elvenstar
Επιφανές μέλος
Μηπως μπορέσει να σε βοηθησει αυτό κ με την ένεση; Να σου πει τον τρόπο;Ηπιε λιγο ζαχαρονερο με τη συριγγα.Την ενεση στα τυφλα την κανω;Θα ρωτησω εναν φιλο μου αν ειναι σε εφημερια στο νοσοκομειο αν μπορει να μου βρει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε χρειάζεται αναρρόφηση στη βελόνα, η ένεση είναι τυφλή, περίπου η μισή βελόνα (αν έχεις κοντή βελόνα ακόμη καλύτερα) μέσα στο μηρό. Όχι εσωτερικά ούτε εξωτερικά στο μηρό. Στο πίσω μέρος αλλά όχι ψηλά στον ποπό. Στο μπούτι.
Έτσι τουλάχιστον τις κάνω εγώ στη σκύλα μου, φαντάζομαι το ίδιο είναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
την ενεση οπως μπορεις κανε τη.ενδομυικα δρα πιο γρηγορα.στο μπουτακι η αν δεν μπορεις οπως κανουμε τα εμβολια.ξερεις εχεις ξανακανει?πες μου να σου πω.Δωρα οχι αγχος.Ηπιε λιγο ζαχαρονερο με τη συριγγα.Την ενεση στα τυφλα την κανω;Θα ρωτησω εναν φιλο μου αν ειναι σε εφημερια στο νοσοκομειο αν μπορει να μου βρει.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
( https://health.redorbit.com/ProcedureFactsheet.aspx?id=22 )
Α, ωραία ξέρουν τα κορίτσια!
Καλή τύχη
Α, και οπωσδήποτε ακινητοποίησέ την! Πριν την ένεση... Sorry αν γίνομαι κουραστική αλλά φοβάμαι ΚΑΙ για σένα, μη σε δαγκώσει από τον πόνο, αλλά ΚΑΙ για την γατούλα, μην κουνηθεί απότομα...
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Λουκια μου αν η γατα ποναει (και ισως αγριεψει απο πονο) με το οινοπνευμα θα χασει χρονο ισως και η μυρωδια την αγριεψει.Η γνωμη μου ειναι να τη "ξαφνιασει" κανοντας την ενεση.Συγνωμη για τη παρεμβαση ,την γνωμη μου ειπαΣε ένα βαμβάκι βάζεις λίγο οινόπνευμα και τρίβεις στο σημείο για να μουδιάσει λίγο. Μετά με αποφασιστικότητα σα να το έχεις ξανακάνει χιλιάδες φορές κάνεις την ένεση και αργά και σταθερά αδειάζεις το φάρμακο. Δε χρειάζεται και πολύ αργά. Μετά με τρίβεις πάλι λίγο στο σημείο για να διαλυθεί το φάρμακο.
moukelis
Επιφανές μέλος
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μη φοβάσαι, και να θες να κάνεις λάθος δεν μπορείς. Όπως και να την κάνεις θα γίνει η δουλειά.
Είναι καλό να κάνεις μια προσπάθεια να βρεις solu-cortef γιατί είναι αντι-σοκ αγωγή και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
moukelis
Επιφανές μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαρά στο κουράγιο σου...
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δίκιο έχεις, έχω καιρό να πιάσω γάτα στα χέρια μου.Λουκια μου αν η γατα ποναει (και ισως αγριεψει απο πονο) με το οινοπνευμα θα χασει χρονο ισως και η μυρωδια την αγριεψει.Η γνωμη μου ειναι να τη "ξαφνιασει" κανοντας την ενεση.Συγνωμη για τη παρεμβαση ,την γνωμη μου ειπα
Η αλήθεια είναι αν ήτανε σκύλος (ξένος) θα του έβαζα πρώτα ένα πρόχειρο φίμωτρο.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά μήπως μπορείς να ελέγξεις αν η γάτα έχει πάθει σοκ;
Είναι η αντίδραση του οργανισμού σε κάθε σοβαρό τραυματισμό, και μπορεί να αποτελέσει απειλή ακόμη και για την ζωή του ζώου καθώς περιορίζει αισθητά την παροχή αίματος προς τον εγκέφαλο και άλλα ζωτικά όργανα.
Τα συμπτώματα είναι χλωμά ούλα, κρύες πατούσες, ταχυκαρδία και γρήγορη αναπνοή.
Ανασηκώστε το πίσω μέρος του σώματος του ζώου, τυλίξτε το ζεστά και μεταφέρετέ το άμεσα στον κτηνίατρο χωρίς να ασχοληθείτε καθόλου με οποιοδήποτε άλλο μικροτραυματισμό.
Πιθανόν γι' αυτό είπανε για το sulo-cotref...

Όπως και να 'χει βάλτην κάπου ζεστά, σκοτεινά και ήσυχα να ηρεμήσει και να μην προσπαθεί να κινηθεί.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Κράτα την ζεστή στα σκοτεινά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα περιμένουμε αύριο να μάθουμε νέα τηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ρώτα κ την γιατρο σου. Περαστικά της. Πώς είναι τώρα Δώρα? Το κακομοιρο. Να το σπρώχνει ο ηλίθιος με την σκούπα, το ανύμπορο ζωάκι τι του έφταιξε το καθίκι δεν ντράπηκε καθόλου!! ΤΙ να πω. Ευτυχώς της προσφέρεις εσύ τώρα ζεστασιά κ φροντίδα στον πόνο της επάνω
ruko
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Εξτρα ευχαριστω στη Νεκταρια για την ψυχοθεραπεια βραδιατικα!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool