SOS 3 γατάκια 5 ημερών χρειάζονται επειγόντως φροντίδα για να ζήσουν!!!

Μαρία82

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
4 γατάκια γεννήθηκαν 1/05/2009 σε μία οικοδομή από μία γατομαμά που τα εγκατέλειψε μυστηριωδώς τη δεύτερη μέρα της ζωής τους. Παρά τις προσπάθειες με μητρικό γάλα που έχουν γίνει από τις δύο εθελόντριες, σήμερα το πρωί ψόφησε το ένα από τα 4. Χρειάζονται επειγόντως τάϊσμα κάθε 2-3 ώρες και όχι κάθε 5 ώρες που ταΐζονται τώρα ή άλλη γατομαμά που θα τα αγκαλιάσει και θα δεχτεί να τα θηλάσει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Άννα 6946-150777

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με ηρεμηστικά με βλέπω :blink:
Θα το κάψω το ρημάδι το laptop να μη βλέπω τίποτα να ησυχάσω :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ποια περιοχή είναι τα γατάκια?

Πριν λίγο μίλησα στο τηλέφωνο με την κοπέλα που τα βρήκε. Από τα γατάκια έχουν επιβιώσει μόνο 2, τα οποία βρέθηκε ευτυχώς κοπέλα και τα πήρε να τα φροντίσει... Από ότι φαίνεται όμως μόνο μια μαμά γάτα θα είναι σίγουρη σωτηρία για αυτά :/:

Φιλοξενούνται στην Πετρούπολη

κρίμα βρε παιδί μου, νομίζω η ζεστασιά είναι πολύ βασική παράμετρος σ αυτή τη φάση για την επιβίωσή τους. ελπίζω τ αλλα δύο ν αντέξουν

Απ ότι κατάλαβα οι δύο κοπέλες δεν προλαβαίνουν να τα ταϊζουν κάθε 2-3 ώρες και χρειάζονται άτομα να τα ταϊζουν;;; Στον γιατρό τα έχουν πάει;;

Από ότι μου είπαν κι εμενα, τα τάιζαν οι δύο κοπέλες, αλλά δεν μπορούσαν να τα ταίζουν συχνά. Τώρα τα πήρε μία κοπέλα σπίτι της να τα φροντίζει κανονικά. Αλλά θα ήταν καλύτερα αν βρισκόταν γάτα να τα θηλάσει. Για γιατρό δεν ξέρω, ρώτησα αν είναι άρρωστα και μου απάντησε δεν ξέρει.

Τί να πω, ό,τι μπορούν κάνουν κι αυτές κι όλοι μας...

Δεν ειναι δεδομενο οτι μια γατα θα τα δεχτει. Αν ειναι πολύ μεγαλυτερα η πολύ μικροτερα απο τα δικα της, η αν δεν τα θελει απλα, δεν θα τα δεχτει. Σε πολλες περιπτωσεις μια θερμοφορα, χαδια και καλη τροφη ειναι προτιμοτερα απο το να ταλαιπωριουνται σε μια γατα που δεν τα θελει η που εχει πολλα και δε φτανουν οι θηλες η οταν απλα δεν υπαρχει γατα.
Σιγουρα κανεις κανει οτι μπορει, η ζεστη ειναι πολύ βασικο ομως.

Εύχομαι να τα καταφέρουν. Μακάρι.... Μπράβο στις κοπέλες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back