SOS-ζητείται κτηνίατρος!!

chica

Νεοφερμένο μέλος

Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Γεια σας!! Επιτέλους ΣΚ!!!!!!!!

Θα ήθελα για μία ακόμη φορά να βασιστώ στις γνώσεις που προκύπτουν από την πολυετή εμπειρία σας πάνω στις γατούλες, καθώς και σε τυχόν γνωριμίες ή πληροφορίες που γνωρίζετε!:P

Είμαι κάτοικος Πόρτο-Ράφτη, και θα ήθελα να μου συστήσετε κάποιον αξιόπιστο κτηνίατρο για το πιτσιρίκι μου!!:) ,

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά σας... :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα...!!:)

Μήπως θα μπορούσατε παρακαλώ να με βοηθήσετε σχετικά με την αναζήτηση κτηνιάτρου? Οποιαδήποτε, παραμικρή δική σας πληροφορία θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά χρήσιμη!!;) Πλησιάζουν οι μέρες που θα πρέπει να πάμε στον γιατρό και δεν θα ήθελα να το ρισκάρω ή να εμπιστευθω κάποιον μη έγκυρο...

Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο Πόρτο Ράφτη δεν γνωρίζω κανέναν... Γιατί δεν δοκιμάζεις το Νοσκοκομείο Ζώων στο Πικέρμι. Δεν είναι μόνο για έκτακτα περιστατικά, αλλά και για εμβόλια κλπ. Ορίστε το site του
https://www.vetnet.gr/

Αχ σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Μπήκα στο site και ενθουσιάστηκα που υπάρχει μία τόσο οργανωμένη μονάδα κοντά στο σπίτι μου...!!:P

Το καλό είναι ότι εφημερεύουν κάθε βράδυ όλο το βράδυ, επομένως είναι καταπληκτικό για επείγοντα περιστατικά. Δυστυχώς, είναι κάπως ακριβό, ιδιαίτερα για τα περιστατικά αυτά. Όμως αν τύχει το κακό, δεν υπολογίζουμε χρήματα, προκειμένου να σωθεί η γατούλα μας...

Αλοίμονο!!!!!! Σαφώς και δεν υπολογίζω τίποτα για την φάτσα...!!!!:cool: Σε ευχαριστώ και πάλι!!!

πολυ καλη κλινικη ειναι κι αυτη https://www.klms.gr/ κανουν καλες τιμες και δωρεαν εξεταση για αδεσποτα
κα εξαιρετικος γιατρος αυτος www.ailouros.gr

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back