04-05-10
12:48
απο χθες νιαουριζει ενα μαυρο γατακι μαλον το παρατησε η μανα του προσπαθησα να το πλησιασω αλλα φευγει συνεχεια εγω δεν μπορω να το παρω λογο οτι εχω ηδη 2 γατες κ ο χωρος μ ειναι περιορισμενος αλλα φοβαμαι μην το πατισει κανενα αυτοκινητο η πεθανει απο την πεινα ειναι πολυ μικρο .εγω μενω κρεμαστη ροδου περιμενω βοηθεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
04-05-10
12:56
από που περιμένεις βοήθεια; ειδοποιησες κάποιον; βαλε μια κονσερβα μεσα σε μια γατοφόρο και πιαστο, αν ειναι αγριο και θεωρείς οτι ειναι σε ασφαλή περιοχή και υγιές, απλά ταιζε το και θα ηρεμήσει σιγα σιγα. Οταν ηρεμησει και μεγαλώσει το στειρώνεις κιόλας.
Δυστυχως θα πρεπει για λίγο καιρό να το φιλοξενήσεις αν το πιασεις, εδω οι περισσότεροι έχουμε πάνω από μία γάτες.
Δυστυχως θα πρεπει για λίγο καιρό να το φιλοξενήσεις αν το πιασεις, εδω οι περισσότεροι έχουμε πάνω από μία γάτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
04-05-10
13:06
Απάντηση: ΣΟΣ - παρατημένο γατάκι
του εβαλα κονσερβα αλλα εκτος το οτι ειναι αγριο ειναι κ πολυ αγχωμενο. το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω .αν στην τελικη ηρεμισει κ ερχετε κοντα μ μπορω να το ταιζω κ να το στειρωσω .
του εβαλα κονσερβα αλλα εκτος το οτι ειναι αγριο ειναι κ πολυ αγχωμενο. το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω .αν στην τελικη ηρεμισει κ ερχετε κοντα μ μπορω να το ταιζω κ να το στειρωσω .
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
04-05-10
14:50
Ποσο ειναι περιπου?Εχει απογαλακτιστει φανταζομαι..

06-05-10
21:38
εχω χαρουμενα νεα χθες ηρθε μια γατα την ακουλουθησε το μικρακι αλλα δεν ξερω κατα ποσο ηταν η μανουλα του παντως η γατα δεν φαινοταν να το δεχεται το μικρο παντως απο την ωρα που εφυγε με την γατα εχω να το δω

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
06-05-10
21:57
Λογικά ήταν η μάνα του για να το ακολουθήσει το μικρό... αλλά πλέον δεν το δέχεται αυτή. 
Βλέπεις αν μυρίζει διαφορετικά, το έχει πιάσει άνθρωπος ή έχει γίνει κάτι άλλο.. πολλές μάνες ΔΕΝ τα αναγνωρίζουν και δεν τα αφήνουν να θηλάσουν....
Έχε το νού σου μην ακούσεις κλάματα... .

Βλέπεις αν μυρίζει διαφορετικά, το έχει πιάσει άνθρωπος ή έχει γίνει κάτι άλλο.. πολλές μάνες ΔΕΝ τα αναγνωρίζουν και δεν τα αφήνουν να θηλάσουν....
Έχε το νού σου μην ακούσεις κλάματα... .
07-05-10
03:19
βασικα ειναι αρκετα αγρια για να το πιασει κανεις ας ελπισουμε να το δεχτηκε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum