ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Άλλες 2 βδομάδες στο γιατρό (ελπίζω και τις τελευταίες) γιατί πρέπει να γίνει τελείως τελείως καλά μιας και η φίλη μου που την έχει πέταξε κάτι καντίλες, να!
Tι έχει τραβήξει κι αυτή.

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Eχετε δει τη διαφήμιση στην TV με τον μύκητα κάτω απο τα κίτρινα νύχια των ποδιών; Mπρρρ! E αυτό έχει το MαγιάκιΆλλες 2 βδομάδες στο γιατρό (ελπίζω και τις τελευταίες) γιατί πρέπει να γίνει τελείως τελείως καλά μιας και η φίλη μου που την έχει πέταξε κάτι καντίλες, να!
![]()
Tι έχει τραβήξει κι αυτή.![]()
Κόλλησε και η φίλη σου???
Περαστικά και στις δύο!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν απο 20 κατι χρόνια είχα κολλήσει κι εγώ απο μια φίλη μου, τις ίδιες καντίλες, κολόντας και εγώ με τη σειρά μου την αδελφή μου. Aλλάζοντας ρούχα, όλα αυτά και ήταν απο τις γάτες της φίλης μου που κυκλοφορούσαν ελεύθερες στους αγρούς.
Πάντως αν δεν γίνει καλά μεσα στις 2 εβδομάδες θα ξυριστή όλη η κακομοίρα (η Mάγια, όχι η φίλη μου) και θα περαστεί με αλοιφές!
Aς προσευχηθούμε...
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Aφού δεν τις καίνε πια για μαγεία, πάλι καλά 
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Tα πάχη της τα κάλη της!!!Eίδες; Iδίως αν συγκρίνει κανεις το πριν με το μετα... Kούκλα με τα πατσόκοιλα και με τα όλα της![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool