blancazia
Νεοφερμένο μέλος
Η blancazia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
12-04-08
16:51
γεια σας!!μια γατουλα που εχω στο χωριο μου γεννησε 3 μικρα αγγελουδια πριν ενα μηνα.και ενω ηταν μια χαρα,σημερα που τα ειδα ειναι χαλια.εχουν τσιπλες.το ενα μαλιστα απο αυτα εχει το ενα ματακι του κλειστο.φοβαμαι πωσ ειναι αρρωστα
.αυτο μου εχει συμβει πριν απο καποια χροναι παλι με μια αλλη γατουλα.πηγα σε κτηνιαατρο και μου εδωσε την agumentin(νομιζω) αντιβιωση, την οποια τους εδινα τακτικα και μετα απο λιγο καιρο πεθαναν
.τι να κανω??το προβλημα ειναι οτι εδω δεν υπαρχει καποιοσ γιατρος.και εγω θα φυγω αυριο.μονο σαββατοκυριακα εχω τη δυνατοτητα να τα φροντισω..μπορει καποιος να με συμβουλεψει εχοντας ζησει παρομοιο περιστατικο??ευχαριστω
.αυτο μου εχει συμβει πριν απο καποια χροναι παλι με μια αλλη γατουλα.πηγα σε κτηνιαατρο και μου εδωσε την agumentin(νομιζω) αντιβιωση, την οποια τους εδινα τακτικα και μετα απο λιγο καιρο πεθαναν
.τι να κανω??το προβλημα ειναι οτι εδω δεν υπαρχει καποιοσ γιατρος.και εγω θα φυγω αυριο.μονο σαββατοκυριακα εχω τη δυνατοτητα να τα φροντισω..μπορει καποιος να με συμβουλεψει εχοντας ζησει παρομοιο περιστατικο??ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
12-04-08
16:57
Δεν μπορείς να τα πάρεις μαζί σου στην Πάτρα, έστω και για μια εβδομάδα για να τα δει γιατρός;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα.
12-04-08
17:01
To augmentin ειναι πολυ ισχυρο αντιβιοτικο και απορω πως στο ειχαν δωσει για τοσο μικρα γατακια
(να φανταστεις εγω η ιδια το επαιρνα καποτε για μια ιγμοριτιδα και μου δημιουργησε προβληματα!)
Φυσικα το καλυτερο θα ηταν να τα πας σε γιατρο αλλα αν δεν υπαρχει η δυνατοτητα, παρε σταγονες TobraDex απο φαρμακειο και αφου καθαρισεις τα ματακια τους με πανακι βουτηγμενο σε χλιαρο νερο (οχι βαμβακι γιατι αφηνει ινες), βαζε τους απο 2-3 σταγονες σε καθε ματακι καθε 4 ωρες. Αν δεν υπαρχει φαρμακειο, δοκιμασε να τα καθαριζεις με πανακι βουτηγμενο σε χλιαρο χαμομηλι. Μη φοβηθεις να τριψεις καλα το κλειστο ματακι..λογικα εχει πυον απο μεσα και αν μεινει ετσι, το μικρο μπορει να τυφλωθει.
Αυτο θα τα ανακουφισει αλλα αν ειναι κρυολογημα, θελει θεραπεια δυστυχως.
(να φανταστεις εγω η ιδια το επαιρνα καποτε για μια ιγμοριτιδα και μου δημιουργησε προβληματα!)Φυσικα το καλυτερο θα ηταν να τα πας σε γιατρο αλλα αν δεν υπαρχει η δυνατοτητα, παρε σταγονες TobraDex απο φαρμακειο και αφου καθαρισεις τα ματακια τους με πανακι βουτηγμενο σε χλιαρο νερο (οχι βαμβακι γιατι αφηνει ινες), βαζε τους απο 2-3 σταγονες σε καθε ματακι καθε 4 ωρες. Αν δεν υπαρχει φαρμακειο, δοκιμασε να τα καθαριζεις με πανακι βουτηγμενο σε χλιαρο χαμομηλι. Μη φοβηθεις να τριψεις καλα το κλειστο ματακι..λογικα εχει πυον απο μεσα και αν μεινει ετσι, το μικρο μπορει να τυφλωθει.
Αυτο θα τα ανακουφισει αλλα αν ειναι κρυολογημα, θελει θεραπεια δυστυχως.
blancazia
Νεοφερμένο μέλος
Η blancazia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
12-04-08
17:01
αυτο σκεφτομουν.αλλα ειναι δυσκολο γιατι λειπω πολλεσ ωρεσ απο το σπιτι με μαθηματα,δε μπορω να τα παρω απο τη μαμα τουσ και ασε που οι γονεις μου φωναζουν ακομα και που τα πιανω φοβουμενοι πωσ εχουν καποια ασθενεια...δεν ξερω τι να κανω.και εκεινοι τα αγαπανε αλλα δεν προκειται να δεχτουν να τα παρω..

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα.
12-04-08
17:02
Τουλαχιστον οταν πας στην Πατρα, βρες καποιον κτηνιατρο και περιεγραψε του τα συμπτωματα και ισως σου δωσει καποιο φαρμακο να τους δωσεις το επομενο Σαββατοκυριακο.
blancazia
Νεοφερμένο μέλος
12-04-08
17:04
αχχ!!σε ευχαριστω πααρα πολυ ελενα!!!αυτο θα κανω τωρα κιολας!!μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
12-04-08
17:41
Το θέμα είναι πως όταν τα μωρά γατάκια έχουν τσίμπλες πολλές σε σημείο που να είναι κλειστά, υπάρχει κίνδυνος να τα χάσουν τα ματάκια τους...Δοκίμασε το tobrex, το βάζεις στα ματάκια τους. Παρόμοιο πρόβλημα είχε και γατάκι που είχα βρει εγώ, και αυτό του είχα δώσει.
Ίσως σε μία βδομάδα που θα ξαναπάς να έχουν όμως χειροτερέψει....
Οπότε καλύτερα μίλα στους ιδιοκτήτες των γατιών να βρείτε μαζί μία λύση..
Ίσως σε μία βδομάδα που θα ξαναπάς να έχουν όμως χειροτερέψει....

Οπότε καλύτερα μίλα στους ιδιοκτήτες των γατιών να βρείτε μαζί μία λύση..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum