SOS - 21 γατάκια πεταγμένα!!!

• Thread starter Thread starter chrisidor
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

chrisidor

Δραστήριο μέλος

Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα.
Σήμερα οι γονείς μου βρήκαν πεταμένα στο βουνό 21 γατάκια!!!!! Σας παρακαλώ είναι μεγάλη ανάγκη να βοηθήσει όποιος μπορεί! Εγώ είμαι στην Αγγλία και οι γονείς μου δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ειδικά τα 2 είναι πολύ μικρά και θέλουν τάισμα με μπιμπερό! Τα υπόλοιπα έχουν μόλις ανοιξει τα ματάκια τους και τρώνε μόνα τους.
Σας παρακαλώ είναι επείγον να βρεθούν εθελοντές άμεσα για να τα φιλοξενήσουν!
Είναι μαυράκια με μπλε μάτια, ασπρόμαυρα, τιγρέ και άσπρα-γκρι.

(περιοχή: Αθήνα, Αγία Παρασκευή)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Τα τηλέφωνα είναι 6973873745 (Μαρία) και 6972294626 (Θωμάς)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dsc03837b.jpg

dsc03842g.jpg

21???!!!!!!!!!!:eek::eek:

Πόσες θηλυκές αστείρωτες έχει το δίποδο ΒΛΗΜΑ δηλ???:mad::mad:
Η φύση.... η φήση....που να τους κάνει τα ίδια το ΔΝΤ.... και χειρότερα...με κάθε @@@@@... πια.

Εδώ λινκ με γιατρούς κοπέλα μου...:(
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
και καλό κουράγιο...

Χριστε μου.ποσο αχρηστα δίποδα υπάρχουν.ντρέπομαι που είναι ανθρωποι και που είμαι κι εγώ.μα να πετάξουν τα μωρά?που να τους πετάξει ο θεός κεραυνό...οι γονείς σου τόχουν δύσκολα...θα προωθήσω το θέμα...σε ποια περιοχή είστε?

Αγία Παρασκευή γράφει...

Ο Χριστός και η Παναγία!!!!!

21 γατάκια?!?!?! :eek::eek:
Δεν μπορεί ένας ιδιώτης απλά να τα πέταξε.... δεν πάει το μυαλό μου καν.... τί να πιστέψεις πλέον για τους συνανθρώπους μας!!! :/:

Καλή δύναμη και καλή τύχη.

Για να μαζευτούν 21 παει να πει πως καποιοι συνεοννοήθηκαν να μαζεψουν όσα γεννηθηκαν εκεινη την εποχή σε καποια περιοχή μονο και μονο να τα πετάξουν. :/:

Ειναι τεραστιος ο άθλος σας να σωθουν 21 ψυχούλες. Ευχόμαστε κουράγιο και καλή τυχη.

Εκμεταλλευτειτε καθε μεσο στο οποιο μπορειτε να καταχωρήσετε αγγελία (και στο aggeliopolis.gr μεχρι και αφισούλες στο δρόμο βγάλτε με φωτογραφίες). Συνεχίστε να βαζετε φωτο, όσο το δυνατόν περισσότερες γιατι βοηθούν πάντα και συχνά να απαντάτε στα θεματα των αγγελιών σας ωστε να μενουν φρεσκες.

dsc03863p.jpg

dsc03860.jpg

dsc03856f.jpg

dsc03849t.jpg

dsc03862r.jpg

Το έχω προωθήσει... μπορεί να σας έχουν πάρει και τηλέφωνα. Ειδικά ένα άτομο θα μπορούσε να πάρει τα 2 μικρότερα αλλά είναι Πρέβεζα...

Βλέπω ότι είναι διάφορα μεγέθη. Αυτά με δοντάκια, έστω και ελάχιστα τρώνε μόνα τους, δηλ, μερικά λιγότερο για τάισμα. Αγοράστε κονσέρβες ΑD της Hills, και μαζί με το ειδικό γάλα για μωρά ανακατέψτε το. Θα φάνε μόνα τους!!!....:)

Τα άλλα τάισμα με μπιμπερό... τα μεγαλύτερα μείγμα απο γάλα και κονσέρβα....

Αυτά με δόντια ξεκινάνε και μόνα τουαλέτα....Γενικά βάλτε τα όλα στην άμμο τα μεγαλούτσικα μπορεί να μάθουν γρήγορα..
Τα άλλα θέλουν τρίψιμο στην περιοχή μετά απο κάθε γεύμα.

Κουράγιο και πάλι..

Έμειναν 17!!!!
Πήραν τα 2 μικρά και 2 από τα άλλα. Μια κυρία απο τη φιλοζωική Χολαργού και μια φίλη μου. Για φιλοξενία βέβαια αλλα κάτι είναι και αυτό. Θα τα κρατήσουν μέχρι να μεγαλώσουν λίγο και αν δεν βρεθεί κάποιος να τα υιοθετήσει θα τα κατεβάσουν στην αυλή.
Όλα όσα έχουν μείνει μπορούν και τρώνε μόνα τους και τώρα έχουν αρχίσει και χρησιμοποιούν και την άμμο. Τρώνε κονσέρβες και πίνουν και γάλα για γατάκια. Αύριο το πρωί θα έρθει και κτηνίατρος στο σπίτι.
Ακόμα και 1 να μπορείτε να φιλοξενήσετε θα μας βοηθήσετε πάρα πολύ! Είναι πάρα πολλά για 1 δωμάτιο και 2 ανθρώπους που τα φροντίζουν!

Καλή τύχη το προώθησα και εγώ στο φέις ενημερώνετέ μας να ξέρουμε πόσα μένουν.

Σας ευχαριστώ όλους!
Εδώ είναι και το group μας στο facebook.

https://www.facebook.com/group.php?gid=116197375078486&ref=mf

Δυσυχως εχασα σημερα το τσοπιτουλακι, εθελοντης θα ερθει αυτο το σκ με μοτοσυκλετα εδω , μπορει να κανει και διαλλειματα για ταισμα και αν θελεις μπορεις να μας στειλεις δυο τρια εδω αν εναι μεγαλη αναγκη. Η με αλλον τροπο ακομη καλυτερα ( το καλυτερο ειναι αν ανεβαινει κανεις με αυτοκινητο). Σε περιπτωση δε που η ζουζουνα της αννας δεν φιλοξενηθει απο την κοπελα μπορω να δω μηπως μπορει ανφιλοξενησει ενα δυο εκει. Τηλ επικοινωνίας 6979780445 (2-4μμ)

Έχω βαρέσει γενικό συναγερμό... ελπίζω να γίνει κάτι.:/:
Μακάρι να μπορούσα να πάρω και εγώ κανένα...αλλά δεν.:worry:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back