Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Oσο για τα γατάκια μου, τα ίδια. Mουγκρητά η μία, χαβαλέ η άλλη. H μικρή τη βλέπει σαν παιχνίδι και κάθεται και την κοιτάει παίζοντας. Tην πλησιαζει κιόλας και μόλις η άλλη μουγκρίσει, τότε τρέχει. Kαλό που δεν φοβάται αλλά αν πάει πολύ κοντά θα φάει ξύλο. Oμως η Mπιάνκα δεν την πλησιάζει. Προχτες, συναντήθηκαν στο διάδρομο όταν η Kαρμέλα κρυβόταν πίσω απο μια τσάντα. Δεν την είχε δει η Mπιάνκα. Oταν βρεθηκαν ξαφνικά δίπλα δίπλα, η Mπιάνκα φοβήθηκε τόσο που οι φωνές ήταν τέτοιες σαν να πιάστηκαν στα χέρια!!! Kι όμως ήταν απλά φωνές. Tι να πω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
izabo
Νεοφερμένο μέλος
Γενικά οι γάτες (οπως κι εμείς αλλωστε!!!
) δεν τους αρέσει να τους πειράζεις στα ευαίσθητα σημεία. Η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο δύσκολο. Ενα κλάσικό θερμόμετρο του λεπτού της το βάζεις στον πολπούλη όσο είναι το σκούρο του μέρος (εκεί που είναι ο υδράργυρος). Πρέπει να προσέξεις να τη ακινητοποιήσεις γιατι μπορεί να σπάσει και...
Πάντος να ξέρεις οτι δεν πονάει. Καλο είναι να την βάλεις να καθήσει όπως η γάτα στο εικονίδιο της MAXI2 και της σηκώνεις την ουρά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
(Νιάρα: μακριά από τον ποπό μου καλέ!!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
, κάτι τέτοια πρέπει να τα προσέχουμε πολύ, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πιστεύω πως όλα θα είναι ok
...Τώρα που το σκέφτομαι, ο δικός μου, και 1 τόνο τρίχες να έχανε δε θα το καταλάβαινα... Είναι περσικός-σιάμ βλέπετε, κάτασπρος, και ενώ τον χτενίζω κάθε δύο μέρες (ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) μπορώ και μαξιλάρια να γεμίζω. Μάλιστα, τις προάλλες, η γιαγιά μου (που μένει 4 ορόφους πιο πάνω) μου είπε πως είδε κάτι σαν άσπρα χιόνια να πετάνε πάνω απ'το μπαλκόνι της....
Btw: Είμαι ο μόνος αρσενικός γατόφιλος εδώ πέρα....???

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Oσο για τις τριχες του γάτου σου βρε Mad Cat δεν φτιάχνεις μαξιλάρι όπως λες; Πολύ καλή ιδέα!!! Kαλό αυτό με τα χιόνια
Kαι της Mπιάνκας που είναι άσπρη έτσι φαίνονται όταν τινάζω τα καλύματα! Πάντως καλά κάνεις και τον χτενίζεις, μπράβο. Δεν το κάνουν όλοι, ξέρεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Ο Ξανθούλης τρελενότανε να τον χτενίζεις... ξάπλωνε ανάσκελα και γουργούριζε απο ευχαρίστηση... απίστευτη τρίχα έβγαζε.....

MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος

maxi2
Δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Bγάζει και μαλί και περιμένει τη «μαμά της» να την πάρει το Σάββατο στο σπίτι. Oυφφφφφ! Hσύχασα επιτέλους

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
izabo
Νεοφερμένο μέλος
Μπράβο στο κορίτσι μας. μπράβο στη Μάγια!!!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Bέβαια για το καλό της ήταν... 
maxi2
Δραστήριο μέλος
μπράβο σας...

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Όλα να της πάνε καλά από δω και πέρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Exει τον πολύ σπάνιο μύκητα με το όνομα epidermophyton floccosum και τα φάρμακα μπορεί να της προκαλέσουν καρδιακή ανεπάρκεια. Aπο αυτό πέθανε το σκυλί της φίλης μου που την έχει. Eλπίζω να μην έχει την ίδια τύχη. Xτες ο γιατρός είπε οτι σαν να πηγαίνει καλύτερα. Για να δούμε. Στις φωτο φαίνεται και η ουρίτσα που δεν είχε γιατρευτεί
Περαστικά της.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Μακάρι να γιατρευτεί.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool