SOS γατάκι

εφαγε αλλα 12 μλ.Του ετριψα και τον ποπο με βαμβακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε λεω να μην το λες,λεω να το λες διπλωματικα.Δηλαδη μην τους πετας στα μουτρα τη γατα,ρωτησε τους αν εχουν καποιον αλλο ορο,π.χ. καποιοι δεν θελουν παιδακια.Εγω αυτο του ειχα πει του δικου μου,κι οταν ειδε τη γατα μου του ειπα αθωα αθωα "μα σας ρωτησα και δε μου ειπατε κατι για κατοικιδια".;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε λεω να μην το λες,λεω να το λες διπλωματικα.Δηλαδη μην τους πετας στα μουτρα τη γατα,ρωτησε τους αν εχουν καποιον αλλο ορο,π.χ. καποιοι δεν θελουν παιδακια.Εγω αυτο του ειχα πει του δικου μου,κι οταν ειδε τη γατα μου του ειπα αθωα αθωα "μα σας ρωτησα και δε μου ειπατε κατι για κατοικιδια".;)

ναι καλα λες κατι τετοι θα κανω !θυμασαι πριν χρονια μια διαφημιση γαι ενα απορρυπαντικο ..Ηταν μια σπιτονυκοκοιρα που δεν ηθελε ζωα μεσα και αυτος ειχε παρα πολλα απο γατες μεχρι σκιουρους και οταν ερχοταν για ελεγχο η ιδιοκτητρια τα ζωακια κρυββονταν σε διαφορα μερη του σπιτιου .Αυτη ερχοταν δεν μυριζαι τιποτα αφου ειχε καθαρισει και με το απποριπαντικο και οταν εφευγε ανοιγαν ντουλαπια σκαμπο και εβγαιναν τα ζωακια.:lol:

Ναι τη θυμαμαι,ελπιζω να μη χρειαστει να κανετε το ιδιο!:lol:

Τοτε μπορεις να μου δανεισεςι τον Σειριο αν πει τιποτα ο ιδιοκτητης τον φερνω αντιμετωπο με τον γατο σου.νομιζω οτι θα αρχισει να τρεχει.
Λες να μου μην βρω σπιτι που μπορω να εχω τη Μαρι?

Οχι μωρε,δε νομιζω,εγω και σαν φοιτητρια ειχα γατο,και τωρα που εμενα σε νησι,μια χαρα βρηκα σπιτι.

Ελενη,κανε ο,τι εκανα κι εγω.Οταν παιρνεις να ρωτησεις για σπιτι μην ρωτας ευθεως για γατες,ρωτα τον αν εχει καποιον αλλο ορο.Αν δε σου πει τιποτα,δε μπορει να πει μετα οτι δεν επιτρεποταν τα ζωακια.

Την Μαρι δεν μπορω ουτε να το σκεφτω να την αφησω εδω .Οταν γυρισω θα την βρω αλητογατα:mad:Τωρα αυτο μαλλον θα το παρει ενας γνωστος και ευτυχως δηλαδη .Οταν παιρνω για σπιτι δηλαδη να μην λεω καθολου οτι εχω γατα ?εγω σκεφτομουν να το λεω πρωτα -πρωτα.οτι θα φερω τη γατα μου
ελένη εχει δικιο η moukelis. και εγω φοιτητρια ειμαι και εχω τον γατο μου εδω.τον πηρα βεβαια αφου ημουν εδω αλλα αφου στο συμβολαιο δεν υπηρχε καποιος ορος τον εφερα και ο ιδιοκτητης δεν το γνωριζει,βεβαια ειναι και ο κατασκευαστης της πολυκατοικιας οποτε δεν ασχολειται και παραπερα...θελω να πω δεν μενει διπλα η να ειναι διαχειριστης.
οσο για το γατακι ελπιζω να τα παει τελεια και να βρει ενα ζεστο σπιτακι!!!!

να ρωτησω κατι το μικρο εχει πολους ψιλους φοβαμαι μην κολησω εγω η η Μαρι.Προς το παρον δεν μπορω να το παω στο γιατρο ,λειπει σε αδεια,να του βαλω μια σταγονα απο την αμπουλα της Μαρι για τους ψιλους?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back