Μελισσακι
Νεοφερμένο μέλος
Η Μελισσακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
26-04-11
15:27
Η γάτα μου (για όσους έχουν δει το άλλο μου θέμα,μιλάω για την Ταλιμπάν) αφού έφερε στον κόσμο τρία μικρά, δυστηχώς πέθανε μετά από μία εβδομάδα
Η άλλη μου γάτα γέννησε επίσης τρία γατάκια τα οποία είναι τώρα περιπού 5 εβδομάδων. Μην έχωντας άλλη λύση της δώσαμε τα μωρά της Ταλιμπάν για να τα υιοθετήσει,κι αυτή ως πολύ έμπειρη μάνα και πολύ πρόθυμη τα ανέλαβε!
Όπως καταλαβαίνεται , αυτή τη στιγμή, έξι λιλιπούτια διαβολάκια που χρειάζονται διαφορετική φροντίδα το καθένα, όπως και η μαμά γατούλα, έχουνε κάνει κατάληψη στο σπίτι μου
Μου αρέσει να τα φροντίζω απλά θέλουν αρκετή φροντίδα το καθένα. Θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες οδηγίες για το πως θα απογαλακτήσω τα σχετικά μεγάλα γατάκια, πως θα συμπληρώνω το γάλα που χρειάζονται τα μικρότερα και πως θα τα διευκολίνω να κάνουν την ανάγκη τους, πως θα ξεκουράσω λίγο τη γατούλα μου που είναι αρκετά μικρόσωμη και τώρα μεγαλώνοντας έξι παιδάκια δεν έχει καθόλου χρόνο για τη δική της φροντίδα, πως θα καθαρίζω όλα τα γατάκια (γιατί τι μπορεί να κάνει μόνο μία τόση δα γλωσσίτσα
και γενικά πως θα τα μεγαλωσω; (ότι συμβουλές έχετε να μου δώσετε από δικά σας βιώματα, την εμπειρία σας ή τις κτηνιατρικές σας γνώσεις μου είναι απαράτητες και σας παρακαλώ να μου τις μεταβιβάσεται
) Ευχαριστούμε (εγώ και τα πλασματάκια) εκ των προτέρων

Η άλλη μου γάτα γέννησε επίσης τρία γατάκια τα οποία είναι τώρα περιπού 5 εβδομάδων. Μην έχωντας άλλη λύση της δώσαμε τα μωρά της Ταλιμπάν για να τα υιοθετήσει,κι αυτή ως πολύ έμπειρη μάνα και πολύ πρόθυμη τα ανέλαβε!
Όπως καταλαβαίνεται , αυτή τη στιγμή, έξι λιλιπούτια διαβολάκια που χρειάζονται διαφορετική φροντίδα το καθένα, όπως και η μαμά γατούλα, έχουνε κάνει κατάληψη στο σπίτι μου
Μου αρέσει να τα φροντίζω απλά θέλουν αρκετή φροντίδα το καθένα. Θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες οδηγίες για το πως θα απογαλακτήσω τα σχετικά μεγάλα γατάκια, πως θα συμπληρώνω το γάλα που χρειάζονται τα μικρότερα και πως θα τα διευκολίνω να κάνουν την ανάγκη τους, πως θα ξεκουράσω λίγο τη γατούλα μου που είναι αρκετά μικρόσωμη και τώρα μεγαλώνοντας έξι παιδάκια δεν έχει καθόλου χρόνο για τη δική της φροντίδα, πως θα καθαρίζω όλα τα γατάκια (γιατί τι μπορεί να κάνει μόνο μία τόση δα γλωσσίτσα
και γενικά πως θα τα μεγαλωσω; (ότι συμβουλές έχετε να μου δώσετε από δικά σας βιώματα, την εμπειρία σας ή τις κτηνιατρικές σας γνώσεις μου είναι απαράτητες και σας παρακαλώ να μου τις μεταβιβάσεται
) Ευχαριστούμε (εγώ και τα πλασματάκια) εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μελισσακι
Νεοφερμένο μέλος
26-04-11
20:00
Καμία απάντηση; Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί τα μικρά κλαίνε συνεχεια και προκειται για αρκετά επείγουσα κατασταση 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.216 μηνύματα.
26-04-11
20:10
Καλησπερα.Για ριξε ματια εδω.Ελπιζω να σε βοηθησει.

Μελισσακι
Νεοφερμένο μέλος
26-04-11
22:33
Ευχαριστω πολυ για το κειμενο που μου εστειλες να διαβασω,ηταν πολυ χρησιμο!!
μηπως ξερεις και κανενα τροπο για να ξεκουρασω τη γατουλα μου η κατι αλλο που ζητα το κειμενο μου ?
μηπως ξερεις και κανενα τροπο για να ξεκουρασω τη γατουλα μου η κατι αλλο που ζητα το κειμενο μου ?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.216 μηνύματα.
26-04-11
22:46
Για το πως θα ξεκουρασεις τη γατουλα σου...πως μπορω να σου βρω λυση;Αν θελει αυτη να τα καθαριζει..θα τα καθαριζει.Μονο στο προσθετο ταισμα μπορεις να βοηθησεις πιστευω..

Μελισσακι
Νεοφερμένο μέλος
27-04-11
16:26
Ευχαριστω! Μηπως χρειαζεται επιπλεον ταισμα?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
27-04-11
20:26
Για τη μαμα γατα εννοεις;Αν ναι...,σιγουρα χρειαζεται ειδικη τροφουλα για γατες που θηλαζουν μωρακια(ή εγγυες..δεν θυμαμαι ακριβως τι εχουν βγαλει οι εταιριες)

Τελευταία επεξεργασία:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων