kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι είπε για το αιμάτωμα, δεν θα υποχωρήσει σιγά σιγά λογικά; Και τι εννοούσε "ειδικά κάγκελα για γάτες";
Εσεις που έχετε καλαμωτές, μπορούν να σκαρφαλώσουν πάνω τα γατουλίνια;
αμά την βάλεις έξω απο τα κάγκελα, όχι από την μέσα μεριά του μπαλκονιού δεν σκαρφαλώνουν, τουλάχιστον τα δικά μου δεν μπορουν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σου ζήσει!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλέ, τι πανέμορφο μωράκι!!!Δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτογραφία, οπότε έβαλα 2 εδώ: https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=2748&c=3
θαυμάστε τον!

Για να επισυνάψεις φωτογραφία στο μήνυμά σου, πήγαινε αμέσως πιο κάτω από το παράθυρο της Απάντησης, στις Πρόσθετες Επιλογές και πάτα το κουμπί που λέει Διαχείριση Συνημμένων Αρχείων

Εχουμε και εμεις περιπου ενα χρονο μια γατα στον κηπο(την κουτσα μαρια), η οποια εχει και αυτη βλαβη στην παρεγκεφαλιδα. Δυστυχως τα ζωα με ασταθειες και προβληματα θελουν πολυ φροντιδα και χρονο. Παρολαυτα, εχω παρατηρησει οτι ειναι πιο παιχνιδιαρικα και κοινωνικα απο τα αλλα...
Ειναι τυχερος που σε βρηκε!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος

Πανεμορφο γατακι!!!! Ευχομαι κι εγω να βελτιωθει η κατασαταση του σταδιακα. Καημενουλι, ηδη περασε πολλα. Μπραβο για οσα κανεις

Στη βεραντα εγω εβαλα πλεγμα απο εκεινο που βαζουν για τα παιδακια. Ευτυχως για εμενα κανενα απο τα 3 γατακια μου δεν θελησε να το ανεβει. Ξεκινα απο τα πιο απλα, παρακολουθησε αρχικα και δες αντιδρασεις και διαθεσεις και αναλογα θα του δυσκολεψει κανεις περισσοτερο την οποια διεξοδο περαν των ασφαλων για εκεινο οριων
marfot75
Δραστήριο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
(αν και δεν είναι δύσκολο με τέτοια μουρίτσα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος

Να σου ζήσει!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Louiza
Νεοφερμένο μέλος
Έχω δύο προβλήματα όμως.
Το πρώτο είναι ότι δεν πάει συνέχεια στην άμμο του για τις ανάγκες του. Όταν το κλείνω στο δωμάτιο του όλα καλά. Όταν τον αφήνω ελεύθερο σε όλο το σπίτι (δεν είναι και πολύ μεγάλο) τα κάνει όπου τύχει. Χθες έκανε το χειρότερο, κακά του πάνω στο κρεβάτι. Τι να κάνω; Μήπως να του βάλω κι άλλα δοχεία με άμμο σε διάφορα σημεία του σπιτιού; Να πάρω κάποιο ειδικό σπρέι; Όταν λείπω από το σπίτι τον έχω κλεισμένο στο δωμάτιο του αλλά τις ώρες που είμαι εκεί θέλω να τον έχω κοντά μου. Όταν τον βλέπω να σκάβει σε κάποιο σημείο στο πάτωμα τον πάω στην άμμο του. Δεν μπορώ να τον παρακολουθώ συνέχεια όμως!
Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι δαγκώνει και γρατζουνάει συνέχεια! Ξέρω ότι είναι σε ηλικία που θέλει να παίζει αλλά διάβασα ότι τα γατάκια που μεγαλώνουν μόνα τους χωρίς αδερφάκια και μαμά δαγκώνουν πολύ. Τι να κάνω για να του το κόψω την κακή συνήθεια;
Υ.Γ. Μήπως να ανοίξω άλλο θέμα στην κατηγορία "Συμπεριφορά και εκπαίδευση";
drusilia
Διάσημο μέλος
Ο Ραούλ όταν τον είχα πρωτοπάρει 2 μηνών περίπου τα έκανε που και που αυτά, πάνω σε καναπέδες, πολυθρόνες, κλπ... Έχω ρίξει απίστευτο καθάρισμα. Μεγαλώνοντας όμως έγινε απίστευτα καθαρός.
Θέλει να παίξει μωρέ για αυτό δαγκώνει... Πάρτου παιχνιδάκια. Υπάρχουν μικρά ποντικάκια, μπαλίτσες, διάφορα. Κούνα του και καμιά κορδέλα. Και μην το μαθαίνεις πολύ να σε δαγκώνει για να παίξει.
marestros
Δραστήριο μέλος
δαγκωνουν τα ατιμα!!!! θα δαγκωνει για καιρο. το κατσουλι ειναι 5 μηνων και εχει αρχισει να δαγκωνει πιο μαλακα σιγα σιγα. τις περισσοτερες φορες δεν μας ποναει αλλα μερικες φορες της ξεφευγει ακομα!!!!!!!
Louiza
Νεοφερμένο μέλος

Απλά δεν θέλω να του μείνει η συνήθεια μεγαλώνοντας. Μια φίλη μου που έχει κι αυτή γατάκι που μεγάλωσε μόνο του είχε πρόβλημα γιατί τη δάγκωνε πολύ ακόμα κι όταν μεγάλωσε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλά αν του δίνεις το ποντικάκι στα χέρια να το δαγκώνει ας πούμε;
Και του δικού μου του έχει μείνει συνήθεια να την πέφτει στα πόδια μου και μου αφήνει σημάδάκια, ειναι πολύ μεγάλος πλέον και οσο και να προσέξει βγάζει αίμα.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κι αν αποτυχει κι αυτο, πες σταθερα "μη" και αγνόησε το για λίγο..... Αν κι εγώ θεωρώ πως μεγαλώνοντας θα σταματήσειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μας ειχε ταραξει για ενα διαστημα--φωναζαμε την μαλωναμε τις παιρναμε παιχνιδια να ξεσπαει ,αλλα πραγματικα δεν ξερω αν σταματησε γιαυτο η λογω ηλικας,γιατι περιπου 3 μηνων το εκοψε--τωρα που και που πανω στο παιχνιδι ριχνει κανα δαγκωμα,αλλα δεν ποναει γιατι καταλαβαινει πια που πρεπει να σταματησει
μαλλον ετσι θα γινεται με ολα τους
marestros
Δραστήριο μέλος
Louiza
Νεοφερμένο μέλος
Το λινκ είναι: https://cat.lifetips.com/faq/4799/0/how-do-i-stop-my-cat-from-biting-me/index.html
Θα το δοκιμάσω και θα σας πω!
Louiza
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool