SOS - 21 γατάκια πεταγμένα!!!

• Thread starter Thread starter chrisidor
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν μπορούμε να στείλουμε γατάκια σε άλλη πόλη. Μόνο αν κάποιος ενδιαφέρεται και τα μεταφέρει με αυτοκίνητο.
Με μοτοσυκλέτα δεν νομίζω πως είναι καλή ιδέα, γιατί είναι μεγάλη η απόσταση και θα τρομοκρατηθούν.

Ακόμα και 1 ΓΑΤΑΚΙ ΜΟΝΟ να φιλοξενήσει ή υιοθετήσει κάποιος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ!!!! Είναι επείγον!!!!
Το μόνο που χρειάζονται αυτή τη στιγμή είναι ένα σπίτι!
Μπορούν και τρώνε μόνα τους και χρησιμοποιούν και την άμμο.
Δεν είναι καθόλου μεγάλο βάρος 1 γατάκι! Προσωρινά μέχρι να μεγαλώσει λίγο και μετά να βγει στην αυλή!
17 γατάκια όμως ειναι ΠΑΡΑ πολλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς επειδή αυτό τον καιρό γίνεται κυριολεκτικά χαμός από μωρά, γιατί δεν σκέφτεστε το ενδεχόμενο να στείλετε και σε άλλη πόλη;
Είναι προτιμότερο να ταλαιπωρηθούν για λίγες ώρες, παρά να βρεθούν στο δρόμο:/:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να πάρει κάποιο σε άλλη πόλη φυσικά και μπορεί να πάρει!
Απλώς εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Θα πρέπει αυτός που ενδιαφέρεται να έρθει να το πάρει.
2 άνθρωποι είναι οι γονείς μου και δεν μπορούν να τα κάνουν όλα! Τώρα άρχισαν να βάζουν και αφισούλες στη γειτονιά. Ήδη αυτή τη στιγμή είναι 17 γατάκια στο σπίτι και 4 τα δικά μας. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση.

Kαλή τύχη εύχομαι:/:.

Ενδιαφέρομαι να υιοθετήσω ένα γατάκι... Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω email btsaousi@gmail.com

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Το ειδα και στο φεις,συνεχιστε τις κοινοποιησεις,ειναι μικρα και θα φυγουν πιο ευκολα απο αλλα.Ελπιζω να εχουν καλη τυχη ολα τους...

Ο μαυρουκος ειναι ερωτας!Θεος!Θα βρει πολυ γρηγορα σπιτι!

Το μόνο κακό είναι οτι προσφέρονται άτομα για προσωρινή φιλοξενία αλλά κανείς για υιοθεσία! :(
Επίσης υπάρχουν πολλοί που εκδηλώνουν ενδιαφέρον μέσω email, αλλά μετά δεν παίρνουν τηλέφωνο! :/:
Και ένα άλλο πρόβλημα είναι οτι οι γονείς μου δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τα αρσενικά από τα θηλυκά και δεν ξέρω τι να λέω όταν με ρωτάνε οι ενδιαφερόμενοι!

Μην απογοητευεστε. Και η φιλοξενία σε πρώτη φάση ειναι καλό βήμα.
Αλλωστε η ιστορία εχει δείξει πως καποια απ τα γατάκια που ήταν αρχικώς μονο φιλοξενούμενα...τελικα κλεψανε καρδιές και το προσωρινο σπιτι τους εγινε μόνιμο.

Το εβαλα και γω στο δικό μου ΦΒ.

Κατι που πιστευω θα βοηθουσε λιγο παραπάνω στη διαδικασία, θα ήταν αν κάνατε τον κοπο να τα βγάλετε ενα-ενα φωτογραφία και να τους δωσετε και απο ενα προσωρινό ονοματάκι. Πχ. να δημοσιευσετε και φωτό όπως "να ο Ρίκκυ ο γκριζο-τιγρούλης" κλπ.

