SOS σας παρακαλώ βοηθήστε με

eleni1410

Νεοφερμένο μέλος

Η eleni1410 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
βρήκα ένα γατάκι 1 -1,5 μηνων χθες στην αυλη μου..το έφερε η μαμα του (αδεσποτη που την ταιζω) αλλά δεν πιάνεται με τιποτα.
το έβαλα σε κλουβάκι με φαι κτλ , το πήγα στο γιατρό και μου είπανε να το κρατήσω μηπως βρεθεί σπιτάκι...
αλλά απο χθες η μαμα του ξεροσταλιάζει δίπλα στο κλουβι!!!!!!!!!!!!!!!!και μου είπε ο γιατρός ότι μπορεί να πάθει μαστιτιδα αν έχει γάλα..
τι να κάνω?????????
το μικρο παντως έφαγε και κακακια εκανε...
αλλά κλαινε και τα δυο!!!!!!!!!
βοηθηστε παρακαλώ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα, απόψή μου είναι να ανοιξεις το κλουβακι και να βαλεις φαγητο για τη μαμα εκει μεσα. Αν αιστανθει ασφαλής θα κατσει τουλαχιστον μισο μηνα εκει με το μωρο της. Το εκανα και εγω στην πυλοτή μας αυτό με τον Γιαγκο και μολις καταλαβα οτι αρχισε να τον διωχνει τον πηρα σπιτι. Ετσι κάνεις καλο και στους δύο, και η μαμα θα θηλασει και θα τρεφεται σωστα και το μωρο θα παρει το γαλα που χρειαζεται ακόμη για να γινει γερό. Το μονο που ελπιζω ειναι να μην το παρει απο εκει..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι η Νότα κι ο γιατρός έχουν δίκιο
μην χωρίζεις τη μάνα απο το μωρό
θα κάνεις καλό και στα δύο
και για να γίνει γερό το μωρό με αντισώματα απο τη μάνα
και την καημένη τη μάνα που κινδυνεύει απο μαστίτιδα
τώρα αν το πάρει απο εκεί
άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της
(εγώ όπου παρενέβην με μωρά το μετάνοιωσα:()
το πολυ πολύ πάρ'τα και τα δυο στο μπαλκόνι σου αν μπορείς

δεν πιανεται η μανα ρε γμτ..το εχω αφησει κοντα της εδω και μια ωρα αλλα δεν κανει τιποτα..εφαγε, το εγλυψε και αυτα...δεν θυλασε..

ok δεν πειράζει
θέλουν το χρόνο τους
ξέρει η μάνα τον τρόπο να το φροντίσει
ίσως οταν έχει περισσότερη ησυχία το θηλάσει
συνέχισε εσύ να τους κατεβάζεις τροφούλα και νεράκι
κι όλα θα πάνε καλά, μην αγχώνεσαι
είναι προστατευμένος ο χώρος?

αρκετα...αλλα υπαρχουν και αλλοι γατοι...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Το να το θηλάσει η μάνα του είναι το ιδανικό. Δυστυχώς όμως δεν είναι όλες οι μάνες καλές μάνες... μπορεί και να μην έχει γάλα, μπορεί και να μην το θέλει απλά...:/:

Δεδομένου και των άλλων γατιών που γυρνάνε, αν βλέπεις ότι δεν το ταίζει, ή δεν το ταίζει αρκετά, θα πρέπει να επέμβεις για την δική του ασφάλεια, και να το αναλάβεις κανονικά..:redface::)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back