SOS μόλις έδωσα depon στον γατούλη μου

Παιδιά Depon παιδικό μου είχε γράψει ο κτηνίατρος και είχα δώσει και εγώ σε μια γατούλα που είχα στο παρελθόν. Το διάβασα σήμερα και τρελάθηκα. Μα δεν ξέρουν τι τους γίνεται?

Κι εγω το ιδιο επαθα.αλλα δεν μου το εγραψε ο κτηνιατρος μας.ηταν Σαββατο απογευμα και ολα τα κτηνιατρια ηταν κλειστα.οποτε εψαξα εφημερευον και πηγα σε εναν στο Π.φαληρο.και μας εγραψε ντεπον για παιδια σε σιροπι.εδωσα στη μικρουλα που ηταν αρρωστη και μαλιστα της ξαναεδωσα μετα απο 4 ωρες.οταν πηγα στον δικο μας κτηνιατρο μας ειπε η γραμματεας του που της το ειπαμε οτι παλι καλα που ζει το γατακι(φανταστειτε,το ηξερε και η γραμματεας)...γιατι το ντεπον ειναι τοξικο.και μαλιστα ο γιατρος το επιβεβαιωσε και μας εδειξε και τις σημειωσεις του και ελεγε ντεπον: γατες ΟΧΙ: τοξικωση.μας εφυγε η γη κατω απο τα ποδια!!ευτυχως που εζησε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω την εντύπωση ότι ο ίδιος μου είπε και εμένα για το ντεπόν... :mad:
Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά και για τους δυό τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εμεις ειχαμε παθει το ιδιο πραγμα.Μετα απο το Mycat μαθαμε οτι δεν επρεπε και γλυτωσε απο αυτο...Προσοχη και στο Ponstan...:down:

Παιδιά βγάζω αφρούς όταν σκέφτομαι ότι είχα δώσει ποσότητα depon στην μουρίτσα την γατούλα μου και μάλιστα η κακομοίρα είχε και άλλα προβλήματα που τελικά την οδήγησαν στον θάνατο. Τρελαίνομαι όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να την επιβάρυνα ακούγοντας τον κτηνίατρο και να υπέφερε ακόμα περισσότερο. Μα δεν ενημερώνονται βρε παιδί μου αυτοί οι άνθρωποι. Άλλοι φορά σε οτιδήποτε αφορά ζωάκι μου πρώτα θα ρωτάω εδώ μέσα και μετά θα κάνω οτιδήποτε,:mad:

Παιδιά βγάζω αφρούς όταν σκέφτομαι ότι είχα δώσει ποσότητα depon στην μουρίτσα την γατούλα μου και μάλιστα η κακομοίρα είχε και άλλα προβλήματα που τελικά την οδήγησαν στον θάνατο. Τρελαίνομαι όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να την επιβάρυνα ακούγοντας τον κτηνίατρο και να υπέφερε ακόμα περισσότερο. Μα δεν ενημερώνονται βρε παιδί μου αυτοί οι άνθρωποι. Άλλοι φορά σε οτιδήποτε αφορά ζωάκι μου πρώτα θα ρωτάω εδώ μέσα και μετά θα κάνω οτιδήποτε,:mad:
Στο ιδιο συμπερασμα εχω καταληξει και εγω:down:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back