SOS μόλις έδωσα depon στον γατούλη μου

Van_Moufas

Νεοφερμένο μέλος

Ο Van_Moufas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
SOS επείγον σε όποιον είναι online και ξέρει. Μόλις έδωσα ντεπόν στον γατούλη μου ο οποίος υποφέρει από δάγκωμα άλλου γάτου, μου είχαν πει σε γνωστό πετ σοπ να του δώσω και διάβασα μέσα στο mycat ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!! Τί να κάνω???

Μόλις πήρα και κτηνίατρο ο οποίος μου είπε ότι καλά έκανα...

Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα ποιος κτηνιατρος ειναι αυτος πια??? Κι αυτα τα πετ σοπ.. εγκληματικά!Δεν παμε καλα εμας εφεραν στον κτηνιατρο του σωματειου τρεις γατες που της εδωσαν ντεπον και οι δυο πεθαναν σε λιγο! Θα σου ελεγα να την πας στο κτηνιατρικό κεντρο γατας και να επικοινωνήσεις με μια απο τις δυο κτηνίατρους αμεσα
Αλίκη και Τζίνα Δέγλερη
Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας
Ανάφης 17 Κυψέλη
210 864 8140

. Παρε κι αυτον τον κτηνιατρο που παει σε σπιτια 6932539235

Παρακολουθησε την και παρε στο 11888 για εφημερευοντες κτηνιατρους και κλινικες εαν δεις να καταπεφετι να μη τρωει η να εχει ταση για ληθαργο η να ειναι κρυα. Εαν τα παει καλα και δε βρεις τιποτα ανοιχτο αυριο με την αυγουλα πηγαινετην στο κεντρο που σου ειπα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα ποιος κτηνιατρος ειναι αυτος πια??? Κι αυτα τα πετ σοπ.. εγκληματικά!Δεν παμε καλα εμας εφεραν στον κτηνιατρο του σωματειου τρεις γατες που της εδωσαν ντεπον και οι δυο πεθαναν σε λιγο! Θα σου ελεγα να την πας στο κτηνιατρικό κεντρο γατας και να επικοινωνήσεις με μια απο τις δυο κτηνίατρους αμεσα
Αλίκη και Τζίνα Δέγλερη
Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας
Ανάφης 17 Κυψέλη
210 864 8140

. Παρε κι αυτον τον κτηνιατρο που παει σε σπιτια 6932539235

Παρακολουθησε την και παρε στο 11888 για εφημερευοντες κτηνιατρους και κλινικες εαν δεις να καταπεφετι να μη τρωει η να εχει ταση για ληθαργο η να ειναι κρυα. Εαν τα παει καλα και δε βρεις τιποτα ανοιχτο αυριο με την αυγουλα πηγαινετην στο κεντρο που σου ειπα

yasmin1gr,άμα του προκαλούσε εμετό?!

Τα έχω χάσει από τον φόβο μου...
Πήρα άλλον κτηνίατρο τώρα που βρήκα να εφημερεύει και αυτός μου είπε ότι δεν κάνει...
Συνεχίζω τα τηλέφωνα και την παρακολούθηση.

Όσο για τον εμετό Mia_m έχουν περάσει ήδη 45 λεπτά...
Σας ευχαριστώ και τις δύο.

Συνέχισε με ψυχραιμία και δεσ αναλογα τη γατουλα πως ειναι τωρα?

Αυτό που μου είπε ο δεύτερος κτηνίατρος με τον οποίο μίλησα (και μου είπε να τον ξαναπάρω σε λίγο) είναι να τον προσέχω για δύσπνοια. Καλά φαίνεται πάντως ο μπουμπούκος μου πάντως η αγωνία μου έχει βαρέσει κόκκινο.

Παρε λοιπον τα αθηναικα επειγοντα που σου ειπα ετσι ωστε να μην τρεχεισ τελευταια στιγμη εαν χρειαστει να τον πας καπου.. για εμετο δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο που λεει η Μια

Γιατί δεν τον πας στον κτηνίατρο?! Εγώ πάντως ξέρω σίγουρα ότι δεν κάνει να δώσεις ντεπόν στη γάτα,έχει κάποιο συστατικό που τις ενοχλεί, οι 8 στις 10 είναι άτυχες! Ίσως όμως ο δικός σου να είναι τυχερός! Αφού έχει περάσει τόση ώρα και δεν αντιδράει περίεργα!!

