SOS νεογέννητα γατάκια Ντεπώ-Θεσσαλονίκη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

silvia_agraria

Νεοφερμένο μέλος

Η silvia_agraria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλημερα. Βρηκα 2 νεογεννητα γατακια στο Ντεπω Θεσσαλονικης και δεν ξερω τι νατα κανω. Δυστυχως δεν μπορω να τα φροντισω. Ειναι μικρα οσο μια παλαμη, με κλειστα τα ματακια τους. Προσπαθησα να τα ταισω με συριγγα γαλα αλλα δεν ξερω πως να το κανω σωστα και δεν ξερω αν καταφεραν να πιουν εστω και λιγο. Υπαρχει καποιος στην περιοχη που εινια προθυμος να τα αναλαβει? Φοβαμαι μη πεθανουν.
Σύλβια 6947568204

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!!Μπορω να σε βοηθήσω αλλα ειμαι εκτός Θεσσ/νικης σημερα...Αυριο θα κατέβω Θεσσ/νικη και δουλεύω στην Βασ.Ολγας 33.
Σχολάω στις 5:30μμ. Μπορεις να μου τα φερεις να τα πάρω σπίτι,ξερω απο μικρουλια εχω φροντισει αρκετα...Εσυ προσπάθησε να τα ταιζεις με την σύριγγα και να τα κρατας σε μερος σιγουρο και ζεστο και ολα θα πανε καλά!!!!Μονο πες μου σίγουρα για να σε περιμένω!!!!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα βρε Αλεξάνδρα σε ευχαριστώ! Θα τα αφήσω στον κτηνίατρο Δασκαλόπουλο Νίκο στο πάρκο της Κρήτης (Καρακάση 6 τηλ2310329659) ο οποίος θα είναι ανοιχτός την ώρα που θα σχολάς. Θα τα κρατήσω ζεστά για το βράδυ και το πρωί θα τα πάω στον κτηνίατρο. Πάρε με στο κινητό σε παρακαλώ για να το επιβεβαιώσουμε.
Σύλβια 6947568204

Θελω μονο να μου πεις που ειναι η Καρακάση γιατι μενω Δυτικα και δεν γνωρίζω καθόλου την περιοχη...Θα σου τηλ. σε λίγο...;)

Σάντρα στείλε μου το μαιλ σου να σου στείλω φωτογραφίες..Θα τρελλαθείς να τα δεις να κοιμούνται!

To mail μου ειναι το santrasto@gmail.com!!!!!!!!!!!!!!
Περιμένω......:D:D:D

Βάλτε κι εδώ τις φωτογραφίες,βρε κορίτσια να δούμε τις ψυχούλες:)
Κ καλή τύχη να έχουν:) Κρατάτε μας ενήμερους για την πορεία τους!!

Λοιπον,πηγα τα πηρα απο τον γιατρο!!!!ειναι μια χαρα και πολυ ζωηρα!!!πινουσαν και νιαουριζαν συνεχεια,τα εδωσα φαγακι και τωρα ξανακοιμουνται....οποτε ολα καλα....απλα το τιγρακι δεν εφαγε τοσο καλα οσο το μαυρο και λιγο στεναχωρεθηκα....για να δουμε....θα σας κραταω ενημερους...:clapup::clapup::clapup:

Μπράβο κορίτσια για την άμεση συνεργασία!!:clapup:

Θα πρότεινα μια καλή - καθαρή αγγελία με φώτο και μια μικρή συγκινητική ιστοριούλα για να βρούν ένα σπιτάκι τα ζουζούνια.

Άντε,ωραία:D Να πάνε όλα καλά!Μπράβο κορίτσια που τα φροντίζετε:clapup::clapup:

Υπαρχει κανεις παιδια να βοηθησει κι αυτα? εστειλ πμ και στις δυο
Παιδια επαιζαν το πρωι με νεογεννητα και κυρια πηγε και τους τα πηρε αλλα φευγει αυριο εξωτερικο. Πρωσπαθησε να παει σε σωματεια αλλα και τα κανει ευθανασια δεν δεχτηκαν γιατροι και ειλικρινα δεν μπορω να τα παρω. Ειμαστε φουλ και οι υπολοιποι παρακαλω αν μπορει κανεις να βοηθησει και η κυρια κι εμεις θα δωσουμε οτι χ...ρειαστει Τηλ. Κυριας Κλεοπατρας 6977291414 2310411851 Θεσσαλονικη Καλαμαρια

εχθες πηγα και τους ψωνισα και πανες και μπιμπερο....τους πηρα και ειδικο σπρευ για τις ψειρες και τους ψυλλους γιατι ηταν γεματα τα καημενα....
Τωρα ομως γιαλιζουν!!!!! και εχουν πραγματικα ηρεμισει!!!!ειναι μια χαρα εχουν πολυ στοργη και περιμενουμε με αγωνια να ανοιξουν τα ματια τους!!!!
:baby::baby::baby::baby::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Μακαρι να μπορουσα να τα παρω αλλα δυστηχως μου ειναι αδυνατον....λοιπω πολλες ωρες στην δουλεια και ηδη εχω επιστρατευση αλλους 2 ανθρωπους γι''αυτα...ολο και καποιος θα βρεθει μην απογοητευομαστε....:(....
Ελπιζω ολα καλα να πανε και γι''αυτες τις ψυχουλες!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back