Επίσης κατηγοριοποιήστε τα ανα χρώμα, πχ. πειτε "εχουμε 5 μαυρα, 2 ασπρα, 2 τιγρέ, 1 φουντωτούλι" κλπ. Υπάρχει κόσμος που μπορει να ψαχνει να υιοθετήσει γατακι με συγκεκριμενο χρώμα

Δωσε και για φιλοξενια οπου σου ζητανε,μπορει να τα δουνε και γνωστοι τους και να τα ερωτευτουν.
Και θα ειναι καλα να εχουνε ζησει σε ενασπιτι πριν πανε στο μονιμο,να ειναι ηδη εξοικειωμεναμε το θεμα της αμμου κτλ.

Κατι που πιστευω θα βοηθουσε λιγο παραπάνω στη διαδικασία, θα ήταν αν κάνατε τον κοπο να τα βγάλετε ενα-ενα φωτογραφία και να τους δωσετε και απο ενα προσωρινό ονοματάκι. Πχ. να δημοσιευσετε και φωτό όπως "να ο Ρίκκυ ο γκριζο-τιγρούλης" κλπ.

Επίσης κατηγοριοποιήστε τα ανα χρώμα, πχ. πειτε "εχουμε 5 μαυρα, 2 ασπρα, 2 τιγρέ, 1 φουντωτούλι" κλπ. Υπάρχει κόσμος που μπορει να ψαχνει να υιοθετήσει γατακι με συγκεκριμενο χρώμα

Πολυ σωστο!!!

Δυστυχώς δεν μπορώ να το κανω αυτό γιατι οι γονείς μου δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν τα θηλυκά από τα αρσενικά!

Κοιτα,σημειο αναφορας ειναι ο πρωκτος!:hehe: Οσα εχουνε πουλακι ακριβως κατω απο τον πρωκτο ειναι κοριτσια,ενω οσα εχουν πουλακι πιο χαμηλα ειναι αγορια! Τα αγορια εχουν αυτη την αποσταση μεταξυ πρωκτου,γιατι εκει θα κατεβουν οι ορχεις!:D
Ελπιζω να βοηθησα!

Εγώ το ξέρω αλλα οι γονείς μου....είπαν θα προσπαθήσουν!
Ευχαριστώ πάντως!

Καντε μια προσπάθεια θα δειτε το φύλο τους.
Τα τρίχρωμα ή πολύχρωμα ειναι πάντα θυλικά.

Δειτε πόσα εχετε από κάθε χρώμα, αν εχετε καποιο που ειναι φουντωτό (αυτά ειναι εξεραιτικά δημοφιλή) και τραβήξτε φωτό απ το καθένα ξεχωριστά και δημοσιευστε τις (και εδώ και στο ΦΒ). Με ενα προσωρινό, τρυφερό ονοματάκι για το καθένα.

Ετσι θα βοηθηθειτε πολύ και στην οργάνωση της προσπάθειας αλλα και θα βοηθήσετε αρκετούς απο εκεινους που θελουν να υιοθετήσουν συγκεκριμένο γατάκι, αναλλογα με το φυλο ή το χρώμα τους...

Επειτα, βγάλτε και καποιες φωτό με 2 γατάκια μαζί (πχ. ενα ασπρούλι με ενα μαυρούλι ή ενα πορτοκαλί με ενα γκριζοτιγρέ). Μια τετοια τρυφερή εικόνα μπορει να βάλει καποιον σε σκεψη να υιοθετήσει 2 μαζι για παρεούλα, αντι για ενα μονο...

Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση έχουμε
αρσενικά: μαύρα, τιγρέ, μαυρόασπρα και ασπρόμαυρα
θηλυκά: μαύρα, μαυρόασπρα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!
Σχεδόν όλα τα γατάκια βρήκαν σπίτι προσωρινά! Τώρα ζητάμε υποψήφιους γατογονείς για ΥΙΟΘΕΣΙΑ, ώστε να αποκτήσουν τα γατάκια ένα μόνιμο σπίτι.

Καταπληκτικά νέα!:clapup::clapup:
Σιγά-σιγά, θα πάρουν όλα το δρόμο τους.:)

Απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:
Πολύ χάρηκα.!:D

5 υιοθετήθηκαν!!!!

:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back