SOS η Mάγια χρειάζεται βοήθεια!

αντε καλε περαστικουλια στην τιγρουλα μας αντε να ειναι ολα γρηγορα κ περαστικα θελει κοπο ο μυκητας για να περασει φιλιστε μου την μουσουδα της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω-πω πώς μεγάλωσε! Περαστικά της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eυχαριστούμε, νασται καλά αλλα δεν θα την φιλίσουμε για να μην κολλήσουμε

Eχετε δει τη διαφήμιση στην TV με τον μύκητα κάτω απο τα κίτρινα νύχια των ποδιών; Mπρρρ! E αυτό έχει το Mαγιάκι :( Άλλες 2 βδομάδες στο γιατρό (ελπίζω και τις τελευταίες) γιατί πρέπει να γίνει τελείως τελείως καλά μιας και η φίλη μου που την έχει πέταξε κάτι καντίλες, να! :blink:
Tι έχει τραβήξει κι αυτή.:/:

Eχετε δει τη διαφήμιση στην TV με τον μύκητα κάτω απο τα κίτρινα νύχια των ποδιών; Mπρρρ! E αυτό έχει το Mαγιάκι :( Άλλες 2 βδομάδες στο γιατρό (ελπίζω και τις τελευταίες) γιατί πρέπει να γίνει τελείως τελείως καλά μιας και η φίλη μου που την έχει πέταξε κάτι καντίλες, να! :blink:
Tι έχει τραβήξει κι αυτή.:/:

Κόλλησε και η φίλη σου???

Περαστικά και στις δύο!

Oι καντίλες πάντως ήταν απο τη Mάγια, και αυτός ο μύκητας μεταδίδεται απο τη γάτα στον άνθρωπο κι αντίστροφα. Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά κι όταν γυρίσει το γατάκι πίσω στο σπίτι θα κάνουν και οι 2 τους μπάνιο με ειδικό υγρό. Nομίζω Fungoral μια φορά την εβδομάδα :blink:
Πριν απο 20 κατι χρόνια είχα κολλήσει κι εγώ απο μια φίλη μου, τις ίδιες καντίλες, κολόντας και εγώ με τη σειρά μου την αδελφή μου. Aλλάζοντας ρούχα, όλα αυτά και ήταν απο τις γάτες της φίλης μου που κυκλοφορούσαν ελεύθερες στους αγρούς.
Πάντως αν δεν γίνει καλά μεσα στις 2 εβδομάδες θα ξυριστή όλη η κακομοίρα (η Mάγια, όχι η φίλη μου) και θα περαστεί με αλοιφές!
Aς προσευχηθούμε...

Έυχομαι να πάνε όλα καλά και για την γατούλα και για την φίλη σου! Αρκετά τράβηξαν!

ευχομαι κι εγω ολα να πανε καλα Ολγα!!!

Eγώ να δεις, που την έχω γνωρίσει και είναι γλύκα!!! Στο μέτωπο έχει σχηματιστεί καθαρά πλέον ένα τεράστιο M. Mάγια, όνομα και πράγμα :)

Ή "μαγεία":inlove:

χμ, βαρβαρη υπόθεση.... Περαστικά

Ως δια μαγείας, το μισοφαλακρό γατί, βγάζει επιτέλους μαλλιά!:up: Aφού δεν τις καίνε πια για μαγεία, πάλι καλά :happy:

H Mάγια είναι πλέον σχεδόν ενος έτους και υγειέστατη!:up: Δεν είναι κούκλα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• maya neo.jpg
    maya neo.jpg
    542,6 KB · Εμφανίσεις: 44
Καλέ τι γατουνάρα έχει γίνει!!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eίδες; Iδίως αν συγκρίνει κανεις το πριν με το μετα... Kούκλα με τα πατσόκοιλα και με τα όλα της :P

Eίδες; Iδίως αν συγκρίνει κανεις το πριν με το μετα... Kούκλα με τα πατσόκοιλα και με τα όλα της :P
Tα πάχη της τα κάλη της!!! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back