις αλλά είναι πιθανό να χρειαστεί να το φιλοξενήσεις εσύ μιας κ είναι πολλά τα παρατημένα γατάκια αυτή την εποχή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Για τα greeklish, υπάρχει online μετατροπέας σε ελληνικά, εδώ.
Για το γατάκι δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει, σε πρώτη φάση θα έλεγα να ρωτήσεις κι άλλους εκεί στο ΤΕΙ μήπως κάποιος του αφήνει φαγητό ή έχει δει κάπου άλλα γατάκια (ίσως προσωπικό καθαριότητας, φύλακες κ.λπ.) Το ότι δεν πιάνεται δυσκολεύει την κατάσταση, σημαίνει ότι δεν μπορεί να δοθεί άμεσα για υιοθεσία, πράγμα που είναι ούτως ή άλλως δύσκολο αυτή την εποχή που υπάρχουν παντού γατάκια. Αν έχεις όρεξη και υπομονή, δοκίμασε να το εξημερώσεις σιγά σιγά δελεάζοντάς το με φαγητό, μήπως μπορέσει τουλάχιστον να φιλοξενηθεί κάπου για αρχή.

κανεις αλλος απο το τει δεν υπαρχει στο φορουμ? Να βρεθητε μαζι να το βοηθησετε γτ συνηθως ολοι θα κανουν αυτο που κανουν συνηθως, θα το κοιτανε "αχ τι γλυκο" κ θα το προσπερνανε κ αυτο θα πεθανει καποια στιγμη συντομα........ και απο ότι καταλαβα θα ειναι δύσκολο να πιαστει. Μόνο με εμπειρα μέλοι ισως?

με ενημερωσε η κοπελα οτι το γατι βηχει ασχημα κ αυριο θα προσπαθησει να το πιασει με γατοφορο κ να το παμε γιατρο. μου πε απλα βηχει κ δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα απο ότι ειδε. υπαρχει κανεις αλλος που να πηγαινει στο ΤΕΙ απο το φορουμ να τη βοηθησει καθως δεν υπαρχει μεταφορικο μεσο?

Της εστειλα μυνημα ανθελει ν το φιλοξενησει η φτηνο γιατρο η κατι αλλο ας παρει αλλα σημερα κλεισαμε σα γατοομαδα μεχρι να αρχισουμε να αδειαζουμε ηδη δωθηκαν τρια σημερα και ητα απο αυτα που ηταν σε λιστα αναμονης για να τα παρουμε οχι απο δικα μας. Αν αδειασουμε παλι λιγο ευχαριστως

απλα μεταφορικο θελουμε και βοηθεια γτ η κοπελα κανει πρακτικη εκει κ δεν μπορει ολη την ωρα να ειναι στο γατι. το ταιζει κ φευγει. ολα τα αλλα γιατρους κτλ τα βρηκαμε.

Τελικά το γατί μετα απο πολλές προσπαθειες δεν πιάνεται με τπτ... γρατσουνισε τόσο την κοπέλα που αναγκάστικε να παει νοσοκομειο γτ εχει και προβλημα υγειας. Ενώ κάθετε να το ταισεις δεν μπορεσαμε να το πιασουμε, ουτε εμεις ουτε κανεις φιλος.. καμια πρόταση? :( σαν διαβολος ταζμανιας ειναι ;/

Σε ποιο κτιριο ειναι το γατι? Παω κι εγω στα ΤΕΙ και ισως μπορεσω να κανω κατι!

δεν γνωριζω πρεπει να μιλησω με την κοπελα. αυτη ειναι πληροφορικη κ κανει πρακτικη εκει. λογικα εκει κοντα! το ταιζει διαρκως κ λεει οτι τωρα ειναι καλα. απλα αμα παει να το σηκωσει την χιλιογρατζουναει κ τη δαγκωνει!

ειναι στον κεντρικο διαδρομιο εκει που ειναι το μικρο κιλικειο. καλυτερα ομως να επικοινωνισεις με την κοπελα. το τηλ το γραφει στο πρωτο ποστ!

Το γατάκι είναι στον κεντρικό διάδρομο του ΤΕΙ, στο τέλος του διαδρόμου απέναντι απο το μικρό κυλικείο. Δε το βλέπω κάθε μέρα γιατί μάλλον βγαίνει και έξω και κάνει βόλτες. Του αφήνω όμως τροφή συχνά. Είμαι στο ΤΕΙ κάθε μέρα απο τις 8.30 εώς τις 14.00, erika αν θέλεις πάρε με ένα τηλέφωνο να δούμε αν μπορούμε τελικά να κάνουμε κάτι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back