SOS για φιλοξενία ή και υιοθεσία κανίς 6 μηνών στη Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter neli
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

neli

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η neli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 345 μηνύματα.
Γεια σας!Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να φιλοξενηθεί ένα σκυλάκι κανίς που βρέθηκε και χαρίζεται για απόψε το βράδυ.Αν υπάρχει κάποιος στη Θεσσαλονίκη που μπορεί να το φιλοξενήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6936906961

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: SOS για φιλοξενία ή και υιοθεσία κανίς 6 μηνων στη Θεσσαλονίκη

Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω...Αντε παιδια καποιος να φροντισει το σκυλακι!!
Ευχομαι να βρεθει η λυση για αποψε αλλα και το κανισακι να βρει γρηγορα οικογενεια...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά θέλω επειγόντως τη βοήθειά σας.Το σκυλί το χάριζε μια κυρία γιατί δεν το ήθελε και το έδωσε σε ένα παιδί από ένα ίδρυμα στο οποίο είμαι εθελόντρια.Την ψάχναμε ώρες πολλές για να τη βρούμε και τώρα τη βρήκαμε και είπε να της το πάμε πίσω.Τι να κάνουμε;;Να της το πάμε;;;Ποιος ξέρει που θα το δώσει;;;;Και αν το πετάξει στο δρόμο;;

Παιδιά θέλω επειγόντως τη βοήθειά σας.Το σκυλί το χάριζε μια κυρία γιατί δεν το ήθελε και το έδωσε σε ένα παιδί από ένα ίδρυμα στο οποίο είμαι εθελόντρια.Την ψάχναμε ώρες πολλές για να τη βρούμε και τώρα τη βρήκαμε και είπε να της το πάμε πίσω.Τι να κάνουμε;;Να της το πάμε;;;Ποιος ξέρει που θα το δώσει;;;;Και αν το πετάξει στο δρόμο;;
Neli καλησπερα
Καλεσα τρεις φορες στο κινητο σου, γιατι υπαρχει οικογενεια που ενδιαφερεται για υιοθεσια για κανισακι. Αν δεν εχεις βρει καποια λυση για το ζωακι επικοινωνησε μαζι μου με PM για να σου δωσω στοιχεια και τηλεφωνο επικοινωνιας της οικογενειας που ενδιαφερεται.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back