SOS ADVANTIX σε γάτο!!!

fdion

Νεοφερμένο μέλος

Ο fdion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Χτες ζητησα απο γνωστο καταστημα με κατοικιδια στην Ευρυπιδου στην Αθηνα αμπουλα για ψυλλους για να βαλω στην γατα μου και μου εδωσαν ADVANTIX της BAYER ακομα και οταν τους ρωτησα αν κανει για γατες επεμεναν οτι κανει και για σκυλους και για γατες. Το φαρμακο ειναι πολυ τοξικο για γατες και μπορει να φερει ακομα και θανατο.
Αμεσως μολις το εβαλα στον Κεμαλ (Περσης 1,5 ετων) αρχισε να εχει φαγουρα και να τον ενοχλει. Δεν καταλαβα την σοβαροτητα της καταστασης αμεσως αλλα μετα απο 2 ωρες και αφου ξυνοταν εντονα πηρα την κτηνιατρο και εκεινη χωρις να καταλαβει οτι του εχω δωσει λαθος φαρμακο, συνεστησε να του δωσω ενα χαπι Prezolon (Κορτιζονη) να ανακουφιστει απο το αλλεργικο σοκ που θεωρησε οτι επαθε ο γατος.
Ο γατος κατα την διαρκεια της νυχτας χειροτερεψε και σημερα μετα απο 24 ωρες εγω επειτα απο ερευνα στο ιντερνετ καταλαβα οτι εχει παρει το θανατηφρο φαρμακο.
Ενημερωσα κατευθειαν τον γιατρο αλλα αποτι μου ειπε δεν υπαρχουν και πολλα που μπορω να κανω. Του εκανα ενα ζεστο μπανιο να φυγει η ουσια και περιμενω να δω τισ αντιδρασεις του.
Για την ωρα ειναι μαζεμενος , κρυβεται, εχει νευρολογικα συμπτωματα τιναγματα στα αυτια και οπως καταλαβαινετε εγω ειμαι σε αναμενα καρβουνα.
Το θετικο ειναι οτι πριν απο 2 ωρες περιπου εφαγε την κονσερβα που του εβαλα και αναπτερωθηκε το ηθικο μου.
Αναρωτιεμαι μηπως εχει κανεις καποια τετοια εμπειρια η καμμια συμβουλη να μου δωσει.
Ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία, αλλά αφού του χορηγήθηκε άμεσα Prezolon σίγουρα είναι θετικό.:hmm:
Όταν αργότερα την νύχτα ξαναυποτροπίασε ο γατούλης ο γιατρός δεν συνέστησε επαναληπτική δόση της κορτιζόνης;:hmm:
Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον Κεμάλ.:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: SOS ADVANTIX σε γατο !!!

Ναι οντως σημερα πηρε παλι ενα Prezolon πάλι

Μπορείς να γράψεις στο θέμα του κτηνιάτρου του φόρουμ, JohnDVM εδώ και να ζητήσεις την δική του γνώμη.:hmm:

Αυτο το βαζω στο σκυλο μου καλε!!!Και μεσα οι οδηγιες λενε οτι δε χρησιμοποιειται σε γατες.Υπαρχει της ιδιας εταιρειας αμπουλεα για γατακια advokate νομιζω λεγεται.Ακου τι σου εδωσαν!!!Περαστικα του ευχομαι του ομορφου.Να εισαι σε επαφη με τον κτηνιατρο και ολα θα πανε καλα!

Πως είναι σήμερα ο Κεμάλ; :)

περαστικα στον γατουλη! Για τις γατες ξερω οτι υπαρχει και το advantage της ιδιας εταιριας. Αλλη φορα δεν ακουμε τι μας λενε στο petshop και παντα διαβαζουμε τις οδηγιες και αντεδειξεις σε καθε φαρμακευτικο προιον που αγοραζουμε!:)

Δεν έχω τέτοια εμπειρία, και επειδή έχω και γάτες και σκύλο, πάντα προσέχω τί δίνω που.:/:

Περαστικά και απο μένα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back