Ψάξε οπωσδήποτε κανένα ιατρείο που να εφημερεύει ώστε να το έχεις stand-by. Και έχε τον γάτο από κοντά να τον παρακολουθείς.

Έχω βρει ήδη κτηνιατρείο και είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό. Μου είπε να προσπαθήσω να του προκαλέσω εμετό με αλατόνερο αλλά δεν γίνεται τίποτα...

Μήπως ξέρετε να μου πείτε τα συμπτώματα γιατί πάνω στην μούρλα μου δεν νομίζω να άκουσα τίποτα.

Μόλις ξαναμίλησα μου είπε ότι η δόση που πήρε είναι υποτοξική αλλά συνεχίζω να τρέμω και μου είπε να πάω σε φαρμακείο να βρω ένα αντίδοτο που λέγεται mucomyst αλλά φοβάμαι να το χορηγήσω μόνη μου... και μάλιστα σαν να κατάλαβα ότι έχει κι αυτό παρενέργειες...

Δοκίμασε και μουστάρδα!

Κι εγώ δύσκολο το βρίσκω να κάνει εμετό. Και θα είναι και ανώφελο μιας και έχει περάσει ώρα και μπορεί να έχει απορροφηθεί και τελείως το φάρμακο από το στομάχι. Προβλέπεται΄οτι θα ξενυχτήσεις προσέοντας τον απόψε βαν_μούφα:|

Μόλις ξαναμίλησα μου είπε ότι η δόση που πήρε είναι υποτοξική αλλά συνεχίζω να τρέμω και μου είπε να πάω σε φαρμακείο να βρω ένα αντίδοτο που λέγεται mucomyst αλλά φοβάμαι να το χορηγήσω μόνη μου... και μάλιστα σαν να κατάλαβα ότι έχει κι αυτό παρενέργειες...

Ξέρει κανείς αν μία φορά μπορεί να προκαλέσει ηπαττική ανεπάρκεια???

Το ξενύχτι δεν με νοιάζει καθόλου -NeFeLaKi-. Ο μικρός μου να είναι καλά κι ας κάνω και μια βδομάδα να κοιμηθώ.

Δεν ξέρω καλή μου για την ηπαττική ανεπάρκεια, εδώ δεν ξέρω καλά καλά για το τι μπορεί να προκαλέσει το ντεπόν. Παρε το mucomyst να το έχεις τώρα όσο φαίνεται καλά ο μικρός, γιατί αργότερα αν παρουσιάσει κάτι δε θα θέλεις να τον αφήσεις μόνο και να πας σε φαρμακείο. Και συχνή επαφή με το γιατρό, σίγουρα αυτός ξέρει καλύτερα από όλους μας.

Ψάχνοντας βρήκα και ένα πολύ χρήσιμο link για όλους εμάς που έχουμε ζωάκια
https://www.nearlydrferox.blogging4life.com/?p=13
(στα αγγλικά όμως).

Ελπίζω να φανεί χρήσιμο σε άλλους και να μην κάνουν την απίστευτη βλακεία που έκανα εγώ.

Κοίταξε και στα άρθρα του mycat,υπάρχει ένα σχετικά με το τι πρέπει να περιέχει ένα φαρμακείο για γάτες, άρα και τι επιτρέπεται να του δίνεις

Ωχ τώρα είδα τι έγινε... Πώς είναι το γατάκι;;;

Παιδιά ευτυχώς φαίνεται μια χαρά, κανένα από τα συμπτώματα δεν παρουσίασε.
Σας ευχαριστώ όλους.

Δόξα τω Θεώ...:)
Από φυλλάδιο κτηνιάτρου: "Δεν χορηγούμε ποτέ στη γάτα αντιπυρετικά και παυσίπονα ανθρώπου, γιατί προκαλούν γαστρίτιδα και γαστρορραγία ή τσάι και υπακτικά σε ζώα με γαστρεντερικά προβλήματα"

(Οι τονισμένες λέξεις από το φυλλάδιο)

Ελπίζω να είναι καλά το γατόνι σου!
Πάντως για καλό και για κακό , πήγαινε μια βόλτα από τον κτηνίατρο:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back