SOS...κάτι έχει....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ετσι οπως τα λετε ειναι, κουνελακι και ηρω.
δυστυχως υπαρχει και η αλλη μορφη κακοποιησης, οχι αυτη του ξυλου, αλλα αυτη της μη φροντιδας. οταν δεν πας ενα ζωακι στο γιατρο οταν αυτο το εχει αναγκη, δεν ειναι μιας μορφης κακομεταχειριση αυτη ?
το παιδι αυτο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μεγαλωνει ζωα :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα κοριτσια..
Συμφωνω με ολες σας, το γατι πρεπει να παει σε κτηνιατρο αμεσα και η μικρη να αναλαβει τις ευθηνες της απεναντι στη γατα της.
Υπαρχει ομως και ενα αλλο ενδεχομενο. Εχω μια υποψια οτι η μικρη δεν εχει καν γατα και προσποιηται οτι εχει γατα για να λαβει το ενδιαφερον και τη προσοχη μας.
Υποψια εχω ετσι; Κρινω με βαση την ηλικια της (εφηβια).Ψυχολογος δεν ειμαι βεβαια αλλα ολοι μας τοτε καπου θελαμε να ανοικουμε σε μια ομαδα σε μια κλικα (αυτο δεν σημβαινει μονο στην εφηβεια βεβαια απλα τοτε ειναι πιο εντονο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως για τη γατα, εχει. :mad:

δυστυχως για τη γατα, εχει. :mad:

Κριμα το γατακι...
Κοριτσι μου το γατι δεν ειναι μπαρμπι. Εκτος απο χαδι και παιχνιδια εχει και ορισμενες αναγκες....Αν δεν μπορεις τοτε φροντισε να βρει καποιο σπιτι στο οποιο να του παρεχουν αυτα που πρεπει...

(Ασχετο Ιβανα η πειρατινα σου ειναι μια κουκλα. Ωραιο μαντιλακι)

Καλημερα κοριτσια..
Συμφωνω με ολες σας, το γατι πρεπει να παει σε κτηνιατρο αμεσα και η μικρη να αναλαβει τις ευθηνες της απεναντι στη γατα της.
Υπαρχει ομως και ενα αλλο ενδεχομενο. Εχω μια υποψια οτι η μικρη δεν εχει καν γατα και προσποιηται οτι εχει γατα για να λαβει το ενδιαφερον και τη προσοχη μας.
Υποψια εχω ετσι; Κρινω με βαση την ηλικια της (εφηβια).Ψυχολογος δεν ειμαι βεβαια αλλα ολοι μας τοτε καπου θελαμε να ανοικουμε σε μια ομαδα σε μια κλικα (αυτο δεν σημβαινει μονο στην εφηβεια βεβαια απλα τοτε ειναι πιο εντονο)
Εχει καποιες φωτο ενος αρρωστου γατιου....αρα ειναι υπαρκτο γατακι ακομη κι αν ειναι αδεσποτο!Το οποιο χρειαζεται γιατρο!:mad: Α!Και για να προλαβω μερικους που θα πουνε οτι ειναι μολις 15 κτλ κτλ θελω να πω ΟΤΙ ΣΤΑ 15 ΕΙΣΑΙ ΕΦΗΒΟΣ,ΟΧΙ ΜΩΡΟ,ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ!ΟΛΑ ΟΜΩΣ!Και σε ενα χρονο θα παει λυκειο και σε 3 θα δωσει πανελληνιες! Εκτος κι αν ειναι τοσο ανωριμο το κοριτσακι(ή μηπως δεν ειναι 15...) που ακομα παιζει.....:mad: Αν δεν μπορει η ιδια να κανει κατι,μπορει να πρηξει τους γονεις της να το πανε σε γιατρο!Αλλα μαλλον αυτη δεν νοιαζεται....

Οκ διαβασα και μια απαντηση της στο τοπικ https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34418&page=4 .Νομιζω οτι η μικρη μας δουλυει ολους και κανει τη πλακα της για να περασει η ωρα. Αρκετα ασχοληθηκαμε μαζι της νομιζω.Το γατι θελει κτηνιατρο και η μικρη ψυχιατρο. ΤΕΛΟΣ

Μπραβο,ποτε εγιναν ολα αυτα και δεν πηρα χαμπαρι.μολις βλεπω το μπαναρισμα ξυπναω!

Ειωαι σιγουρα ενα ατομο το οποιο μπηκε να κανει τη φαρσα του και να μας τρελανει!:mad: Σιγουρα θα ξαναμπει με αλλο λογαριασμο καποτε..... ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

Μπα εγω δεν εκνευριζομαι,το διασκεδαζω,ειναι θεοτρελο το κοριτσι,δεν νομιζω να εχει πραγματικη γατα,στη φαντασια της ειναι.

Μπα εγω δεν εκνευριζομαι,το διασκεδαζω,ειναι θεοτρελο το κοριτσι,δεν νομιζω να εχει πραγματικη γατα,στη φαντασια της ειναι.

και εγω αυτο ακριβως πιστευω ...οτι δεν υπαρχει καμμια γατα...απλα καποια τα φανταζεται και καποια τα βλεπει απο εδω μεσα....τωρα,αν η ιβανα ξερει κατι περισσοτερο......δεν γνωριζω:):):)

και εγω αυτο ακριβως πιστευω ...οτι δεν υπαρχει καμμια γατα...απλα καποια τα φανταζεται και καποια τα βλεπει απο εδω μεσα....τωρα,αν η ιβανα ξερει κατι περισσοτερο......δεν γνωριζω:):):)

δυστυχως ειχε γατακι :(
το ξερω:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back