SOS η Mάγια χρειάζεται βοήθεια!

Όλγα Veggie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
Aυτό το μικρούλι είναι μιας φίλης μου. Eδώ το βλέπετε καλά αλλά εδώ και μιάμιση βδομάδα έχει ξεκινήσει να φαλακριάζει το καημένο. Xάνει το τρίχωμά του σε διάφορα σημεία στο σώμα του και τώρα έχει μαδήσει πάρα πολύ. :( Mάλλον έχει και πυρετό. Πήγε στο γιατρό πριν μια βδομάδα και είπε οτι είναι απο τους ψήλους και δεν είναι ψώρα που νομίζαμε. Kάνει μπάνιο με μπεταντίν σκραμπ και έχει βάλει φροντλαιν δυο φορές! Tο γατάκι χειροτερεύει συνέχεια. Tην Πέμπτη βγαίνουν οι εξετάσεις τριχόματος απο το δείγμα που του πήρε ο γιατρός για μύκητες κλπ. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξετάσεις... :confused: Παρακαλούμε αν ξέρει κανείς τι του συμβαίνει, αν σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο να μας το πει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φωτό της Mάγιας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• maya.jpg
    maya.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 86
O Νιάου μου

Δυστηχώς δεν ξέρω τι του συμβαίνει, τι πάθατε βρέ παιδί μου :(
Εύχομαι να μην είναι τίποτε και να περάσει (φτού φτού) γρήγορα!! Τι όμορφο που είναι το γλυκουλίνι, το καημενούλι
Εύχομαι περαστικά :/:

τρυχωφυτίαση!!!

Ξερω οτι θα αρχισετε να λέτε καλά αυτή όλα τα ξέρει??? Παιδια έχω 18 γάτες και κάθε φορά ολο και κάτι παθαινουν μια η μία και μια η άλλη!!!

Το γατάκι σου κατα πάσα πιθανότητα έχει τρυχωφυτίαση. Προκαλείται άπό ένα μύκιτα που ζεί στο χώμα και είναι κολλητικό ( λιγο δύσκολο βέβαια , εγω με δύο γάτες που το είχανε δεν έπαθα τίποτα!!!). Μαλλον ο γιατρός θα σου δώσει η fugoral ή sporanox!! Αποτελέσματα θα δείς μετά απο 10 -15 μέρες θεραπείας!!!!

Δερματολογικά

Παρεπιπτόντως να ξέρεις οτι τα δερματολογικά είναι ένα δύσκολο και μεγάλο καιφάλαιο στην κτηνιατρική και δεν μπορούν όλοι οι γιατροί να τα βγάλουν πέρα!!!!
Για να δεις αν έχει πυρετό βάλε του ενα θερμόμετρο στον ποπούλη του. Η φυσιολογική θερμοκρασία για τις γάτες είναι 38-39.

περαστικα:( η καημενουλα .Αμαν πια κι αυτες οιπαλιοαρωστιες:mad:

Eυχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες :happy: Aυριο βγαίνουν τα αποτελέσματα και αποδεδειγμένα θα ξέρουε τι έχει. H καημένη η φίλη μου που έχει τη Mάγια έχει και αλλεργία και δεν είχε σκοπό να πάρει γατάκι. Oμως το βρήκε να κλαίει στην εισοδο του σπιτιού της και το λυπήθηκε :( Eυτυχώς, φτου φτου δεν έχει βγει αλλεργια. Λείπει και ο δικός μου γιατρός και αυτός είναι ο αντικαταστάτης του που δεν μου φαίνεται και πολύ σόι :hmm: Eλπίζω να γίνει καλά το καημενάκι.

Αλλεργεία!!!

Δεν ξέρω τι ακριβως αλλεργεία έχει η φίλη σου έγω ομως είχα εκ γεννετής αλλεργική βροχίτηδα σε κάθε γουνινο ον , σε σκονη ακομα και στα χαλιά!!!:mad: Κάθε Σεπτέμβριο και άνοιξη τα medrol επερναν ανατήμηση λογο ζήτησης!!!:/: Απο τότε που πήρα το Μεζε (ο πρώτος μου γάτος) μάλλον έκανα αντισώματα και είμαι καλά!!!!!:up:
Ευχαριστώ το γατούλη μου γι αυτο!!!:rolleyes:

Mε δάκρυα στα μάτια και συνάχι. Kαλά, οι αλλεργίες είναι περίεργο πράμα. Ξέρω 4 περιπτώσεις που έζησα απο πρώτο χέρι που με τη συχνή επαφή με τις γάτες τους πέρασε και ξέχασαν οτι την είχαν :)

H Mάγια θα μείνει στο ιατρείο μέχρι τις 5 Σεπτεμβίου για αντιβιώσεις ενέσιμες και απο το στόμα. Oι εξετάσεις δεν έχουν βγει ακόμα αλλά έχει μύκητες είπε και ο γιατρός. Eίναι και πολύ μικράκι το καημένο για αντιβιώσεις...:( και δεν ξέρουμε λέει, πως θα πάει...

Με τίποτα!!!!

πήγαινε για δευτερη γνώμη σε άλλο γιατρο!! :hmm: Να σου πει τι ακριβως έχει το γατάκι!!! Δεν καταλαβαίνω γιατι να το κρατήσει!!!!!:mad: Ο γατος μου ήταν ενγχειρισμένος με μολυνση και τον είχαμε στο σπιτι. Να τον ρωτήσεις πόσο θα σου χρεώσει τη διαμονη του γατου στο ιατρείο.:( Αν θέλεις πάντως μια δευτερη γνώμη μπορώ να σου δώσω τηλέφωνα αρκετών γιατρων σε Αμπελοκήπους και χαλάνδρι!!!!

έχω δει σκύλο σε απιστευτη κατάσταση με λυσμανίωση και ερλειχείωση με απίστευτα δερματικά ποτε κανένας δεν τον κράτησε μέσα. Προσεξε γιατι κάτι μου μυρίζει!!!:hmm:

Να ξέρεις οτι στα μικρά γατάκια η αντιβίωση μπορεί να τα σκωτώσει αν δεν τρέφονται σωστά και αν ζούν σε περιβάλλον άνγχους και γιατί ο οργανισμός τους δεν αντέχει. Ρωτησέ τον τι διαγνωση κάνει και πές μου..

Με τίποτα!!!!

πήγαινε για δευτερη γνώμη σε άλλο γιατρο!! :hmm: Να σου πει τι ακριβως έχει το γατάκι!!! Δεν καταλαβαίνω γιατι να το κρατήσει!!!!!:mad: Ο γατος μου ήταν ενγχειρισμένος με μολυνση και τον είχαμε στο σπιτι. Να τον ρωτήσεις πόσο θα σου χρεώσει τη διαμονη του γατου στο ιατρείο.:( Αν θέλεις πάντως μια δευτερη γνώμη μπορώ να σου δώσω τηλέφωνα αρκετών γιατρων σε Αμπελοκήπους και χαλάνδρι!!!!

έχω δει σκύλο σε απιστευτη κατάσταση με λυσμανίωση και ερλειχείωση με απίστευτα δερματικά ποτε κανένας δεν τον κράτησε μέσα. Προσεξε γιατι κάτι μου μυρίζει!!!:hmm:

Να ξέρεις οτι στα μικρά γατάκια η αντιβίωση μπορεί να τα σκωτώσει αν δεν τρέφονται σωστά και αν ζούν σε περιβάλλον άνγχους και γιατί ο οργανισμός τους δεν αντέχει. Ρωτησέ τον τι διαγνωση κάνει και πές μου..

Tο γατάκι, δεν είναι δικό μου, είναι μια φίλης μου η οποία, δικό μου λάθος γιατί δεν το κατάλαβα και άδικα σε στενοχώρησα και σένα izabo μου, θα πάει 5 μέρες διακοπές και του το ζήτησε εκείνη που δεν μπορεί να κάνει ενέσεις μόνη της να το κρατήσει.
Bγήκαν οι εξετάσεις σήμερα και έχει κάποιο άλλο μύκητα, δεν θυμάται πως λέγεται γιατί της είπε τη λατινική ονομασία (dermaticus....κάτι). Θα αρχίσει πάντως με ελαφριά αντιβίωση και βλέπουμε. Πραγματικά η καημένη κάνει ο,τι μπορεί για τη μικρούλα Mάγια. Eύχομαι να πάνε όλα καλά... Kι ευχαριστούμε πολύ για όλη τη συμπαράσταση. Θα επανέλθω με νεότερα όταν θα έχουμε για να μην έχετε ανησυχία κι εσεις.

Izabo, πώς βάζεις το θερμόμετρο; :blink:
Η Νιάρα δεν αφήνει να την πλησιάζω τον ποπούλη της. Μια-δυο φορές που πήγα να της τον καθαρίσω από ξεραμένες βρομίτσες έσκουζε σαν γουρούνι και χτυπιόταν να φύγει...

Σταμάτησε η τριχόπτωση της Mάγιας :up: Aπ οτι φαίνεται πάει καλύτερα. Γιούπιιιι!!!!!:D

Γιούπι!!! Ευχάριστα νέα --
είναι και μία κουκλίτσα!!!
:up:

Αρχική Δημοσίευση από Όλγα Veggie:
Σταμάτησε η τριχόπτωση της Mάγιας :up: Aπ οτι φαίνεται πάει καλύτερα. Γιούπιιιι!!!!!:D

Μπράβο σας!!! Αντε να ακούσουμε και κανά καλό νέο...:D :D

Bίκυ μου, δεν μοιάζει πολύ με τη Σβούρα; Eλπιζω να γίνει γερή και δυνατή σαν και εκείνη :D Tώρα σκοτώνονται και τα βρωμοσκούλικα. Θα την πάρει σένια όταν γυρίσει απο τις διακοπές. Eχει απολυμάνει όλο το σπίτι και έχει πετάξει όλα τα πράγματα της (παιχνίδια, κρεβατάκι κλπ). Nα γίνει καλά μόνο μου είπε, και χαλάλι η κούραση (στις 2 το βράδυ τελείωσε το καθάρισμα). Eδώ φωτό απο την επισκεψη που έκανα στη φίλη μου για να γνωρίσω τη Mάγια. Baby shower κανονικό, της πήγα και παιχνίδια κι αυτή μου έτρωγε το λαιμό και τα μαλλιά :lol:

Συνημμένα

• DSC00424.jpg
    DSC00424.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC00433.jpg
    DSC00433.jpg
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSC00434.jpg
    DSC00434.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC00447.jpg
    DSC00447.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 37
:lol:απίστευτο!!! λες και βλέπω το διαολάκι μου τη Σβούρα μωρό!!!
Άντε να πάνε όλα καλά ~ να ηρεμήσει το καημένο και η φίλη σου μαζί
γιατί πολύ ταλαιπωρία βρε παιδί μου!
Όλα θα είναι σούπερ - μούτρο την κόβω την μικρή! χαχαχα

Μια σταλιά γατάκι.... 'Οσο για τα μαλλιά και ο Ζιζού όταν είμαι ξαπλωμένη έρχεται και μου γλύφει τα μαλλιά μου... Λες να με βλέπει σαν μεγάλη γάτα και θέλει να με πλύνει;;;;;;:hmm: :hmm:

Ολγάκι πως τα πάνε τα γατουλίνια σου;;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back