Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πέρασε στο ουράνιο τόξο
Προφανώς, ήρθε στα χέρια σου πολύ αργά Δώρα, με μη αναστρέψιμη την κατάστασή του. Μη στενοχωριέσαι, όπως φάνηκε , δεν μπορούσες να κάνεις κάτι πια. Άλλη μια αδικία της ζωής την έζησες από κοντά, με θύμα ένα αθώο ζωάκι. Μακάρι να μπορέσεις, έστω ,να αποτρέψεις μελλοντικά εγκλήματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρατηρητηριο Φορουμ Κακοποιησης ζωων στην Ελλαδα. Οι δικηγοροι συμβουλευουν on-line
https://animalabuseingreecearchive.freeforums.org/topic-t56.html
Τί Συμβουλεύουν Έμπειροι Δικηγόροι στα Φιλοζωικά
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό σου ταξίδι όμορφη ταρταρουγίτσα...
moukelis
Επιφανές μέλος
Αναστασια μου,σε αυτη την περιπτωση απλα βαζεις οπισθεν και πατας το γκαζι.Να δουμε πως θα αισθανθει οταν πατησεις το πολυτιμο αυτοκινητακι του αντι για την ψοφογατα.
Λουκια σε ευχαριστω για τα λινκς,θα φροντισω να μαθω πλαγιως αν γινεται ποιος το εμαθε για να του τριξω τα δοντια,μια και περασε απο πολλα χερια η γατουλα και δε γινεται να αποδειξω κατι.
Raisa
Περιβόητο μέλος
. Αντίο στην ψυχούλα που έφυγε τόσο άδικα.
Δώρα μου εσύ έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου....δυστυχώς μερικές φορές αυτό δεν είναι αρκετό για να ανατρέψουμε τα πράγματα.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ελπίζω να πάνε όλα καλά για σένα, Ουρανία, και όποιο πρόβλημα έχεις να λυθεί...![]()
Δυστυχώς αφορά απώλεια πολύ αγαπημένου συγγενικού προσώπου οπότε......... Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μην το σκέφτεσαι έτσι. Φαινόταν πως ήταν ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση. Μάλλον είχε βαριά εσωτερικά τραύματα το καημένο... κι αυτές οι περιπτώσεις πολύ δύσκολα φτιάχνουν...νιωθω οτι αν μπορουσα να βρω γιατρο αμεσα η φαρμακειο ισως και να ειχε σωθει.
Να σκέφτεσαι ότι πρόλαβες να του δώσεις έστω και λίγη θαλπωρή και να του γλυκάνεις όση ζωή του είχε μείνει... Έκανες δηλαδή ό,τι ήταν "ανθρωπίνως δυνατόν".
Μακάρι να το πληρώσει στο πολλαπλάσιο το απόβρασμα που ευθύνεται.
moukelis
Επιφανές μέλος
Zbeez ειναι τοσο σκληροι οι ανθρωποι εδω...Ελπιζω να καταλαβουν καποια μερα το κακο που κανουν και να προσπαθησουν εστω και στο ελαχιστο,για τον εαυτο τους,γιατι καταληγουν πραγματικα κτηνη.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ρανια μου κουραγιο...Δεν ξερω τι μπορει να πει κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις.Θες να παρεις τον Αιμιλιο και να ερθετε να σας φτιαξουμε το κεφι;Ο Σειριος ανυπομονει να σου κανει μουσουδακια.
Zbeez ειναι τοσο σκληροι οι ανθρωποι εδω...Ελπιζω να καταλαβουν καποια μερα το κακο που κανουν και να προσπαθησουν εστω και στο ελαχιστο,για τον εαυτο τους,γιατι καταληγουν πραγματικα κτηνη.
Δωράκι μου σε υπέρ ευχαριστώ. Ο Σείριος πάντα μου φτιάχνει το κέφι όπου κι αν είναι. Δώστου φιλάκια πολλά. Όσο για τους ανθρώπους τους σκληρούς πρέπει παιδιά όλοι οι εκπαιδευτικοί σε όποιον τομέα κι αν βρισκόμαστε να κάνουμε όλοι την προσπάθειά μας να προάγουμε όσο γίνεται την αγάπη προς τα ζώα. Γιατί πάντα πίστευα και πιστεύω ότι όλα ξεκινάνε από την παιδεία ενός ανθρώπου.

moukelis
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Κι εγω σε δουλευα στο αλλο θρεντ,,Χιλια συγνωμη,δεν ηξερα τι περασες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Μην στεναχωριέσαι, έκανες ότι μπορούσες!

Ολοι λίγο πολύ εδω μέσα χάσαμε κάποια στιγμή ένα αδέσποτο, αλλά να ξέρεις ότι τώρα πρέπει να δράσεις τίποτα δεν έχει τελειώσει ιδηκά για τον (Μπιπ)!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μη στεναχωριεσαι εκανες οτι ηταν δυνατο, για να την βοηθησεις.Μαλλον απο την αρχη ηταν ηδη αργα.

Αντιο μικρη ταρταρουγιτσα:cry::cry::cry: Καλο ταξιδι ψυχουλα μου

Τωρα που διαβαζα το θεμα, ξαναθυμηθηκα με την προσπαθεια σου να σωθει το αμοιρο γατακι, τις παρομοιες στιγμες που περασα οταν εχασα απο τροχαιο την μαμα του Αρη.

Κουραγιο ...

staman2
Περιβόητο μέλος
Ράνια μου λυπάμαι πολυ που περνας δύσκολες στιγμές και σε σκέφτομαι! Κουράγιο και εύχομαι γρήγορα να αισθανθείς καλλίτερα! Σου στέλνουμε τα Γατοσκυλοφιλάκια μας!Δυστυχώς αφορά απώλεια πολύ αγαπημένου συγγενικού προσώπου οπότε......... Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ράνια μου λυπάμαι πολυ που περνας δύσκολες στιγμές και σε σκέφτομαι! Κουράγιο και εύχομαι γρήγορα να αισθανθείς καλλίτερα! Σου στέλνουμε τα Γατοσκυλοφιλάκια μας!![]()
Να είσαι καλά Αναστασία μου. Φιλάκια στα μωρά σου πολλά.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να ζήσεις με ένα ζώο αυτές κ ο φόβος για μια σοβαρή ασθένεια είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου. Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα τα γατάκια που χάνονται γι αυτό σταμάτησα να μπαίνω κ στον τελευταίο αποχαιρετισμό γιατί δεν μπορώ να αντέξω όλο αυτό τον πόνο κ λυπάμαι πολύ κ δεν βρίσκω κ λόγια να πω κάτι παρήγορο σ όλους αυτούς που χάνουν τον αγαπημένο τους φίλο.Τωρα που διαβαζα το θεμα, ξαναθυμηθηκα με την προσπαθεια σου να σωθει το αμοιρο γατακι, τις παρομοιες στιγμες που περασα οταν εχασα απο τροχαιο την μαμα του Αρη.
Κουραγιο ...![]()

Αντίο λοιπόν κ από μένα γλυκιά ταρταρουγίτσα

Ουρανία συλλυπητήρια θα ήθελα να σου πω πιο πολλά λόγια παρηγοριάς αλλά πραγματικά μπροστά σε τόσο πόνο δεν ξέρω τι να πω μόνο ότι στεναχωριέμαι κ ότι δεν θα ήθελα μακάρι κανένας να μην χρειαζόταν να ζήσει κάτι τέτοιο

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool