SOS τι είναι η ατροπίνη;

Επαρχία βλέπω και εσύ...:hmm:

Ένα κουτί πρώτων βοηθειών με όλα τα σχετικά κάτω απο το κρεβάτι σου, και ενα, στο αμάξι.\
Μαθαίνεις να κάνεις ενέσεις, και έχεις σημειωμένες τις δοσολογίες και τις επαναλύψεις.

Μέχρι να ξημερώσει... ή να πάει Δευτέρα.. να ανοίξουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΔΕΝ AΠΑΝΤΟΥΝ! Είναι τρομέρο.Δεν βρίσκαμε την κτηνίατρο μας. Πήραμε 5-6 τηλ σε κινητα απο ότι φίλους είχαμε και τους γιατρούς των κατοικιδίων τους και απάντησε μετα βίας ένας. Όμως δεν είχε όρεξη να βοηθήσει, να δει το ζώο.

εμας μια φορα που τους πηραμε Δευτερα που δεν ειναι ανοιχτα το ιατρειο κανονικα μας απάντησαν και ειναι και εξυπηρετικοι!!! για τα χανια ψαξτο οσο μπορεις να εχεις καποιο τηλ στη διαθεση σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή που έχω είναι η πιο ευαισθητοποιημένη αλλά μονίμως βρίσκει δικαιολογίες. Στο κινήτο την έπερνα αλλά είχε πονοκέφαλο και κοιμήθηκε νωρίς, την προηγούμενη βδομάδα που ο negrito πήγε να χάσει το ματάκι του από καβγά ήταν άρρωστος ο άντρας της.... Δεν βγάζεις άκρη. Πάντως και απο άλλους φιλόζωους που ξέρω κυριακή βράδυ δύσκολα βρίσκεις βοήθεια....

Τέρμα η γκρίνια! Η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς! Οτι και αν έγινε σημασία έχει οτι το ξεπεράσαμε! Ευχαριστώ και πάλι για την συμπαράσταση όλους και κυρίως την catia που έτυχε να ναι μέσα και να με βοηθήσει χθες το βράδυ. Σας αφήνω και πάω να γιορτάσω μαζί με τα ζωάκια μου- την οικογένεια μου....πολλά φιλιά:)

Δές αυτό και εξπολίσου.
Κουτί πρώτων βοηθειών για γάτες.

Εσύ κάνε και του Σκύλου.

Χαίρομαι πραγματικά που σκυλάκι σου γλυτωσε τα χειρότερα. Το μαστούρωμα θα το ξεπεράσει!!:P Όσο για τους κτηνιάτρους, όντως και εγώ ξέρω ότι στην επαρχία είναι πιό δύσκολα τα πράγματα, αλλά το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να επιμένουμε...
Περαστικούλια του!!

Ουφ... ευτυχώς :) Χαίρομαι που όλα πήγανε καλά!

Μπράβο στον λεβέντη σας που τα κατάφερε. :)

Μόλις μπήκα σπίτι έτρεξα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ εδώ!!! Αφού δεν έχω βγάλει ακόμη τη ζακέτα!!!
Μη σου πω ότι τρόμαξα λίγο που είδα το θέμα στα "φρέσκα"...αλλά....
ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ, τα νέα είναι καλά!!!! :up::up::up:
Ο negrito τα κατάφερε!!!!:D:D:D
Άντε βρε, σιδερένιος, περαστικά και ποτέ ξανά. Καλή ξεκούραση για όλους σας σήμερα. Φίλα του τη μουσουδίτσα από όλους μας εδώ και πες του τι δυνατό παλληκάρι που είναι.
Από δω και πέρα παντού μαζί το βαλιτσάκι με τις πρώτες βοήθειες...Και στην ανάγκη μην τον αφήνετε χωρίς λουρί... Στην επαρχία είμαστε άστα να πάνε...
Και τώρα βέβαια εννοείται ότι πρέπει να μας το ξεπληρώσεις ;)...
Με τι:hmm:?
Μα φυσικά με φωτό και των δύο ζουζουνακίων σε πολλές-πολλές πόζες:D!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back